kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 298 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
123następna
Jagdpanther II

Nisu
Napisany 04 Kwie. 2012 - 18:07

redaktorzy
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktualnosci/-540--jagdpanther-ii/

Zielasiadora73
Edytowany 04 Kwie. 2012 - 18:09

użytkownicy
Tylko mi nie działają te obrazki?

Edit:
Już jednak działa...

kurkusmaximus
Napisany 04 Kwie. 2012 - 18:12

administracja
W CMS nie mamy podglądu (jeszcze) i czasami dopiero po wrzuceniu newsa kwiatki wychodzą na wierzch. Zawsze patrzymy jak treść wygląda po opublikowaniu i nanosimy poprawki jeśli są wymagane.

Pioyer
Napisany 04 Kwie. 2012 - 18:38

użytkownicy
mi tam ujdzie

Walter_NovotnyPL
Edytowany 04 Kwie. 2012 - 18:44

użytkownicy
Zaraz zacznie się krytyka takiego układu. Umieszczenie działa tak daleko od przodu pozwoli lepiej się bronić utrudnia jednak strzelanie przez okna. Duży kąt nachylenia pancerza pozwoli rykoszetować wiele pocisków.
PS. Dlaczego wszyscy sugerują się nazwą i sądzą, że powinna być ona na podwoziu Pantery II? Jagdpantera II będzie na podwoziu E50.

Exedy
Napisany 04 Kwie. 2012 - 18:43

użytkownicy
A to też bedzie VII tier? No i wg. mnie może być praktycznie taki jak Ferdi, i nie mówie tu koniecznie tylko o wyglądzie, bo pewnie ze zwykłą "Jp" wiele wspólnego chyba nie będzie miał xd

Walter_NovotnyPL
Napisany 04 Kwie. 2012 - 18:45

użytkownicy
Jagdpanther II będzie VIII tierem.

DJKAMORR
Napisany 04 Kwie. 2012 - 19:05

użytkownicy
Chyba 7.5 co najmniej patch

irbis056
Napisany 04 Kwie. 2012 - 19:58

użytkownicy
Fajnie, ze na niemcach sie powoli skupiają. Mam taki delikatny offtop, ale ciągle o panterach. Zna ktos jakis dobry poradnik na Panterę? Razem ze skillami(tymi nowymi), modułami itp taki pełny, bardzo lubie ten czolg ale chyba nie umiem wykorzystywac jego atutów do konca.. Thank you from mountain. :)

Yankarad
Napisany 04 Kwie. 2012 - 19:59

użytkownicy
wygląda żałośnie...:(

MetalMachine
Edytowany 04 Kwie. 2012 - 20:54

użytkownicy
@Walter_NovotnyPL:
"PS. Dlaczego wszyscy sugerują się nazwą i sądzą, że powinna być ona na podwoziu Pantery II? Jagdpantera II będzie na podwoziu E50."

Przecież widać dokładnie na screenach że to podwozie panther II.

Kram
Napisany 04 Kwie. 2012 - 21:03

użytkownicy
Mam pytanie: Jeżeli mam ferdka na tę chwile to w patchu z jagdpantherą II dostane ją za darmo jeżeli będę miał Ferdinanda przez ten czas w garażu(obydwa są VIII tierem)? Tak jak to ma być w patchu z sowieckimi że KW-3 przejdzie mi na VII tier i dostane za niego dodatkowo czołg tieru VI.

Giray
Napisany 04 Kwie. 2012 - 21:17

użytkownicy
JP2 zauwazyłem wczesniej niż podane źródło ;)

Będą 2 linie niemieckich TD - z tego co widać jedna będzie lżejsza i tym samym bardziej mobilna, więc obstawiam TD IX tieru coś bardziej mobilnego od Jagdtigera, całkiem możliwe że na podwoziu E-50. Oddzielną kwestią pozostaje uzbrojenie - czy w takim przypadku będzie ono identyczne jak w odpowiedniku z drugiej linni, czy słabsze?

Berni90PL
Napisany 04 Kwie. 2012 - 21:26

użytkownicy
@Giray
Nie dostaniesz Jagpantery 2 nawet jeżeli będziesz miał Jagtigera. to będzie na tej samej zasadzie co teraz jak wprowadzili amerykańskie td. A czołgi dostajesz w przypadku jeżeli pierwotne zmienia swoje miejsce czyli np są przenoszone na inny tier albo zmienia się klasa pojazdu.

Giray
Napisany 04 Kwie. 2012 - 21:38

użytkownicy
Ale ja zupełnie o czymś innym napisałem :P

123następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.