adamczik
Edytowany 05 Kwie. 2012 - 10:02
Po pierwsze, Jagdpanther 2 wygląda jak jeżdżąca chłodziarko-zamrażarka.
Po drugie, przyzwyczaiłem się, że WG nie ma bladego pojęcia czego oczekują gracze (albo ma to zwyczajnie w du***), najlepszym przykładem jest ankieta na wygląd StuG E-100. 97% głosów na wielką JagdPantherę, a co nam zapoda szanowne studio z ostatniego dyktatorskiego kraju w Europie? Mausa z przyspawaną wieżą (o ile pamiętam niecałe 2% głosów).
Po trzecie, TO NIE BĘDZIE ŻADEN STUG E-100! STUG E-100 MIAŁ MIEĆ 300MM PANCERZA Z PRZODU, DZIAŁO Z GW TIGERA i podłogę E-100. W grze pod nazwą StuG E-100 dostaniemy prawdopodobnie paramtery StuG E-50, jak będą mieli gest to znerfionego StuG E-75.
Po czwarte, obawiam się, że mogę nie dożyć patcha z Niemcami.
Po piąte, Walter, JagdPanther 2 na podwoziu E-50? Tak, oczywiście. Już widzę, jak WG pozwoli, aby 8 tier niemiecki był o niebo lepszy od ich kiczowatego ISU-152. Jagdpanther 2, czyli w oryginale Panzerjager E-50 z działem 128mm KwK 44 (ten podrasowany Jagdpanther I to Panzerjager E-75, działo 128mm KwK 44 i podwozie E-75. Niestety WG jest zbyt zakompleksione, aby dać tak dobre niemieckie pojazdy).
Po szóste, ciekaw jestem, jak cholera, czy Sturer Emil dostanie swoje historyczne działo 12.8cm Pak40 L/71. Taaaa, WarGaming i ich "pomysły". Zobaczcie, co zrobili z nowych amerykańskich TD. Na amerykańskim serwerze dosłownie rozpętało się tzw. "shit storm". Tutaj będzie to samo.
Po siódme, jedyne czego jestem pewien to to, że IS6 będzie najlepszym czołgiem premium i najlepszym ósmym tierem w grze.