yuds
Napisany 20 List. 2012 - 18:06
"@yuds mylisz się i to bardzo"
- mogę się mylić, ale po 23 000 bitew mogę mieć swoje zdanie.
"Amunicja premium jakoś nie zmieniła rozgrywki"
- :) niestety zmienia, "bogaci" dostają kopa w górę, biedni nadal muszą "ciułać", czyli przepaść się pogłębia, a gra przestaje być "demokratyczną" - mówi Ci to gracz, który pierwszą X-tkę (IS-7 zrobił bez czołgu premium i bez dnia "premki". Rozumiem właściciela gry, że tak postępuje, nie rozumiem gracza, który z tego powodu nie cierpi...
Dziesiątki razy umierałem, bo mi brakło 0,5 sekundy do oddania strzału do wroga, a on był szybszy, a co dopiero gdy stają naprzeciw siebie dwa E-100 z "grubą lufą", - z tego jeden na złocie, drugi nie, przykłady mogę mnożyć...
"Nikt nie może sobie pozwolić na granie amunicją premium. "
- drogi czołgisto, mój kolega z roboty ma 60 000 000 kredytów, nie będę komentować Twojego "pewnika".
"Jeśli ktoś pakuje się bezsensownie jak idiota na pewną śmierć to mam za nim jechać?"
- oczywiście, że nie.
"Jeśli czołg ma dużą celność to strzela z daleka jeśli nie to z bliska"
- tak, tylko jakiś(wg Ciebie) "idiota" musi mu ten cel pokazać, ale to opisałem na przykładzie El-Haluf.
"Ja nie zwracam uwagi na moją efektywność."
- chwilowo, po feelingu wypowiedzi wyczuwam, że to tylko kwestia rozbudzenia uspanych ambicji. :)
"Wiem, że grając na niskich tierach nie zadam tylu uszkodzeń co na wysokich"
- nie do końca prawda, poza tym efektywność nie jest wprost proporcjonalna do "tieru", przeanalizuj dane gracza por_rez_Grzecho - drugiego mojego kolegi z roboty.
"Czy widziałeś dokładnie sytuację zniszczenia tego I tieru na własne oczy? Czy tylko napis z boku ekranu? "
- grałem z nim w plutonie, a że znałem (dziś już nie mam ochoty znać debila) "naganiacza" to ucięliśmy sobie gadkę na chacie w grze na temat jednostek chorobowych oraz matek i parę innych oraz potrzeby zmiany leków...