kliknij aby powiększyć
2032x1225 : 2593 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Niezwykła myśl techniczna #5: KV-VI Behemoth - Prawda czy fałsz?

mickey93
Edytowany 21 Sie. 2013 - 10:17

użytkownicy
konstrukcja nimeckiego szajsu owszem wnisosła coś nowego pokazała światu że nie należy iść tą droga
obstwawiam że gdyby żeczywiście miało dojść do realizacji projektu to pozbyto by się wież od BT poniweż ich kosze zajmowały by 50% objętości głównych wież

zgadzam się że były by problemy ze sztywnością chociaż z 2 strony rosja to dośc wyrównany teren 2 prędkośc tego czegoś vyła by relatywnie mała więc umożliwiała by ewentualne przygotowanie przepraw

"Jakie zalety miało zrobienie takiego pojazdy?"
psychologiczne w 1940 KW robił z panzerkami co chciał a widok KW X3 mógł zrobić jeszcze większe wrażenie

Nooobek
Edytowany 21 Sie. 2013 - 13:19

użytkownicy
A ja sobie tak popaczałem i se pomyślałem że z wyglądu to ładny i fakt niemieckie załogi mogły się trochę strachnąć ale z drógiej strony za nim tym czymś by się dojechało na polę bitwy i cokolwiek wogulę zrobiło to bitwa by się dawno skończyła .

Sharik
Napisany 21 Sie. 2013 - 13:26

użytkownicy
Nie, to musi być fake, bo jeden komisarz na taki czołg to za mało.

Szlachciaku, czy zamierzasz robić artykuł o Car Czołgu?

Szlachciak
Napisany 21 Sie. 2013 - 13:30

redaktorzy
Skoro prosisz, why not. Na 70% bedzie nastepny

thealter99
Napisany 04 Kwie. 2014 - 10:21

użytkownicy
wy myślicie że ten czołg jest bez sensu.Szkopy mieli głupsze pomysły:czołgi o wadze 1000 ton i więcej,monster z działem kradzionym z arty kolejowej dora o kal. 80 cm kanone 5

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.