kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 354 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Nowe pojazdy: T7 Combat Car, Marder 38T, Panzer Sfl.IVc, Nashorn, Sturer Emil i inne

col_Kurtz
Napisany 07 Wrze. 2013 - 00:29

użytkownicy
@vulpik Ha, właśnie... Przeczytaj następny post: tropem WoT. Nie zbanują już ich:D
Ale coś takiego też mi do głowy przyszło, że w ten sposób się ukrywają;)

dex1
Napisany 07 Wrze. 2013 - 23:24

użytkownicy
Jak dla mnie wyglądają bardzo dobrze, nawet futurystycznie :). Powiedzmy sobie wprost, większość czołgów WoT projekty :).

Ich cechy to wg. mnie: brak pancerza (bardzo wrażliwe będą od arty), dobry DMG\min, dobre camo. Załoga będzie miała przynajmniej dostęp świeżego powietrza w czasie bitwy :D.

Mam pytanko. 4-tierowy Marder będzie można odblokować z poziomu dzisiejszego 3-tierowego Mardera III?

Hans Pipke
Edytowany 16 Wrze. 2013 - 12:43

użytkownicy
Dzięki Walter (Novotny - coś mi to mówi...) za link. ;) Polukam sobie... Widzisz, mam w domu sporo literatury i prasy na temat niemieckiej broni pancernej oraz artylerii i po prostu niczego takiego nie kojarzę... Pan megaloman Hitler miał tendencje do fantazjowania, co sprzyjało różnym cudotwórcom (Ferdynand P. tez do nich należał), więc może, może... Ale i tak jestem za dodaniem trybu rozgrywki, gdzie na przeciwko siebie staną historyczni przeciwnicy w odpowiedniej liczbie i z historycznym wyposażeniem artyleryjsko - optycznym... Cześć.

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.