kliknij aby powiększyć
1024x640 : 170 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
War Thunder: Wywiad z bajtek5 dla world-of-tanks.eu!

MIchal_PL96
Napisany 23 Luty 2014 - 18:58

użytkownicy
http://pl.pons.com/t%C5%82umaczenie/polski-niemiecki/tygrys%2Bbengalski

s0ze
Napisany 24 Luty 2014 - 13:30

użytkownicy
A ja tak dla urozmaicenia odnośnie tematu... Gra wygląda miodnie, ogromne mapy, widać że czołg którym jedziesz waży te kilkadziesiąt ton. Naoglądałem się filmików bajtka i narobilem sobie apetytu. Chętnie przesiądę sie z wota na rzecz GFa, czekam niecierpliwie.

Sasilton
Napisany 24 Luty 2014 - 13:39

użytkownicy
Wagę czuć dopóki nie ma jakiegoś spadku. Wtedy każdy czołg sunie jak po śniegu na oponach letnich. A jak po drodze będzie jeszcze jakiś kamyczek i zahaczymy bokiem, to czołg się wywraca.

minimasakra
Napisany 24 Luty 2014 - 16:17

użytkownicy
@Sasilton

Dokładnie. Gdy czołg spadnie ze wzgórza nie może kręcić wierzą, ale co najważniejsze nic się z nim nie dzieje załoga cała gąski całe tylko tak sobie leży na wierzy. I tak to pewnie naprawią. co do przewracania się takiego bt 7 to są realia bo ten czołg był wysoki i przy skręcie niska waga, wysokość i mała szerokość powodowały przewracanie się czołgu.

Scytian
Napisany 24 Luty 2014 - 16:29

użytkownicy
@minimasakra
Jakbyś przeczytał dokładnie to dowiedziałbyś się że model zniszczeń dotyczący kolizji pojazdów nie istnieje, fizyka też jest cały czas tworzona i naprawiana.
Wywrotki BT-7 nie powoduje bezpośrednio żaden czynnik który ty wymieniłeś, tu po prostu chodzi o wysoko położony środek ciężkości.

minimasakra
Napisany 24 Luty 2014 - 20:34

użytkownicy
@Scytian

Na logikę te moje czynniki powodują wysoko położony środek ciężkości. :)
A co do modelu uszkodzeń - wiem to ale tak po prostu potwierdziłem sasiltona żeby goście od "WT jest najlepszy" się na niego nie rzucili. Zresztą sam się do tego trochę przyczyniam po to dostałem klucz. :)

MIchal_PL96
Napisany 25 Luty 2014 - 15:17

użytkownicy
W woli ścisłości :) wieża, nie wierza :D przeglądarka nie podkreśla?

s0ze
Napisany 26 Luty 2014 - 18:47

użytkownicy
Głupie zachowane czołgu w takich sytuacjach jak osunięcie ze zbocza cały czas naprawiają i dlatego jest to wciąż beta zamknięta i nią pozostanie póki ogarną. Czekam jak na gwiazdkę

col_Kurtz
Edytowany 27 Luty 2014 - 00:55

użytkownicy
"W woli ścisłości"
http://sjp.pl/gwoli

Tak na marginesie. Warpack. Brak słów po prostu.

MIchal_PL96
Napisany 27 Luty 2014 - 22:05

użytkownicy
No i dobra, kiedyś się pytałem polonistki i powiedziała, że obie formy są sensowne ale bardziej poprawną jest ta co ty podałeś.

innowierca
Napisany 03 Ma. 2014 - 18:23

użytkownicy
nie róbcie żadnych wywiadów z baytkiem 5 bo to gimbus chory koles co mu śmigło w dzieciństwie główke stłukło

Halfborn
Edytowany 04 Ma. 2014 - 11:21

użytkownicy
Pragnę zostawić tutaj na pamiątkę, to co bajtek wysmarował na oficjalnym forum warthundera. Jest to kolejnym dowodem na to, że gówniarzom nie powinno się dawać żadnych podobnych funkcji, bo z miejsca dodaje im to +70 do wieku...

Oczywiście temat w każdym aspekcie zablokował.

world of tanks

Sam bojkot jak najbardziej popieram, bo ma on sens o ile się o nim mówi.

Bajtek
Napisany 07 Ma. 2014 - 14:12

użytkownicy
Radzę uważać na słowa, bo nadal jest to forum publiczne. Na forum WT będzie zawsze panować kultura i zasady, które sam akceptujesz rejestrując konto.

Nie dopuszczamy rozmów o Polityce. W takie tematy po pewnym czasie wchodzi agresja, kłamstwa ( Putin wygrywa tą kategorię) pyskówki i śmieszne pomysły, jak bojkot gry. Jeżeli chcesz bojkotować, rób to, ale nie namawiaj na siłę do tego ludzi.

Oto wycinek tematów tych obrońców

world of tanks

Zanim też staniecie w obronie Ukrainy, poczytajcie trochę o tym jakie oni mają w naszej sprawie stanowisko, szczególnie wcześniej, kiedy wszystko było "dobrze".

Ten gówniarz zamiast z miejsca karać osoby, ukrywa tylko tematy i stara się rozmawiać z osobami. Ale nie martw się, za jakiś czas przyjdzie nowy lider, wybrany przez nich także na pewno bedzie "lżej" :)

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.