kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 660 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
123następna
World of Warplanes VS Warthunder

kurkusmaximus
Napisany 24 Kwie. 2013 - 10:37

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...ld-of-warplanes-vs-warthunder/

PanBóg
Napisany 24 Kwie. 2013 - 10:42

użytkownicy
Wałthundeł jest zdecydowanie lepsze od Wołd of wałplanes i to bałdzo.

mateuszmate7
Napisany 24 Kwie. 2013 - 11:11

użytkownicy
Tak :)

Andrettoni
Napisany 24 Kwie. 2013 - 11:14

użytkownicy
W moim klanie w WoT pojawiła się informacja, że Warthunder ma być rozbudowany i pojawi się wersja z czołgami. Ktoś coś słyszał czy to taki żart kolegów?

matejj
Napisany 24 Kwie. 2013 - 11:23

użytkownicy
To prawda, beda samoloty, statki i czolgi. Narazie sa tylko samoloty. Dowodem na to ze reszta tez bedzie jest np. w garazu na dole zakladki lotnictwo, armia i flota.

Co do artykulu, chyba wszedzie gdzie mozliwe juz sa, wlasnie na ten temat, szczerze, to mnie naciaga jak juz czytam WT vs WoWP :P

mickey93
Napisany 24 Kwie. 2013 - 11:44

użytkownicy
wszyscy tak chwalą tego warthundera no więc zobaczy się osobiście czy jest taki dobry

grosikp
Napisany 24 Kwie. 2013 - 12:16

użytkownicy
Dotrwałem do 4 minuty tego filmu i po prostu nie mogę słuchać bełkotu tego pana redaktorka. A jeśli chodzi o War Thunder to czołgi mają wejść jakoś na lato. W tej grze nie uświadczymy czegoś takiego jak prototyp. Tutaj są samoloty tylko te które zostały oblatane. Podobnie sprawa będzie z czołgami. Nie ujrzymy czołgów pokroju Maus czy E100 czy inne. Z tego co widziałem to topem w niemieckim drzewku rozwoju ma być KT. Odkąd przesiadłem się na War Thunder ani razu nie grałem w WoT. Przy tej grze można się zrelaksować naprawdę. Nie ważne czy wygrałeś czy przegrałeś. Ta gra cieszy. Polecam dla tych co nie grali jeszcze. Moim skromnym zdaniem WG powinno zacząć się obawiać o swoje produkty i zacząć coś robić jeśli chcą wytrzymać na tym rynku.

PanBóg
Napisany 24 Kwie. 2013 - 12:58

użytkownicy
Oj tam, płoszę się nie śmiać z pancełnego :P

Halfborn
Napisany 24 Kwie. 2013 - 13:05

użytkownicy
Co to tego porównania, to nie było złe jak na pierwszy raz. Polecam jednak przyjrzeć się na youtube produktom bardziej doświadczonych kolegów no i rozwijać się dalej.

Dla mnie jako fana WT zabrakło rozwinięcia opisu trybów rozgrywki (bitwy zręcznościowe, historyczne i realistyczne) które znacząco różnią się i znajdzie się tam miejsce dla fanów symulatorów jak i casuali. O typach misji przypadku trybu zręcznościowego też by wypadało wspomnieć, ale jak rozumiem jeszcze było za mało doświadczenia w WT ;)

Odnośnie tego że niby nie można zagrać samolotami wysokiego poziomu to nie jest to prawda bo nawet w bitwach historycznych i realistycznych się da je zobaczyć. Wszystko zależy od balansu poziomu maszyn w bitwie. Wiadomo że nie dołączy nas zbyt szybko do bitwy jak nie ma odpowiedniej ilości graczy z maszynami na wyższym poziomie. Nie jest tak łatwo rozwinąć odpowiednie nacje do wysokiego poziomu, a poza tym nie ma jeszcze za dużej ogólnej liczby graczy w WT.

@grosikp
w WT jest pełno prototypów(za to nie ma niezbudowanych maszym jak w WOT) z czego chyba nie zdajesz sobie jeszcze sprawy najprostszym przykładem jest drzewko amerykańskie, w którym samoloty z X na początku to prototypy, ale nie tylko. Samoloty jakie będą dostępne można zobaczyć tutaj. Autorowi jednak dałbym więcej czasu niż 4 minuty.

Chase_Young
Napisany 24 Kwie. 2013 - 13:59

użytkownicy
Warthunder zjada WoWp w całości. A co do czołgów to wprowadza je i tez statki. Warthunder to bedzie polaczenie WOT, WOWP i WOB w jednym

Hlodny
Edytowany 28 Kwie. 2013 - 08:26

użytkownicy
gram w War Thunder od miesiąca i naprawde gra jest dobra czlowiek się przy niej relaksuje a nie wkurwia jak WoT poza tym War Thunder ma dobrze zbalansowaną grafikę mam starego kompa i wszystko chodzi mi na wysokich w WoT coś takiego jest nie do pomyslenia,a co do WoWp to zagrałem w to tylko chwilke żeby mieć porównanie do WT i stwierdzam że produkcja Wargaming to jedna wielka lipa nie mogę doczekać się czołgó w WT jak one wejdą to Wargaming leży i kwiczy.Do fajnych rzeczy należy realistyczny system uszkodzeń w WT nie zbija się Hp tylko jak się kolesia trafi to albo spadnie albo będzie poważnie uszkodzony uciekał do bazy,a WoWp rozśmieszyło mnie normalnie jak musiałem dla drugiego samolotu Hp zbijać.WoWp to porażka.

mickey93
Edytowany 24 Kwie. 2013 - 15:23

użytkownicy
dla mnie wygląda to tak
warthunder jest lepszy pod względem realistki, grafiki
wowp ma o niebo lepsze sterowanie sterowanie w WT to dla mnie totalna klapa nie idzie opanować samolotu tak samo interfejs wowp jest dla mnie przyjaźniejszy

grosikp
Napisany 24 Kwie. 2013 - 15:28

użytkownicy
@mickey93
Coś ci się chyba pomyliło bo to właśnie Wowp ma straszne sterowanie oraz interfejs. No chyba że grałeś tylko na HB lub FRB bo tam sterowanie jest trudne ale jest to spowodowane samym trybem gry.

Dyaebl
Napisany 24 Kwie. 2013 - 15:47

użytkownicy
Czy w filmiku wypowiada się syn JE Donalda Tuska?

Hlodny
Napisany 24 Kwie. 2013 - 16:08

użytkownicy
mickey93
Głupoty wypisujesz z tym sterowaniem to właśnie w WoWp jest sterowanie zwalone i interfejs.Jak się wbiłeś pewnie w tryb realistyczny w WT to się nie dziw że sterowanie powalone tam tylko na joystic

123następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.