kliknij aby powiększyć
1344x756 : 384 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
123następna
Prezent z okazji wygrania Golden Joystick!

kurkusmaximus
Napisany 26 Paź. 2013 - 19:29

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...azji-wygrania-golden-joystick/

Halfborn
Napisany 26 Paź. 2013 - 19:42

użytkownicy
wywalę go jak każde inne imponujące prezenty.

dzordzan
Napisany 26 Paź. 2013 - 19:46

użytkownicy
+~300.000

Marley82
Napisany 26 Paź. 2013 - 19:56

użytkownicy
No cóż dzięki za miejsce w garażu. Nic poza tym. Słabizna, mogli się lepiej postarać

dzordzan
Napisany 26 Paź. 2013 - 20:05

użytkownicy
Nie no preznet dla kolekcjonerów bardzo OK, ale mnie to nie rajcuje trzymanie takich czołgów w garażu

kurkusmaximus
Napisany 26 Paź. 2013 - 20:15

administracja
Na wszystkich serwerach ludzie piszą: "Jakim cudem WoT mógł wygrać?".
Niektórzy uważają, że Wargaming posmarował tu i tam.
SerB zapytany o to, dlaczego WoT wygrał pomimo negatywnego odzewu społeczności graczy, odpowiedział: "Po prostu, dlatego że zwycięzcy są zawsze bardziej aktywni."
Slava Makarov (główny producent WoT) mówi, że nie przypuszczał że WoT wygra.

Pyszczek
Napisany 26 Paź. 2013 - 20:18

użytkownicy
Wygląda na to że główni admini lubią świeżą czekolade...

MIchal_PL96
Napisany 26 Paź. 2013 - 21:21

użytkownicy
no zajebiscie sie w tym roku postarali, o kant dupy to potluc

Phobya
Napisany 26 Paź. 2013 - 22:13

użytkownicy
kurkus twoje tlumaczenie jest o kant dupy potluc, nie powiem ze jak zwykle :D ( o ile tlumaczysz z ftra jak przypuszczam )
Whiners a nie winners, czyli : marudy, placzki, narzekacze itp itd na forach sa bardziej aktywni, dlatego krytyke zdaniem serba bylo widac bardziej ;)
a co do slavy makarova, powiedzial ze nie wiedzial wczesniej ze wot wygra, a nie czy przypuszczal czy nie ;)
Poza tymi detalami, w pelni sie zgodze, jak to sie w ogole stalo ze wot wygral ;P

SMOSAR
Napisany 26 Paź. 2013 - 22:36

użytkownicy
Kolejny złom w garażu. Od razu go na żyletki.

Krzaczek
Napisany 26 Paź. 2013 - 23:33

użytkownicy
Prezent faktycznie nie jest imponujący, ale tak jak napisał kolega dzordzan zawsze to 300k kredytow, no i zaoszczędzone 300 (150) golda za miejsce w garażu. Pomijam natomiast fakt, że za drugie zwycięstwo z rzędu mogli się lepiej postarać. Mam jedynie nadzieje, że w eventach to odbiją.

Qdlaty
Napisany 26 Paź. 2013 - 23:44

użytkownicy
Super. Kolejny czołg do kolekcji. Chociaż patrząc po komentarzach lepiej jakby WG rozesłało w prezencie poduszki...

Lincz
Napisany 26 Paź. 2013 - 23:53

użytkownicy
@dzordzan
150k bo to II tier (zawsze cos)

Halfborn
Napisany 27 Paź. 2013 - 01:35

użytkownicy
@Qdlaty

Ja jestem za poduszkami, najlepiej z logiem wota. Miałbym w napier... jakby mnie gra, czy ludzie wkurzyli.

Na szczęście teraz mam dłuższą przerwę od gry. (ale nie od newsów ^^)

mickey93
Edytowany 27 Paź. 2013 - 16:46

użytkownicy
kolejeny do kolekcji może nie imponuje ale za jakiś czas będzie żadki tak jak tetrarch t1E6 czy T127

123następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.