kliknij aby powiększyć
1920x1200 : 582 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
112 i T-34-3 - ile WG zdążyło już na nich zarobić?

Klaudi_
Napisany 28 Wrze. 2013 - 18:19

użytkownicy
@Maho_Nishizumi

Nie każda krytyka autora jest hejtem, nie każdy post negujący "artykuł" jest hejtem, nie każda prośba o wyjaśnienie założeń "artykułu" jest hejtem ;]

W cudzysłowie "artykuł", ponieważ sam piszesz, że jest on nieskończony. No i tu złośliwe (:P ) pytanie się nasuwa: skoro artykuł nie jest skończony (nie jest do końca opracowany/nie zredagowany), to dlaczego został wrzucony na stronę?

WG jest złe, bo gra jest niedopracowana, a wy pozwalacie sobie na wrzucanie artykułów nieskończonych... Eghm... Jak to napisano w pewnej księdze: "A czemu widzisz źdźbło w oku brata swego, a belki w oku swoim nie dostrzegasz? " ;)

A tak na poważnie... Podlinkowany temat na forum WoTa przeczytałem i już mniej więcej wiem, co miałeś na myśli, jeśli chodzi o inskrypcje stalinowskie.
Lecz nadal uważam, że trudno jest się czepiać firmy, że sprzedaje legalny towar, który dobrowolnie ludzie kupują, który im się podoba i z którego są zadowoleni (a muszą być z premtanków zadowoleni, skoro generują pokaźny zysk dla owej firmy z tego tytułu).

I o ile podliczenie, ile tej kasy jest za owe dwa tanki, to fajna ciekawostka i plus dla ciebie, to już końcowe pytania są niezbyt potrzebne. Ich produkt, ich zysk.
Czy zasłużyli na takie pieniądze? Raczej tak. Stworzyli darmową grę, zarabiają na premkach wszelakich. Dobrowolnych. Premkach, bez których da się normalnie grać. To źle że na tym zarabiają?

Czy dobrze wykorzystują te pieniądze? Nikomu nic do tego. Ciebie raczej też nikt obcy (nie licząc UC ;P ) nie rozlicza, co robisz z zarobionymi pieniędzmi.
No, chyba że tobie chodziło o przeznaczenie tych zarobionych pieniędzy na rozwój gry... No to tak...
WG stworzyło darmową grę, z systemem premtanków, na których zarabia krocie.
Średnio co miesiąc wypuszcza nowe patche, z poprawkami, nowymi mapami, nowymi pojazdami, etc.
Odpowiedz sobie sam - czy firma źle wykorzystuje pieniądze graczy? ;]

A co do premtanków jedynie w GiftShopie to rzeczywiście chała i niezbyt ciekawa sprawa. Złotko traci swój potencjał, WG zarobi jeszcze większą kasę = masa prawdziwego hejtu na forum :P

Pozdrawiam.

kurkusmaximus
Napisany 29 Wrze. 2013 - 00:06

administracja
Mnie nie bijcie. Ja tu tylko sprzątam i od czasu do czasu sobie kliknę tu i ówdzie.

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.