1024x768 : 607 KB
Nasze forum World of Tanks
Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
użytkownicy
...Możecie gdzie indziej wiochę robić? Z góry dzięki.
Odnosnie 0.7.5, slyszalem ze jakies obecne czolgi maja przerobic na premium, ktos wie ktore?
Odnosnie 0.7.5, slyszalem ze jakies obecne czolgi maja przerobic na premium, ktos wie ktore?
użytkownicy
Hohohoho, ale flame.
@Karthon
Żadnych normalnych czołgów nie przerabiają na premium.
W 0.7.5 dochodzą dwie całkiem nowe premki. Dicker Max (niemieckie TD tier VI za 3200 złota) oraz Super Pershing (amerykański med tier VIII za 7200 złota, choć tak naprawdę nie można o nim powiedzieć, że to med bo za wolny, raczej niedorobiony ciężki :) )
EDIT
Och właśnie zniknęły resztki tego wspaniałego flame'a.
@Karthon
Żadnych normalnych czołgów nie przerabiają na premium.
W 0.7.5 dochodzą dwie całkiem nowe premki. Dicker Max (niemieckie TD tier VI za 3200 złota) oraz Super Pershing (amerykański med tier VIII za 7200 złota, choć tak naprawdę nie można o nim powiedzieć, że to med bo za wolny, raczej niedorobiony ciężki :) )
EDIT
Och właśnie zniknęły resztki tego wspaniałego flame'a.
administracja
Przybyłem, zrobiłem 0_0, zbanowałem.
Przypominam, że tutaj łatwo pozbyć się dostępu do konta, jeśli się na to zasłuży. Od teraz każde wychwycone następne konto RENAULTMAGNUM będzie dezaktywowane z automatu.
Odpisywanie na zaczepki i tworzenie offtopu, również powoduje otrzymanie bana.
Proszę nie kontynuować offtopu.
Przypominam, że tutaj łatwo pozbyć się dostępu do konta, jeśli się na to zasłuży. Od teraz każde wychwycone następne konto RENAULTMAGNUM będzie dezaktywowane z automatu.
Odpisywanie na zaczepki i tworzenie offtopu, również powoduje otrzymanie bana.
Proszę nie kontynuować offtopu.
użytkownicy
Ale i tak największa beczka z tym specjalem - nie dość, że ujowy to w dodatku tak jakby go nie było- żadnej info na stronie wot-a LOL
użytkownicy
Nie łatwiej zbanować po IP? Przeraziłem się dziś rano, czytając usunięte już teraz wpisy... Ale to nie posty Renaulta załamały mnie najbardziej...
---------
od admina: nie lepiej, a Renault to recydywa
---------
od admina: nie lepiej, a Renault to recydywa
użytkownicy
A mam takie pytanko czy jak będę miał AMX12t to dostanę darmowy slot w garażu? I czy może jeszcze jakiś czołg daje taką możliwość po tym patchu?? :)
użytkownicy
Po to trzymam AMX12t :) Dostaniesz. Tylko ten czołg daje bonusa.
użytkownicy
Oki:) dzięki:) no to czekam na patcha w spokoju że nic mnie nie ominie zawsze jeden slot więcej :)
użytkownicy
Oczywiście dajcie ruskom po milionie hp, penetracji i dmg... a Niemców jeszcze bardziej zeszmaćcie...
użytkownicy
Biedny RENO nawet nie wiecie jak bardzo się przeją tym banem.
Od trzech dni biega po suficie. ;D