kliknij aby powiększyć
1024x768 : 607 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia1234
Aktualizacja 0.7.5 już jutro!

Scytian
Napisany 03 Sie. 2012 - 10:05

użytkownicy
Tak ale w kilu wywiadach mówili że, w następnym patchu będzie fizyka a później dopiero brytole, no chyba że chcą sobie na chwilę przerwę od patchowania zrobić, to wtedy ok.

BloodWolF
Napisany 03 Sie. 2012 - 19:10

użytkownicy
@Mały Różowy Maus

W skrócie MM dla premium tanków 8 tieru. Przed patchem KV-5 lądował z 9 sporadycznie (z uwagi na niski współczynnik penetracji działa). Można by powiedzieć ze 2/10 bitw. Po patchu sytuacja się odwróciła 2/10 bitw jesteś "top" (i nie mam tu na myśli bycia jedyną 8 w bitwie). Do tego losowanie tych "pizdzików" do bitw wysokotierowych. Na cholere mi w bitwie 9 tieru scouty ponizej 7 tieru?

Scytian
Napisany 03 Sie. 2012 - 19:46

użytkownicy
Jak te małe "piździki" o które ci chodzi to AMX-y, to przecież zawsze je tak losowało, a KV-5 to nie wiem bo nie posiadam :/

Mały Różowy Maus
Napisany 04 Sie. 2012 - 00:12

użytkownicy
@BloodWolF

Czołgi lekkie V tieru z USA, Niemiec i ZSRR też tak losowało wcześniej.

KV-5 jest czołgiem ciężkim tieru VIII. Takie czołgi mają normalnie walki nawet z tierem X. KV-5 i parę innych premiumów, w odróżnieniu od T34 i Lowe, mają obniżony MM i nie spotykają X tierów w ogóle. A że KV5 wpada dużo częsciej na IX tiery? Cóż, parę dni temu widziałem na jakimś forum czyjeś narzekania, że w 20 bitwach KV-1s tylko raz nie widział VIII tierów. Ja dzisiaj grałem KV-1s i w 4 bitwach zawsze byłem topem. Kwestia szczęścia.

poprzednia1234

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.