redaktorzy
Wszyscy mówią że jakby nie Niemcy to Polski mogłoby nie być... A podczas zaborów kto pozwolił na utworzenie Księstwa Warszawskiego ? Niemcy czy Rosjanie ? Gdyby już nie to księstwo to dopiero Polski by nie było. Czy Polacy jeździli Niemieckimi Tankami czy Ruskimi ? Wiem że Rosjanie też Polsce szkodzili a zwłaszcza Ukrainie z której tylko czerpali żywność której nie mogli spożyć ale zrobili to tylko po ty by ich osłabić przez co Ukraińcy musieli grzebać w grobach i jeść trupy.
@aryanek, krytykujesz Sabaton za to jako jedni z niewielu mają odwagę robić muzykę o Polskiej odwadze? W jakiej piosence Sabaton pochwala Niemców? Sabaton to zespół który głównie robi muzykę o bitwach państw alianckich z państwami osi będąc po stronie aliantów. Tak jak napisał Helios, to smutne że Polacy nie pamiętają lub nie chcą znać historii swojej ojczyzny a Szwedzki zespół zna ją lepiej niż niejeden Polak... Nieważne co kto napisze o tym co myślę ale stawiam na swoje.
@aryanek, krytykujesz Sabaton za to jako jedni z niewielu mają odwagę robić muzykę o Polskiej odwadze? W jakiej piosence Sabaton pochwala Niemców? Sabaton to zespół który głównie robi muzykę o bitwach państw alianckich z państwami osi będąc po stronie aliantów. Tak jak napisał Helios, to smutne że Polacy nie pamiętają lub nie chcą znać historii swojej ojczyzny a Szwedzki zespół zna ją lepiej niż niejeden Polak... Nieważne co kto napisze o tym co myślę ale stawiam na swoje.