kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 1102 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
Aktualizacja 0.7.5 już jutro!

Giray
Edytowany 01 Sie. 2012 - 11:10

użytkownicy
JP2 jest w rosyjskojęzycznym changelogu, więc podejrzewam niedopatrzenie tłumacza. Zatem wejdę do tamtejszej wersji klienta i osobiście oblukam ;)

EDIT: potwierdzam - w rosyjskiej wersji WoT jest Jagdpanther II

dbmat
Napisany 01 Sie. 2012 - 09:53

użytkownicy
co do su85... nie sprzedawajcie, na nowym działku śmiga bardzo dobrze też :)

Faren
Napisany 01 Sie. 2012 - 09:59

użytkownicy
Kurde a dlaczego tak drastycznie podnieśli cenę M46?! Właśnie do niego dobijam a tu nagle bach - kolejne 500 tysięcy do uzbierania ;/

Wie ktoś może (nie grałem w testa) czy dodali jakiś nowy kamuflaż na czołgi?

Boxster78
Napisany 01 Sie. 2012 - 10:12

użytkownicy
Patch 7.5 - http://forum.worldoftanks.eu/i...ch-full-client-download-links/

Warynsky
Napisany 01 Sie. 2012 - 12:01

użytkownicy
Większość modów które działały z 0.7.4 działają ;)

Sasilton
Napisany 01 Sie. 2012 - 12:05

użytkownicy
balans gry [*]

tomcio23
Edytowany 01 Sie. 2012 - 12:12

użytkownicy
jednej rzeczy nie kapuje wide park znaczy szeroki park , a wiec...LOL

Maus:
• Wytrzymałość zwiększona o 200 punktów.
• Pancerz przedni pogrubiony z 220 do 240 mm.
??? Juz teraz nie łatwo sam na sam z mausem a co dopiero kiedy bedzie miaej HP i grubszy pancerz...

Vampir750
Napisany 01 Sie. 2012 - 13:04

użytkownicy
Panowie, mam pytanie, czy jeżeli mam odkrytego amx 13 90, a nie kupionego, to on nadal jest odkryty czy jednak będę musiał od nowa odkrywać??

P.S. Nie mam jak wejść na wota bo jestem na jakimś wypi*dowie i tu net jest bardzo, i to bardzo słaby :(

Z góry dziękuje za info ;)

Sasilton
Napisany 01 Sie. 2012 - 13:15

użytkownicy
będzie odblokowany

Giray
Napisany 01 Sie. 2012 - 14:02

użytkownicy
a mnie jedno ciekawi i to bardzo:

-mialem Lorraine 40t przed 7.5, w SB podmieniono mi go na AMX 13-90 i ok 100k expa
-w miedzyczasie zrobiłem Lorce nowe gąski i trochę expa też wbiłem
-dziś patrzę a tu zamiast AMX'a Lorka z taką samą ilością expa, AMX'a oczywiście nie ma

Ktoś mi może wytłumaczyć dlaczego WG taki prezent mi zrobił? :)

Marian Kuffa Abungo
Napisany 01 Sie. 2012 - 14:28

użytkownicy
http://forum.worldoftanks.eu/i...37-your-feedback-on-ui-change/

Takie tam kosmetyczne w 0.8.0...

Mały Różowy Maus
Napisany 01 Sie. 2012 - 14:53

użytkownicy
@Giray

SB to testserver? Jeśli tak to WG zrobiło kopię kont na testserwer, jak jeszcze nie miałeś Lorraine i dlatego na teście miałeś AMX i mnóstwo XP (bo tak było na Twoim koncie jak je kopiowali). Gdy 0.7.5 weszło na normalny serwer to zgodnie z tym co od tygodni zapowiadali, Lorraine zmienił tier. Nie ma w tym nic dziwnego i zaskakującego.

Eomi
Napisany 01 Sie. 2012 - 15:29

użytkownicy
Batchat jest wolniejszy niż podejrzewałem :( i ma tylko 5 naboi w magazynku... Nie jestem zachwycony...

A inne francuzy dostały np 100 hp więcej... 300 hp... To tyle co nic.

Giray
Napisany 01 Sie. 2012 - 15:35

użytkownicy
Rzecz w tym że miałem Lorraine przed datą kopiowania kont na SB, nie za dobrze mi się grało AMX-em więc odetchnąłem z ulgą jak się jego pozbyłem. I zobaczyłem go znowu na Special Beta :/

pol00
Napisany 01 Sie. 2012 - 23:02

użytkownicy
" Zmodyfikowano MM (Match Maker / mechanizm losujący) dla większości pojazdów. Teraz w normalnej sytuacji gracz nie będzie spotykał na polu bitwy pojazdów o różnicy tierów (w stosunku do swojego pojazdu) większej niż 2. "

Jestem ciekawy na ile to jest prawda, i czy to będzie reguła czy wyjątek od reguły....

bo zawsze można napisać że to jest nie "w normalna sytuacja"...zobaczymy.

a może ktoś już wie (ktoś co dużo gra ) i mi odpisze jak to wygląda??? czy naprawdę nie ma większych rożnic niż 2 tiery ???

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.