kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 367 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
12następna
Na tropie World of Tanks #24

kurkusmaximus
Napisany 08 Sty. 2013 - 17:54

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...--na-tropie-world-of-tanks-24/

christopher2012
Napisany 08 Sty. 2013 - 18:25

użytkownicy
"- SerB twierdzi, że nie będzie możliwe "zamrożenie" swojego konta na określony czas. Użytkownik pytał o 5 miesięcy, ale zawsze można w tej sprawie pisać do supportu. Mogą pomóc."
ja pisałem, nie pomogą:P

WiewiorNH
Napisany 08 Sty. 2013 - 18:52

użytkownicy
,,- T-54 nie będzie posiadał D-54TS - gracze pytali o to, ze względu na działa dostępne dla Brytyjczyków i Chińczyków. '' Ten fragment jest 2 razy.

Maho_Nishizumi
Napisany 08 Sty. 2013 - 19:02

redaktorzy
Nie ja pisałem. To robota kurkusa, akurat tym wyjątkowym razem. :P Tak to jest jak kopiuj-wklej w jego wykonaniu. ;)

SerpentSierp
Napisany 08 Sty. 2013 - 19:18

użytkownicy
Wszystko pięknie fajnie ale co kogo obchodzi to:

" Tylko 1-2% graczy Rosyjskich zagląda na forum w celu szukania porad. Kiepsko."

;s

Walter_NovotnyPL
Napisany 08 Sty. 2013 - 19:26

użytkownicy
Wolałbym gdyby dodali drugą inię niemieckich niszczycieli, które obiecali w lipcu 2011r, że będą na początku 2012r, niż drugą gałąź niemieckich średnich. Jak ruszą jednak to drzewko i tak dobry znak.

Eomi
Napisany 08 Sty. 2013 - 19:32

użytkownicy
Czyli generalnie dużo moim zdaniem złych wieści... Co komu przeszkadzają plutony? Dobrze, że nie zrobili 5-osobowych, ale co komu przeszkadzają 3 zgadane osoby?

mickey93
Napisany 08 Sty. 2013 - 19:34

użytkownicy
"Nie jest planowane usunięcie kar za małe ilości dmg zadanego sojusznikom."
to jest jeden z ważniejszych problemów a oni go olewają

"T-54 nie będzie posiadał D-54TS"
bez sensu dodawanie kolejnego działa do T-54 już bardzej na miejscu było by zwiększenie penetracji dla D-54 np do 230mm

MIchal_PL96
Napisany 08 Sty. 2013 - 19:56

użytkownicy
- Nowy mod na tracery pocisków artyleryjskich znów się pojawił. Developerzy póki co nie mają rozwiązania tego problemu.

wie ktoś jaki? :3

kurkusmaximus
Napisany 08 Sty. 2013 - 20:14

administracja
Cokolwiek to będzie, w żaden sposób nie wpłynie na rozgrywkę [tak jak poprzedni mod w tym samym stylu]
Link do filmiku z poprzednim modem: http://www.youtube.com/watch?v=YRwyWZMBV9g

Maho_Nishizumi
Napisany 08 Sty. 2013 - 20:32

redaktorzy
Nie byłbym tego taki pewny. Aktualny mod po strzale wydłuża działo pojazdu co działa w bardzo podobny sposób jak ostatnio. Właśnie rozwiązaniem ostatniego problemu, było stworzenie z tracerów czegoś w postaci przedłużenia działa artyleryjskiego, a teraz, obraca się to przeciw nim. No ale... ;) kurkus, jesteś świętością!

matejj
Edytowany 08 Sty. 2013 - 21:12

użytkownicy
a ten mod jest legalny czy nie?

ps. koleny buff kw1 gdzie juz jest op na swoim tierze...

Sent
Napisany 08 Sty. 2013 - 22:20

użytkownicy
ech, krótki tekst, a tyle błędów w tłumaczeniu..

1. - there were some premium/promo tanks that stood out so much in the statistics that they'd be nerfed, if they were not premium tanks
z tego co ja rozumiem, to jest tu napisane że są czołgi premium które istotnie nieco wybijają się statystykami, ale devsi nie będą raczej przy nich grzebać właśnie dlatego, że są premiumami.

2. - high-gold-cost low-tier premium tanks that would earn more credits are not deemed necessery
czyli wcale nie chodzi o zwiększenie obecnym low-tierowym premiumom zarobków, ale pytano, czy będą nowe, specjalne, drogie, które będą miały statystyki takie jak inne, ale będą zarabiać jeszcze lepiej - coś jak złoty typ 59 z chińskiego serwa

3. - the gun elevation and depression of the new German medium branch will be similiar to the other German branch (alternative explanation is that SerB is trolling and answering the question "What will be the elevation and depression of the new German branch like?" with "Like the one of the new German branch")
czyli jak widać nie do końca wiadomo jak będzie z tym wychyłem działa na nowych medach..

i tak dalej i tak dalej, tych nieścisłości trochę jest. Nie zrozum źle, miło że ktoś to przybliża ludziom w jakimś katolickim języku, ale dobrze byłoby tłumaczyć poprawnie. No i podpisywać z której strony się to wzięło (i jak już się to robi, to tłumaczyć chociaż wszystko, bo nie widzę chociażby info o dziale dla t35), bo jednak ciężko to nazwać materiałem własnym..

gizmuch
Napisany 08 Sty. 2013 - 22:45

użytkownicy
- Kilka pojazdów premium doczeka się jednak nerfu.

Oni chyba oszaleli, to ja wydaje ciężko zarobioną kasę, za coś co po chwili jest gó... warte. Po każdym nerfie premium tanku powinien być zwrot golda. Niech pierw dobrze wyważą dany premium czołg, a potem go sprzedają, a nie na odwrót!!!!!!!!!

col_Kurtz
Napisany 08 Sty. 2013 - 23:20

użytkownicy
"- Arty-Party-Platoon? Nic nie możemy na to poradzić.
- Według SerBa, ograniczenie artylerii i jej nerfy to tylko tymczasowe rozwiązanie. Sam przyznaje, że największym problemem jest brak równowagi klas, i nie mają na to pomysłu."

Ja mam. Oddam pomysł bez kasy, bez bonusów, bez patentów, ot tak. Sloty na rodzaj maszyn biorących udział w meczu. Tylko i wyłącznie 2xSPG na team. Tworzenie plutonu z 3 art - niemożliwe do zrobienia, jak stworzenie plutonu z 3 czołgów na normalnym koncie. Czy oni nadal uważają, że w tej grze są li tylko dzieci z drugiej klasy szkoły podstawowej? (bez urazy)
Tu się znowu kłania 3. prawda ks. Tischnera.
Pomysł z karaniem za uszkodzenia własnych koleżków jaki jest w grze, początkowo też był zbywany: to nie jest możliwe.
@gizmuch Przykro mi to mówić, ale to tak działa. Dlaczego? Byś kupił następny premium czołg. Nie lubię dysponować czyjąś gotówką, bo nie mam do tego prawa, więc wybacz i nie bierz tego proszę ad personam.
:)

12następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.