kliknij aby powiększyć
1920x1080 : 1432 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
Na tropie World of Tanks #81

Spartanish
Edytowany 12 Sty. 2014 - 14:44

użytkownicy
Nerf dla mausa i e-100... skąd się tacy ludzie w ogóle biorą...

Vulpix
Napisany 12 Sty. 2014 - 15:13

użytkownicy
Oczywiście - znerfić wszystkie niemieckie pojazdy : od Leichttraktora po Mausa ale IS-7 dajcie pancerz 300mm , prędkość 70 km/h , działko z magazynkiem 8 pestek z penetracją 400 mm i przeładowywanie 0,5 sekundy . Radzieckie konstrukcie nie były na papierze ... Tylko że w Objectie 416 i Objectie 430 Version II kierowca musiałby leżeć a ładowniczy i reszta ekipy musiałaby być karłami ...

Pripero
Edytowany 12 Sty. 2014 - 15:29

użytkownicy
Hmmmm odnośnie polskich tanksów, to jest fanie opisana(naprawdę kawał dobrej propozycji) praca.

http://forum.worldoftanks.eu/i...-polskich-czolgow-creativeeex/

Nie czytałem wszystkiego jest tego naprawdę sporo, kto będzie chciał to zobaczy ;)

mickey93
Napisany 12 Sty. 2014 - 18:21

użytkownicy
"Vulpix"

zobacz w jakiej pozycji jest kierowca w abramsie albo w challengerze :P poza tym jak pojedziesz to kubinki to zobaczysz i isa7 i ob704 i ob 416 i wiele innych które wyszły poza papierowe marzenia

"Nerf dla mausa i e-100... skąd się tacy ludzie w ogóle biorą..."

równie dobrze mogę spytać skąd się biorą ludzie którzy uważają że niemcy robili(projektowali) super uber sprzęt a rosjanie złom?

2) weźmy przykład mausa i E100 w grze
(zakładam że jeździsz tymi pojazdami i są twoimi bardzo lubianymi maszynami stąd to oburzenie:P)

znana jest ci zapewne taktyka kątowania tych maszyn w celu stania się nieprzebijanymi i rzeczywiście o ile mausa czy e-100 stojącego prosto jest banalnie łatwo przebić, to skątowane są problemem nawet dla dział z penetracją 290 tym samym pojazdy E-100 maus/JGE100 są jednymi! w grze X tierami gdzie przy minimum myślenia(ot wystarczy skątować) dostajemy pojazd który jest ~~praktycznie nie przebijalny

MIchal_PL96
Napisany 12 Sty. 2014 - 18:40

użytkownicy
Wiecie, ja na miejscu serba czytając X takich samych pytań dziennie i ciągłych narzekań, że to jest lepsze od tego a to powinni zrobić lepsze to też bym tak odpowiadał no bo ile można...

Scytian
Napisany 12 Sty. 2014 - 19:28

użytkownicy
@MIchal_PL96
To jest jego praca. Jak pojedziesz do serwisu komputerowego bo coś ci się zepsuje a człowiek tam pracujący powie ci: "straszne" albo "jak się psuje to nie włączaj" to co pomyślisz sobie: "trudno, pewnie dziś naprawiał już z 10 komputerów i nie chce mu się"

SOJUZ
Edytowany 12 Sty. 2014 - 20:09

użytkownicy
bo ten cały serb to burak, cham i prostak, nerf kv1s miał być pół roku temu a nie tak jak pisze mickey, że zostawili go specjalnie do misji z is6, to samo tyczy się tego całego francuskiego focha, a niebieski ekran to nie wina amd tylko to był błąd gry i na wszystkich mapach występował z tego co kojarze, ale według wg taki problem nie istniał, a o Polskim drzewku to jeszcze w zamkniętej lub otwartej becie wg pisało, że w Polskim czołgu (czy czołgach nie pamiętam już) do załogi dołączany będzie pies jako kolejny członek załogi i to miało zwiększać obszar widzenia, a wyszło jak wyszło, czyli wielkie gó**o, i takich jaj z wg było jeszcze więcej

mickey93
Napisany 12 Sty. 2014 - 20:01

użytkownicy
nerf sporta na pewno nie miał być pól roku temu.(pół roku temu to on był zapowiedziany :P)

MIchal_PL96
Edytowany 12 Sty. 2014 - 21:11

użytkownicy
Z tym psem to chyba był żart na Prima Aprillis :)

Z tym psem to chyba był żart na Prima Aprillis :)

SOJUZ
Napisany 12 Sty. 2014 - 22:34

użytkownicy
nie był to prima aprilis bo to było pod koniec września 2011

Sasilton
Napisany 12 Sty. 2014 - 23:05

użytkownicy
Koleś od nerfa E100 i Mausa mnie rozwalił :D

Lincz
Napisany 13 Sty. 2014 - 05:27

użytkownicy
@mickey93
to sobie is7 w wierze przebij jak sobie tylko ja wystawi... to jeden z wielu przykladow gdzie czolg>skill gracza.

btw to co ma maus i e100 poza pancerzem? chyba to ze za mausa sa medale ;f

mickey93
Edytowany 13 Sty. 2014 - 09:20

użytkownicy
"czolg>skill gracza."
weź pod uwagę że IS-7 to nie tylko przedni duży trójkąt ale jest jeszcze mały trójkąt z wizjerem kierowcy
właśnie! tylko że bądź co bądź na niemickich pojazdach maus E-100 tego skila nie potrzeba za wiele by zrobić np stalową ścianę.
kierowca tych pojazdów musi się mniej napocić niż np T110E5 (chodzi o przeżycie nie chodzi mi teraz o działa itp.)

Torrez
Napisany 13 Sty. 2014 - 12:45

użytkownicy
Aż się zarejestrowałem jak przeczytałem o potrzebie nerfa e100 :P o tym,że pali się jak pochodnia to już zapomniałeś?jakoś ludzie nie mają problemu z przebiciem jej nawet jak jest skatowana.Najlepiej niech ma 100mm pancerza i działo z dmg 300 bo masz problem z tym czołgiem.

mickey93
Napisany 13 Sty. 2014 - 14:15

użytkownicy
bardzo rzadko palącego się E-100(w każdym raźie pali się mniej niż poprzednik) (w przeciwieństwie do JT czy E-75 które potrafią się zapalić 2 razy po sobie)

po 2 piszę o nerfie nie dla tego że nie radze sobie z E-100 tylko dla tego że ten pojazd tak jak jego poprzednicy powinien być deko od czołgów ZSRR USA brytyjskich

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.