kliknij aby powiększyć
1360x850 : 528 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Na tropie World of Tanks #15

aryanek
Napisany 14 Sty. 2012 - 14:23

użytkownicy
Pancerny_PL
chyba żyjesz w jakimś zaściankowym zadupiu skoro uważasz ,ze marudzenie jest "typowo polskie:" skończ z tym bzdurnym sloganikiem.
Co do wywiadu...to łudziłem się,ze 7.2 wyjdzie pod koniec stycznia teraz jak będzie w kwietniu to będę szczęśliwy.
Duzo pytań o kredyty.Nerf finansowy arty wyszedł na dobre.Od 7.1 nie spotkałem bitwy z 9 SPG 8-tirowych w jednym teamie.Wcześniej zdarzało mi się to parę razy.
kredyty sa dobrze dokręcone...trzeba wykupić premke albo premium tanka choć znam gracza z top 100 bez premium ale walczy notorycznie KW.

mickey93
Napisany 14 Sty. 2012 - 15:54

użytkownicy
z tym że pierwszy kwartał trwa od stycznia do marca więc ja się spodziewam m103 w marcu

"Mają gotowych od fulla czołgów premium (IS-6 gotowy był w sierpniu, M103 we wrześniu, T110 w październiku + paczka francuskich premiumów oraz nowe mapy których screeny znamy od kilku miesięcy - Mexico, Life Ox, Kansas, Monachium, South America, Lotnisko) po kiego wała pokazują nam cukiernie, a potem łaskawie dają po miesiącu jedno ciasteczko?
"
nie rozumiem po co nowe czołgi premium. mapy również bo jest ich od i tak jest dużo zamiast pakować kolejne niedopracowane elementy(czytaj nowe) naprawili by to co jest popsute matchmaking system kar za team kill fizyka też jest skopana ale czołgi skakające po górach jeszcze gorzej mi się podobają
ogólnie od momentu rozpoczęcia projektów world of generals world of battelschip world of warplanes jedne źródło ich zarobku bardzo ucierpiało

agezry
Napisany 14 Sty. 2012 - 16:07

użytkownicy
Scytian gadasz tak bo nie grasz amerykanami. amerykanie nie dostali nic. mówisz dostali niszczyciele, bzdury. po prostu wprowadzali amerykańskie drzewko w kilku częściach. jakbyś grał każdą nacją to być nie płakał.

Scytian
Edytowany 14 Sty. 2012 - 16:48

użytkownicy
Gram każdą nacją ! Nawet francuzami zacząłem! Tylko chcę miejsca za moje KW i KW-3 które zapowiadali już z pół roku temu(zmiany w rosyjskim drzewku zapowiedzieli najwcześniej,a wprowadzają pierwsze amerykańskie)i jeszcze chciałbym zagrać su-101 i su-122

ElektrykPolska
Napisany 14 Sty. 2012 - 16:45

użytkownicy
dupcą takie farmazony o czołgach, niech zmienią uszkodzenia za zero, krytyki za zero, i to że nie przebije T28 VI tieru...

megaok
Napisany 14 Sty. 2012 - 17:51

użytkownicy
@up "w dziesiątkę" ;)

ElektrykPolska
Napisany 14 Sty. 2012 - 18:09

użytkownicy
i artą z penetracją 240 mm nie przebije IS4 i 3

nowa nazwa: World of Shit

p11k
Napisany 14 Sty. 2012 - 19:00

użytkownicy
Zeby dać T110 potrzeba zrobić całe drzewko dla T30, a z tego co wiem to jeszcze go nie ma.

col_Kurtz
Edytowany 14 Sty. 2012 - 21:32

użytkownicy
@Scytian Może źle to ująłem. Nie mam na myśli dosłownie map, chociaż mam prawo to wypomnieć, skoro o tym pisali, czyż nie? Chodzi o to, że wiele piszą, mało z tego robią. Przynajmniej ja tego nie widzę. Jak czegoś nie chcą zrobić, to piszą, że się nie da... Rety! Jak można tak tłumaczyć własną robotę? Paczkę 0.7 okroili do mizernej łatki. O to mi chodzi.
Nie wspominając już o tym, że kiedyś pisali o możliwości rynku wewnątrz gry. Chyba z tego zrezygnowali, bo zarobki by im spadły. Męczysz się jakimś tankiem, a jak chcesz go sprzedać, to tracisz tyle jak na aucie po 15 latach zajeżdżania go. To chyba podstawa tego typu gier, prawda?

Endriu
Napisany 15 Sty. 2012 - 13:46

redaktorzy
Ani ruskie , ani ukraińskie , na ukrainie mam rodzine i jężdżę tam i ukrainczycy są bardzo pracowici w większej połowie , ale marudzą jak h*j , ci z białorusi to sie lenią i nic im nie pasuje :D

ElektrykPolska
Napisany 15 Sty. 2012 - 13:58

użytkownicy
i w nocy nie używają latarek

col_Kurtz
Napisany 15 Sty. 2012 - 23:45

użytkownicy
Powiedział ElektrykPolska - fachowiec ;) [no offense oc]

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.