kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 1353 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Aktualizacja wortalu zakończona

Fastbird
Napisany 03 Sty. 2012 - 00:47

użytkownicy
ja sie zdziwilem pozytywnie poniewaz niespodziewalem sie wiecej niz upustu na kupno golda... a golda nie warto kupowac... wortalisci zaraz wyczaja jakis kod na golda +premke na jakies 10 doladowan dla tych co tu czesto zagladaja... po czym blokada na max 1 kod na konto :D

antiochixv
Napisany 03 Sty. 2012 - 20:33

użytkownicy
powinien być do tygodnia. Ja od dziś gram na rosyjskim serwerze także i tam wszystko hula na 7.1. Myślę więc, że już jest gotowy do wprowadzenia. trochę słychać trzaski przy muzyczce w hangarze, ale nie wiem czy to wina błędów w patchu.

yamateur
Napisany 04 Sty. 2012 - 11:41

użytkownicy
hej!

od kilku dni usiłowałem uruchomić waszą stronę: world-of-tanks.eu i pojawia się tylko głowna strona domeny .EU - i nic więcej.
Teraz wszedłem na stronę po pokopałem w necie i znalazłem gdzieś przejście do aktualności i działa. Ale o co chodzi z głównym adresem?

pozdrawiam

kurkusmaximus
Edytowany 04 Sty. 2012 - 12:14

administracja
Nie rozumieć.
Przydałby się jakiś screen i opis krok po kroku w jaki sposób wywołać ten błąd, o którym piszesz.

Ponadto:
- rodzaj i wersja przeglądarki
- system operacyjny

yamateur
Napisany 04 Sty. 2012 - 12:56

użytkownicy
system - xp

przeglądarka -chrom

kroki: zakładka ulubione strony (od czerwca 2011 wchodzę w ten sposób)

adres: world-of-tanks.eu Wortal dla Czołgistów

wynik: eu.pl - z możliwościami:

| zamówienie domeny | dlaczego warto | już zarejestrowane domeny | cennik | kontakt |

a dostałem się teraz do was na stronę przez link z jakiegoś forum o WoT

kurkusmaximus
Napisany 04 Sty. 2012 - 13:10

administracja
Jeśli masz zapamiętany adres wortalu, to sprawdź czy czasem zapisany adres nie kieruje Cię do eu.pl zamiast do world-of-tanks.eu

Sprawdź czy po wpisaniu w przeglądarce: world-of-tanks.eu otwiera się strona główna wortalu

Sprawdź czy na innych zainstalowanych przeglądarkach po wpisaniu: world-of-tanks.eu problem występuje

yamateur
Napisany 04 Sty. 2012 - 13:23

użytkownicy
na chromie w nowej zakładce - to samo

firefox - działa normalnie, wchodzi wortal

kurkusmaximus
Napisany 04 Sty. 2012 - 15:34

administracja
Zainstalowałem Chrome w wersji 16.0.912.63 i po wpisaniu w adresie world-of-tanks.eu wortal normalnie się ładuje.
Również po zapisaniu go w ulubionych, nie widać problemu.
Jeśli nikt nie potwierdzi tego błędu, to wygląda na to, że problem leży po stronie Twojego Chroma.

Jak sprawdzić wersję?
U góry po prawej stronie kliknąć w ikonkę klucza > Google Chrome - informacje > pod dużym napisem Google Chrome jest podana wersja

antiochixv
Edytowany 04 Sty. 2012 - 16:01

użytkownicy
To raczej zaśmiecenie systemu przez różnego rodzaju syf. Masz jakiegoś adware' a i dlatego przerzuca cię na linki sponsorowane. Tak myślę.
P.s. u mnie w chrome działa bez zarzutów.

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.