kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 716 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
Prezent z okazji wygrania Golden Joystick!

kurkusmaximus
Napisany 27 Paź. 2013 - 10:39

administracja
@Phobya, nom, lepiej już nie będę nic tłumaczył :D

MIchal_PL96
Napisany 27 Paź. 2013 - 11:04

użytkownicy
omg, mickey, rzadki nie żadki, chrome Ci nie podkreśla?

Oculto
Napisany 27 Paź. 2013 - 11:58

użytkownicy
Żenujące...

Wotanik
Napisany 27 Paź. 2013 - 12:21

użytkownicy
Marudzicie i marudzicie co by wam nie dali i tak bedzie żle ;P

Pioyer
Napisany 27 Paź. 2013 - 12:25

użytkownicy
ja tam sie ciesze zawsze free kasa ale ja i tak nie gram od prawie miecha w WoT'a XD

ElektrykPolska
Napisany 27 Paź. 2013 - 12:27

użytkownicy
wolałbym tydzień premki niż jakiś ciulaty tank....

Exedy
Edytowany 27 Paź. 2013 - 13:49

użytkownicy
No to jest zdziwienie roku... WG musiało uruchomić swoje znajomości, a po za tym stać ich a przy konkurencji i obecnym narzekaniu na WG takie zwycięstwo to w pewnym sensie dla nich jakaś tam deska ratunku.

mickey93
Napisany 27 Paź. 2013 - 16:48

użytkownicy
"omg, mickey, rzadki nie żadki, chrome Ci nie podkreśla?"
raz podkreśla a raz nie nie podkreśla to raz
2 z ortografią jestem na bakier i nie widzę w tym problemu do puki można zrozumieć przekaz

Franio
Napisany 27 Paź. 2013 - 20:10

użytkownicy
@up
Do póki* :D
Można być z wieloma rzeczami "na bakier", ale pisać poprawnie powinien umieć każdy Polak. Poza tym tej umiejętności uczą już w pierwszych klasach podstawówki.

Co do Golden Joystick'a to ciekawi mnie jakim cudem go wygrali, skoro większość graczy zapowiedziało, że na pewno Wota nie poprze. Nie przepadam za teoriami spiskowymi, ale delikatnie mówiąc: "coś mi tu śmierdzi" :/

Sasilton
Napisany 27 Paź. 2013 - 22:11

użytkownicy
Ruscy gracze oraz ci co nie wiedzą jak postępuje WG zagłosowało na tą grę.

Lincz
Napisany 28 Paź. 2013 - 02:14

użytkownicy
@UP
ktos fajnie napisal, ze zlapia joya dzieki samemu popraciu ruskow, a eu to tylko dodatek

btw wolalbym zeby dali jakis II niemiecki a nie ciagle usa/zsrr

mickey93
Napisany 28 Paź. 2013 - 11:39

użytkownicy
"Co do Golden Joystick'a to ciekawi mnie jakim cudem go wygrali, skoro większość graczy zapowiedziało, że na pewno Wota nie poprze. Nie przepadam za teoriami spiskowymi, ale delikatnie mówiąc: "coś mi tu śmierdzi" :/"

ale to jest bardzo proste, zapowiedzieli ci co uczestniczą na forum a kiedyś podawano info że na forum zagląda ok 1% graczy! Zakładając nawet że połowa graczy była by niezadowolona i z tej złości nie głosowali na Wot to jest jeszcze 2 połowa czyli ok 30 mln graczy a sądzę że żadna inna gra nie ma takiej popularności,

general444
Napisany 28 Paź. 2013 - 12:30

użytkownicy
Ja tam sie ciesze z nowego tanka. Bedzie sie dumnie u mnie w garazu prezentowal tak jak i inne "szroty" typu LTP i T1E6 ktore juz sa rzadkoscia. A wy robcie co chcecie, 300k zarabiam w 1 dzien wiec mi to wisi taka inwestycja. Do zobaczenia na randomach:)

Luki2002
Napisany 28 Paź. 2013 - 14:08

użytkownicy
Będzie jakieś 130k

Tapta
Napisany 29 Paź. 2013 - 10:50

użytkownicy
Czy to takie dziwne, że WOT wygrał? Skupia ogromną społeczność graczy, a krzyczący malkontenci nadal w WOT grają i na tyle interesują się grą poza grą, że udzielają się na forach.
Co do czołgu - miły prezent, lubię te niskotierowe pojazdy (chociaż gram tylko radzieckimi prezentami, amerykańskiego Locusta raczej nie tykam - ale nie z powodu obrzydzenia do hamburgertanków; po prostu zdejmowanie gwiazdek ilość radzieckich gifttanków wystarczająco mi wystarcza, jeżeli chodzi o zaspokojenie apetytu na małe pojazdy, a przy okazji trenuje się na nich załoga z MS-1 :) ).
Zamiast narzekać na darmowy czołg + miejsce w garażu (chociaż faktycznie to miejsce może dla wielu okazać się najcenniejszym podarunkiem), pomyślcie o tym, co mogłoby się stać, gdyby WOT przegrał... Każdemu graczowi zabranoby z garażu jeden losowo wybrany czołg :|

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.