kliknij aby powiększyć
1920x1080 : 288 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Wargaming TV #14

Pancerny_PL
Napisany 24 Ma. 2012 - 13:40

użytkownicy
Co do reflektorów to fajnie by było gdyby była opcja wyłączenia... chociaż trudno tu porównać BF3 do WoT(ba!) to tam są latarki i gracze ich nienawidzą bo oślepiają. Ciekawi mnie to co oni wykombinują/spartaczą...

Walter_NovotnyPL
Napisany 24 Ma. 2012 - 18:14

użytkownicy
To że Olga jest spoko to jedno, ale jak się dobrze wsłucha to się zrozumie o co chodzi. W końcu wszyscy jesteśmy Słowianami.

adamczik
Napisany 25 Ma. 2012 - 06:30

użytkownicy
Walter co Ty za bzdury opowiadasz, to jest rosyjski. Ja nie miałem tego języka w szkole. Wsłuchuje się jak głupi, ale oni naparzają, jak zające, a Olga to już w ogóle, jak by jej się siku chciało. Gdyby nie prezentacje multimedialne w tle, gówno bym wiedział o czym rzecz. Nie mogliby chociaż angielskich napisów dać? Takie to trudne i pracochłonne?

Walter_NovotnyPL
Edytowany 25 Ma. 2012 - 09:13

użytkownicy
Widziałem wersję angielską. Ona gadała po angielsku a inni mieli tłumacza. A co do języka to jak patrzysz to naprawdę dużo można zrozumieć, wiele słów jest identycznych czy podobnych.

N0RS0N
Napisany 25 Ma. 2012 - 13:31

użytkownicy
Adamczik walter dobrze napisał . Więcej z tego rosyjskiego człowiek się domyśli aniżeli miał by niemieckie RTL oglądać .
Te niebo troszkę straszy ale nie jest źle . Grać gram ale jakbym miał coś frapsem nagrywać to byłby pokaz slajdów.

Walter_NovotnyPL
Napisany 25 Ma. 2012 - 15:55

użytkownicy
ja akurat z niemieckiego bym dużo zrozumiał, gorzej z angielskim :)

jurek830s
Napisany 25 Ma. 2012 - 19:04

użytkownicy
W następnym filmiku pokażą czołgi do VII z reflektorami, a wyższe z systemami podczerwieni i noktowizorami :).

Walter_NovotnyPL
Napisany 25 Ma. 2012 - 19:32

użytkownicy
Dlaczego do powyżej? Marder II miał system na podczerwień wile innych niemieckich maszyn też i to tych poniżej VII tieru.

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.