kliknij aby powiększyć
1680x1038 : 452 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
12następna
Wywiad ASAP - Stanisław Kargin

kurkusmaximus
Napisany 14 List. 2012 - 12:50

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...-wywiad-asap-stanislaw-kargin/

Walter_NovotnyPL
Napisany 14 List. 2012 - 15:18

użytkownicy
W skrócie:
-gold ammo zostanie do dalszych badań
-drzewko będzie naprawione
-i jakieś tam nieistotne informacje

MIchal_PL96
Napisany 14 List. 2012 - 15:20

użytkownicy
jakieśtam nieistotne informacje=jeśli za kasiwo pestki premium wypala, możemy się spodziewać wprowadzenia materiałów eksploatacyjnych też za kasiwo zamiast golda

btw, troche na temat 8.2 http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/175036-082-details-59-16-picture/

col_Kurtz
Napisany 14 List. 2012 - 19:06

użytkownicy
Wczoraj widziałem. Bardzo mnie cieszy, że w końcu usuną te zbędne informacje po bitwie. Normalnie grać nie mogę, tak czuję się zawalony tym tabelkami. W sumie, wystarczy: "po bitwie", czyż nie?

Scytian
Napisany 14 List. 2012 - 19:13

użytkownicy
Według mnie powinien powrócić stary system statystyk po bitwach. Normalnie krew mnie zalewa jak widzę że ja zdobyłem 1k expa za przegraną a średnia mojego teamu to ok 200.

quatromen
Napisany 14 List. 2012 - 19:17

użytkownicy
@col_Kurtz
Jestes jedyna osoba chyba ktorej przeszkadzaja ulepszenia gry ,zwlaszcza info o ktore juz tyle ludzi prosilo zeby weszlo zeby poprostu mozna bylo wiedziec jak sie zagralo zreszta jesli ci sie nie chce tego sprawdzac to nie musisz wchodzic w szczegoly bitwy a tak pozatym kliknecie wyjdz lub garaz nie zajmuje kilku minut , moze 2 sekundy .
dodatki za zloto typu ulepszone racje bojowe juz zostalo kiedys o tym wspomniane w wywiadzie ze wkoncu maja to dodac . a jesli beda polskie czolgi w drzewku europejskim to poprosze jako dodatek +10% do umiejetnosci zalogi cytuje : ,zwiekszona ilosc bimbru' fajnie bedzie :D.

Walter_NovotnyPL
Napisany 14 List. 2012 - 19:18

użytkownicy
Ja tam uważam, że lepiej mieć więcej informacji niż mniej. Wiadomo wtedy kto zawinił i jak mi poszło. Te nowe statystyki bardzo mi się podobają.

Sasilton
Napisany 14 List. 2012 - 20:29

użytkownicy
mi również podoba sie nowa tabelka
prawie zawsze patrze ile zadałem dmg :)

Berni90PL
Napisany 14 List. 2012 - 20:39

użytkownicy
Oni nie zamierzają tych informacji usunąć tylko nie zamierzają dodawać szczegółowszych. Przeciwnie zamierzają to jeszcze uprościć choć to co jest mi się podoba, przynajmniej widać jak WG ustawia bitwy.

col_Kurtz
Napisany 15 List. 2012 - 00:11

użytkownicy
@quatromen
Sorry, bez złych intencji to pisałem - sarkazm to był. Skoro piszesz, że jestem jedynym, to dlaczego chcą zmniejszać ilość informacji - taki pokręcony był mój tok myślenia:) Nie gniewaj się. Ja zerkam tam, czasami na szybko, bo chcę wiedzieć ile dmg zadałem, a czasami, jak bitwa była ciekawa, sprawdzam co i jak inni. To ważne i uważam, że powinni jeszcze dodać jakie moduły, zwłaszcza jak krytycznych uszkodzeń jest po 2, 3 razy.
Znowu chcą zmieniać coś co jest/było dobre, na gorsze - w drzewku zupełnie się teraz nie orientuję, nie widać całości - to był zły pomysł.

Sharik
Napisany 15 List. 2012 - 18:25

użytkownicy
@quatromen
Jakoś szczerze mówiąc, nie wydaje mi się, żeby ten bimber został, bo po pierwsze coś chyba kiedyś mówili, że alkoholu nie będzie, a po drugie zaraz zerwą się polskie bojówki, że to przedstawia Polskę w złym świetle itd. itp.

Szlachciak
Napisany 17 List. 2012 - 22:12

redaktorzy
Jesli powstanie europejskie drzewko bedzie 1 material eksploatacyjny - dla calego drzewka, nie dla poszczegolnych panstw, lub jeden z uzywanych juz w grze np Racje bojowe...

yuds
Edytowany 20 List. 2012 - 14:11

użytkownicy
Statystyki niech sobie będą. Problem jest raczej szerszy i nie wiem, czy czasem już rak nie toczy naszej ulubionej gry - nowotwór ten ma na imię "EFEKTYWNOŚĆ GRACZA".
Dopóki jest to dostępne dla samego gracza - no problem, natomiast gdy te dane udostępnione zostały wszystkim graczom zaczął się wyścig szczurów. Dziś kto nie posiada ponad 50% wygranych bitew, Ef.> 1600, obrażeń powyżej 2000 na czołg niech zapomni o dobrym klanie, a nawet kompanii "MISTRZOWSKIEJ".
W pogoni za statystykami na El-Haluf nawet "medy" snajpią na wzgórzach. Co najgorsze to to, że czołgista z "prawdziwymi" statami nie pojedzie na pomoc koledze z teamu, bo...
Totalnym sqrwy...stwem już było zachowanie jednego z ef. 1800, który zaatakował jednego I-tierowca, który załapał się w bitwie z X-tkami, obaj byli w tym samym teami, a co zastanawiające to to, że nie był to nowicjusz, a "naganiacz z "poważnego" polskiego klanu...

JA NIE CHCĘ TAKIEJ GRY!!!

O ile staty to powolna śmierć tej gry, to amunicja "premium" na "randomach" jest gwoździem do trumny WoT...

Obym się mylił.

Walter_NovotnyPL
Edytowany 20 List. 2012 - 15:00

użytkownicy
@yuds mylisz się i to bardzo. Amunicja premium jakoś nie zmieniła rozgrywki. Nikt nie może sobie pozwolić na granie amunicją premium. Można zabrać dwa pociski na szczególne okazje. A co do sytuacji opisanych przez ciebie to popieram tych, jak to nazwałeś, prawdziwych graczy. Jeśli ktoś pakuje się bezsensownie jak idiota na pewną śmierć to mam za nim jechać? Jeśli czołg ma dużą celność to strzela z daleka jeśli nie to z bliska. Ja nie zwracam uwagi na moją efektywność. Wiem, że grając na niskich tierach nie zadam tylu uszkodzeń co na wysokich. Do tej statystyki wliczane jest również to na jakim tierze średnio grasz. Gram tak abym czerpał z tego przyjemność.
PS Czy widziałeś dokładnie sytuację zniszczenia tego I tieru na własne oczy? Czy tylko napis z boku ekranu?

yuds
Napisany 20 List. 2012 - 18:06

użytkownicy
"@yuds mylisz się i to bardzo"
- mogę się mylić, ale po 23 000 bitew mogę mieć swoje zdanie.

"Amunicja premium jakoś nie zmieniła rozgrywki"
- :) niestety zmienia, "bogaci" dostają kopa w górę, biedni nadal muszą "ciułać", czyli przepaść się pogłębia, a gra przestaje być "demokratyczną" - mówi Ci to gracz, który pierwszą X-tkę (IS-7 zrobił bez czołgu premium i bez dnia "premki". Rozumiem właściciela gry, że tak postępuje, nie rozumiem gracza, który z tego powodu nie cierpi...
Dziesiątki razy umierałem, bo mi brakło 0,5 sekundy do oddania strzału do wroga, a on był szybszy, a co dopiero gdy stają naprzeciw siebie dwa E-100 z "grubą lufą", - z tego jeden na złocie, drugi nie, przykłady mogę mnożyć...

"Nikt nie może sobie pozwolić na granie amunicją premium. "
- drogi czołgisto, mój kolega z roboty ma 60 000 000 kredytów, nie będę komentować Twojego "pewnika".

"Jeśli ktoś pakuje się bezsensownie jak idiota na pewną śmierć to mam za nim jechać?"
- oczywiście, że nie.

"Jeśli czołg ma dużą celność to strzela z daleka jeśli nie to z bliska"
- tak, tylko jakiś(wg Ciebie) "idiota" musi mu ten cel pokazać, ale to opisałem na przykładzie El-Haluf.

"Ja nie zwracam uwagi na moją efektywność."
- chwilowo, po feelingu wypowiedzi wyczuwam, że to tylko kwestia rozbudzenia uspanych ambicji. :)

"Wiem, że grając na niskich tierach nie zadam tylu uszkodzeń co na wysokich"
- nie do końca prawda, poza tym efektywność nie jest wprost proporcjonalna do "tieru", przeanalizuj dane gracza por_rez_Grzecho - drugiego mojego kolegi z roboty.

"Czy widziałeś dokładnie sytuację zniszczenia tego I tieru na własne oczy? Czy tylko napis z boku ekranu? "
- grałem z nim w plutonie, a że znałem (dziś już nie mam ochoty znać debila) "naganiacza" to ucięliśmy sobie gadkę na chacie w grze na temat jednostek chorobowych oraz matek i parę innych oraz potrzeby zmiany leków...

12następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.