kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 315 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Test 8.10 - nowa mapa

MachTraxzs
Napisany 30 List. 2013 - 16:00

użytkownicy
Dokładnie się z Tobą zgadzam oRkA.Taki Himmelsdorf jeszcze kiedyś, miał swój klimat typowo zbombardowanego miasta, czuć było jeszcze ciepłe dymiące cegły spustoszonego miasta zanim zaczęli przejaskrawiać światłocieniami i dodawać cukierkowatości wszystkiemu.Stara mapa "Bagna" była bardzo mroczna, miała przytłumione niebo jak przed jesienną mrzawką i pełno bezlistnych badyli, była brudna i smutna.Miała swój klimat-wiedziałem że to "Bagna".Karelia- kto pamięta starą, temu nie trzeba przypominać.Dzisiaj to już nie to samo.Brakuje ponurego nieba WOJNY.Złowieszczego wieńczącego przybycie wojsk pancernych na ostateczne policzenie się o coś, co jest już tylko kupą gruzów.Niestety.A i właśnie, ten niedosyt miejskich map.. Dlatego właśnie pamiętając klimat starych map jestem oburzony widząc takie jak "Smocza Grań".To już nie ta gra.

oRkA
Napisany 01 Gru. 2013 - 13:18

użytkownicy
Fakt, lepiej się grało, jak były zimne kolory, a całość stanowiła smutny i ponury obraz z ciężkimi ołowianymi chmurami przez które przebija sie ledwie słońce. Brakuje mi tego. Mapy wydawały się faktycznie polami bitwy, a nie tak jak teraz sztucznymi makietami gdzie rozgrywa się mecze. :\
Oczywiście nie mam nic przeciwko ślicznym słonecznym mapką, ale te zastąpiły wszystkie mroczne.

MIchal_PL96
Napisany 02 Gru. 2013 - 16:39

użytkownicy
Spokojnie Panowie :) Mapy miejskie będą wprowadzane po tej. Odsyłam na górę strony do mojego pierwszego postu w tym temacie ;)

adamczik
Napisany 02 Gru. 2013 - 21:57

użytkownicy
Michal96_PL, Konigsberg to Królewiec nie Kalinigrad. Ale też się cieszę z miejskich map. Na dobrą sprawę, same takie mogłyby być.

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.