1024x640 : 170 KB
Nasze forum World of Tanks
Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.
użytkownicy
A ja tak dla urozmaicenia odnośnie tematu... Gra wygląda miodnie, ogromne mapy, widać że czołg którym jedziesz waży te kilkadziesiąt ton. Naoglądałem się filmików bajtka i narobilem sobie apetytu. Chętnie przesiądę sie z wota na rzecz GFa, czekam niecierpliwie.
użytkownicy
Wagę czuć dopóki nie ma jakiegoś spadku. Wtedy każdy czołg sunie jak po śniegu na oponach letnich. A jak po drodze będzie jeszcze jakiś kamyczek i zahaczymy bokiem, to czołg się wywraca.
użytkownicy
@Sasilton
Dokładnie. Gdy czołg spadnie ze wzgórza nie może kręcić wierzą, ale co najważniejsze nic się z nim nie dzieje załoga cała gąski całe tylko tak sobie leży na wierzy. I tak to pewnie naprawią. co do przewracania się takiego bt 7 to są realia bo ten czołg był wysoki i przy skręcie niska waga, wysokość i mała szerokość powodowały przewracanie się czołgu.
Dokładnie. Gdy czołg spadnie ze wzgórza nie może kręcić wierzą, ale co najważniejsze nic się z nim nie dzieje załoga cała gąski całe tylko tak sobie leży na wierzy. I tak to pewnie naprawią. co do przewracania się takiego bt 7 to są realia bo ten czołg był wysoki i przy skręcie niska waga, wysokość i mała szerokość powodowały przewracanie się czołgu.
użytkownicy
@minimasakra
Jakbyś przeczytał dokładnie to dowiedziałbyś się że model zniszczeń dotyczący kolizji pojazdów nie istnieje, fizyka też jest cały czas tworzona i naprawiana.
Wywrotki BT-7 nie powoduje bezpośrednio żaden czynnik który ty wymieniłeś, tu po prostu chodzi o wysoko położony środek ciężkości.
Jakbyś przeczytał dokładnie to dowiedziałbyś się że model zniszczeń dotyczący kolizji pojazdów nie istnieje, fizyka też jest cały czas tworzona i naprawiana.
Wywrotki BT-7 nie powoduje bezpośrednio żaden czynnik który ty wymieniłeś, tu po prostu chodzi o wysoko położony środek ciężkości.
użytkownicy
@Scytian
Na logikę te moje czynniki powodują wysoko położony środek ciężkości. :)
A co do modelu uszkodzeń - wiem to ale tak po prostu potwierdziłem sasiltona żeby goście od "WT jest najlepszy" się na niego nie rzucili. Zresztą sam się do tego trochę przyczyniam po to dostałem klucz. :)
Na logikę te moje czynniki powodują wysoko położony środek ciężkości. :)
A co do modelu uszkodzeń - wiem to ale tak po prostu potwierdziłem sasiltona żeby goście od "WT jest najlepszy" się na niego nie rzucili. Zresztą sam się do tego trochę przyczyniam po to dostałem klucz. :)
użytkownicy
W woli ścisłości :) wieża, nie wierza :D przeglądarka nie podkreśla?
użytkownicy
Głupie zachowane czołgu w takich sytuacjach jak osunięcie ze zbocza cały czas naprawiają i dlatego jest to wciąż beta zamknięta i nią pozostanie póki ogarną. Czekam jak na gwiazdkę
użytkownicy
No i dobra, kiedyś się pytałem polonistki i powiedziała, że obie formy są sensowne ale bardziej poprawną jest ta co ty podałeś.
użytkownicy
nie róbcie żadnych wywiadów z baytkiem 5 bo to gimbus chory koles co mu śmigło w dzieciństwie główke stłukło
użytkownicy
Pragnę zostawić tutaj na pamiątkę, to co bajtek wysmarował na oficjalnym forum warthundera. Jest to kolejnym dowodem na to, że gówniarzom nie powinno się dawać żadnych podobnych funkcji, bo z miejsca dodaje im to +70 do wieku...
Oczywiście temat w każdym aspekcie zablokował.

Sam bojkot jak najbardziej popieram, bo ma on sens o ile się o nim mówi.
Oczywiście temat w każdym aspekcie zablokował.

Sam bojkot jak najbardziej popieram, bo ma on sens o ile się o nim mówi.
użytkownicy
Radzę uważać na słowa, bo nadal jest to forum publiczne. Na forum WT będzie zawsze panować kultura i zasady, które sam akceptujesz rejestrując konto.
Nie dopuszczamy rozmów o Polityce. W takie tematy po pewnym czasie wchodzi agresja, kłamstwa ( Putin wygrywa tą kategorię) pyskówki i śmieszne pomysły, jak bojkot gry. Jeżeli chcesz bojkotować, rób to, ale nie namawiaj na siłę do tego ludzi.
Oto wycinek tematów tych obrońców

Zanim też staniecie w obronie Ukrainy, poczytajcie trochę o tym jakie oni mają w naszej sprawie stanowisko, szczególnie wcześniej, kiedy wszystko było "dobrze".
Ten gówniarz zamiast z miejsca karać osoby, ukrywa tylko tematy i stara się rozmawiać z osobami. Ale nie martw się, za jakiś czas przyjdzie nowy lider, wybrany przez nich także na pewno bedzie "lżej" :)
Nie dopuszczamy rozmów o Polityce. W takie tematy po pewnym czasie wchodzi agresja, kłamstwa ( Putin wygrywa tą kategorię) pyskówki i śmieszne pomysły, jak bojkot gry. Jeżeli chcesz bojkotować, rób to, ale nie namawiaj na siłę do tego ludzi.
Oto wycinek tematów tych obrońców

Zanim też staniecie w obronie Ukrainy, poczytajcie trochę o tym jakie oni mają w naszej sprawie stanowisko, szczególnie wcześniej, kiedy wszystko było "dobrze".
Ten gówniarz zamiast z miejsca karać osoby, ukrywa tylko tematy i stara się rozmawiać z osobami. Ale nie martw się, za jakiś czas przyjdzie nowy lider, wybrany przez nich także na pewno bedzie "lżej" :)