kliknij aby powiększyć
1920x1200 : 718 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
12następna
0.8.3 - przeciek, czyli pierwsze informacje

kurkusmaximus
Napisany 09 List. 2012 - 21:33

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...iek-czyli-pierwsze-informacje/

Exedy
Napisany 09 List. 2012 - 21:36

użytkownicy
Co to, WG ostatnio ma jakieś gody rozmnażania czołgów w masowych ilościach? xD

irbis056
Napisany 09 List. 2012 - 21:55

użytkownicy
Zabieg wygląda na troche skopiowany od ekipy zajmującej sie samolotami. Tam mamy bf 109 w różnych wersjach na różnych tierach. Wygląda fajnie :) Gorzej z tymi chińczykami, ja pierdziele...

Mały Różowy Maus
Napisany 09 List. 2012 - 22:05

użytkownicy
Jeśli to prawda (news krąży po forach od paru dni, a zaczęło się na niemieckim), to WG wreszcie robi coś, co powinno uczynić na samym początku. Zmiana we właściwy sposób uwzględnia to, że Pz III i Pz IV miały bardzo wiele wersji i znacząco zmieniały się w trakcie wojny, przez co robienie tylko jednego modelu w grze (albo dwóch jak przy Pz III) nie miało sensu i nie ukazywało ogromnej różnorodności tych wozów.

No i wreszcie znikają te czeskie czołgi, które w ogóle nie powinny być w niemieckim drzewku (zwłaszcza LT35 i LT38) i u Niemców powinny być co najwyżej jako wozy prermium.

Sharik
Napisany 09 List. 2012 - 22:11

użytkownicy
Cudnie, pz III na piątym tierze ma szansę być groźny.

FlashBangPL
Napisany 09 List. 2012 - 22:31

użytkownicy
Hahaha a jakieś 3 dni temu rozmawiałem z kolegą o tym że dałbym tego pzIII na 5 tier :D

wirklit
Napisany 09 List. 2012 - 22:36

użytkownicy
Czy tylko mi się wydaje, że usunięcie czeskich czołgów z niemieckiego drzewka to przygotowanie do tworzenia drzewa europejskiego?

hedszot :)
Napisany 09 List. 2012 - 22:42

użytkownicy
by chociaż polskie czołgi pokazali :)

Walter_NovotnyPL
Edytowany 09 List. 2012 - 22:53

użytkownicy
Nie powinni zabierać Pz38t z drzewka, lecz zostawić te wersje które były rozwijane przez Niemców. Rozbicie czołgów PzIII i PzIV jest dobrą informacją.

hedszot :)
Napisany 09 List. 2012 - 22:54

użytkownicy
nom :)

SerpentSierp
Napisany 09 List. 2012 - 23:08

użytkownicy
Dziwne że mają usunąć te czeskie pojazdy. VK 2001 i VK 3002MAN (co jakby nie było to Pantera) nie pasują na II i IV tier :)

Co do rozbicia to dobra informacja, ciekawe co zrobią z linią Panzer I.

Sharik
Napisany 09 List. 2012 - 23:22

użytkownicy
Nie bój, nie bój, tak je osłabią, że się nada na IV i II tier...

Sasilton
Napisany 10 List. 2012 - 01:08

użytkownicy
widzieliście jak się z nas nabijają? :D
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/24817308.jpg

Mały Różowy Maus
Napisany 10 List. 2012 - 09:22

użytkownicy
@ Sasilton

Nabijają się od dawna. Dzięki zalewowi polskich dzieci nie mających pojęcia o grze, zaczynających bitwę od "siema pl", oraz rozmawiających na czacie po polsku, Polacy uchodzą wśród graczy z innych nacji za debili i najgorszych graczy pod Słońcem. Nieraz już na forum WoT-u były wątki, że Polacy powinni dostać własny serwer, bo się nie da z nimi grać.

Ostatnio widziałem Czecha, który po zobaczeniu serii "siema pl" napisał po angielsku "Polacy - rak toczący świat".

A "siema player" staje się już synonimem totalnego nooba.

Hallack
Napisany 10 List. 2012 - 09:39

użytkownicy
Ja jestem siema player... Mam ponad 60% wygranych, rating ponad 2000 i kil ratio grubo ponad 1,5..

Myślę że się denerwują że dostają ostry wpierdziel... Jeszcze nigdy nie napisałem siema, ale zastanawiam się czy tego nie robić w każdej bitwie...

Jak na razie - z tego co obserwuję - jedynym narodem który na to najbardziej psioczy są Polacy.

I to do tego ci - którzy grają bardzo średnio.

12następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.