kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 1102 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
Aktualizacja 7.5 już niedługo!

TycjanPL
Napisany 31 Lip. 2012 - 13:55

użytkownicy
Witam wszystkich!
Szukałem info odnośnie aktualizacji 7.5 i trafiłem tutaj. Miło się czytało do momentu pojawienia się gracza o nicku RENAULTMAGNUM. Zagłębiłem się w jego/jej wypowiedzi, w ich poziom (lub jego brak) i coś mi w głowie zaświtało, że skądś znam ten nick... długo grzebałem w zakamarkach pamięci i... znalazłem. Spotkałem kiedyś tego Pana/Panią na randomie. Bohater grał T-50 lub T-50-2 (nie pamietam dokłanie. Miejscem wojennego teatru były "Stepy". Ten mistrz taktyki już na wstępie wszystkim oznajmił, że "gra dla odznaczeń, nie dla zwycięstwa", oczywiście po polsku. Jak powiedział tak zrobił: od razu nie czekając na arty wywalił do przodu, wyspotował cała przeciwną drużynę po drodze przynajmniej kilka razy wciskając F7 i krzycząc "arty wtf???, arty afk!!!" itd. Przeciwnicy "odparowali" go szybciej niż Lamon Brewster naszego biednego Endriju Gołotę. Pewnie domyślacie się co było dalej. RENAULTMAGNUM zaczął/zaczęła płakać jaki to "noob team" mu się trafił itd. (oczywiście po polsku). Więc mu odpisałem żeby "siedział cicho i sobie stąd poszedł" (nie pamiętam czy dokładnie takich słów użyłem ;p) - też po polsku żeby nie było. Troszkę się rozsierdził/a i wyparował/a kilkoma zwrotami podobnymi do tych powyżej (już usuniętych). Aby nie kontynuować tematu napisałem aby się zwracał/a po angielsku i dalej w ten sposób z nim/nią konwersowałem. Nic to niestety nie pomogło. Dalej twierdził, że team jest mega noobski a ja to juz wogóle. Szybko sprawdziłem staty gracza RENAULTMAGNUM i się okazało, że istotnie gra tylko dla odznaczeń bo tych miał sporo, ale pozostałe jak np. win ratio itd wypadły słabiutko. Tak więc drodzy forumowicze sami widzicie, iż nie należy wchodzić w polemikę z takim typem ludzi. Tylko się nasłuchacie o sobie i o swoich rodzicach itd. Dodałem gracza do ignorowanych i spokój.
A wracając do 7.5 (aby post był na temat chociaz troche) to mi najbardziej odpowiada nowy MM. PO nowych trybach rozgrywki najważniejszy dla mnie plus.
I już czekam na nową fizykę.
Pozdrawiam wszystkich - no prawie :)

Zielasiadora73
Napisany 31 Lip. 2012 - 17:28

użytkownicy
@up

Haha ;) Dawno się tak nie uśmiałem :D Poprawiłeś mi humor na dzisiaj :D

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.