kliknij aby powiększyć
1680x996 : 546 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
World of Tanks 8.10 - data premiery i trailer

mickey93
Edytowany 21 Gru. 2013 - 22:00

użytkownicy
"Doskonale widać ślad po "wybuchu" pocisku tuż pod tym czołgiem ale Ty mówisz o rykoszecie, proszę... skończ i przestań się ośmieszać. O.o"

a to o to wam chodzi!(mityczne znikające pociski odlanazły się :P) myślałem że macie problem z tym że gość nie przebił czegoś co teoretycznie powinien przebić :DDDD

SOJUZ
Edytowany 22 Gru. 2013 - 00:57

użytkownicy
jakoś wcześniej MIchal_PL96 i chyba mickey93 ( jego nie nie jestem pewien ) twierdzili, że to teoria spiskowa a tu proszę czarno na białym pokazane i nagle twierdzi, że to błąd, dobre jaja

MIchal_PL96
Edytowany 22 Gru. 2013 - 11:49

użytkownicy
Że co proszę? CZŁOWIEKU, TY NAPRAWDĘ NIE POTRAFISZ CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM! I znowu głupoty o mnie wygadujesz. Zmień dilera albo wyjdź na dwór. Specjalistą o teorii spiskowych jesteś ty, gdzie cały portal udowadnia ci jak jest naprawdę i linkuje dowody i fakty, ale nie, ty dalej się będziesz upierał, że jak ci gra nie pozwoli wygrać to nie wygrasz...
http://i1242.photobucket.com/albums/gg528/MoPoCo/SodaHead/Facepalm3_zps8f0f914f.jpg

Goldbluszcz
Napisany 29 Gru. 2013 - 22:29

użytkownicy
World of Tanks - 8.10.2 Aktualizacja

Kolejna mała poprawka ;)

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.