kliknij aby powiększyć
1152x720 : 374 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
12następna
Wargaming TV #14

kurkusmaximus
Napisany 23 Ma. 2012 - 16:12

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktualnosci/-528--wargaming-tv-14/

Ropasiak
Napisany 23 Ma. 2012 - 16:42

użytkownicy
Szczerze to oglądam to tylko przez Olgę. Nowa grafika mi się podoba, w sumie tego mi brakowało w WoT. Mam tylko nadzieje, że wraz z grafiką wejdzie obsługa wielordzeniowców....

HakkerLP
Napisany 23 Ma. 2012 - 16:48

użytkownicy
Dla mnie to wszystko aktualnie jest obojętne. Bawią się tylko, że by grafika była lepsza zamiast zoptymalizować silnik gry

Michal1511
Napisany 23 Ma. 2012 - 16:55

użytkownicy
Wie ktoś o co chodzi w tym co pokazywali tam z LTraktorem?

Walter_NovotnyPL
Edytowany 23 Ma. 2012 - 17:09

użytkownicy
To jest nowe menu dla początkujących.
Ja się cieszę jak wychodzi nowy odcinek. Ale Olga tym razem miała jakąś gorszą fryzurę.

Fett11
Napisany 23 Ma. 2012 - 17:10

redaktorzy
Ja zawsze oglądam każdy odcinek dla dwóch ostatnich słów: paka, paka.

Walter_NovotnyPL
Edytowany 23 Ma. 2012 - 17:21

użytkownicy
a ja myślałem jeszcze o всем привет

Miacholl
Napisany 23 Ma. 2012 - 20:10

użytkownicy
Dodadzą reflektory w czołgach? Czyżby wstęp do nocnych map?

Walter_NovotnyPL
Edytowany 23 Ma. 2012 - 20:31

użytkownicy
Tylko czy w nocy czołg używa reflektorów w walce? Jest wtedy łatwym celem.

mickey93
Napisany 23 Ma. 2012 - 22:30

użytkownicy
hahaha wirtualna realność ten tekst mnie rozłożył na łopatki

adamczik
Edytowany 24 Ma. 2012 - 07:50

użytkownicy
A Ci dalej nie zauważyli, że cały świat nie gabari pa ruski.

Ja pierniczę, naprawcie strzały krytyczne za zero, irracjonalne odbicia pocisków, znikające strzały i czołgi, match making i parametry połowy czołgów a nie bawicie się w jakąś zdechłą grafikę na silniku, który i tak obsługuje jeden rdzeń a sześć leży odłogiem!

Kamiloss
Napisany 24 Ma. 2012 - 09:29

użytkownicy
Spokojnie... w wersji 1.0.0 za 3 lata dodadzą wreszcie obsługę 2 rdzeni :P

HatefulEvil
Edytowany 24 Ma. 2012 - 12:30

użytkownicy
Chyba sie nie da

BTW> Faktycznie przed T54 jest jasniej ale nie zauwaylem by na nim sie swiecili jakies refletkroy xD To pewnie specjalny ruski system dzieki ktoremu czolgi wcale nie sa bardziej zauwazalne przy wlaczonych reflektorach :P

Althenor
Napisany 24 Ma. 2012 - 12:35

użytkownicy
Ja to bym chciał chociaż nowe tryby rozgrywki, gra rozwija się w iście mistrzowskim stylu żłówia ze złamaną nogą. Pewnie gdyby nie znajomi już dawno kliknąłbym magiczny przycisk "Uninstall". Chociaż z drugiej strony fajnie jest czasami po robocie usiąść z piwkiem w ręku i rypnąć kilka razy ze stalowej dzidy laserowej.
Trochę kuje w oczy nieporadność zarządzania tym projektem, niby nastawiony na world-wide, a filmiki informacyjne zrozumie tylko Wania (ratuje ich tylko i wyłącznie ładna prezenterka, na którą warto popatrzeć słuchając tego bełkotu).

Będę pewnie grał jak wcześniej dopóki serwerów nie zamkną ale co ponarzekam to moje :)

marek48337
Edytowany 24 Ma. 2012 - 12:44

użytkownicy
Wie ktoś kiedy i czy w ogóle ma zostać wprowadzona obsługa wielu rdzeni?Proszę o odpowiedź jeśli ktoś wie.
A co do filmiku to nie mogę się doczekać kiedy to zrobią z grafą bo wygląda genialnie.

12następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.