@MIchal_PL96
Taki sprzęcik wystarczy ci na długie lata :)
Jeszcze zastanowił bym się na wzięciem
Radeona HD7950 zamiast tego GTX-a, już dużo tańszy Radeon 7870 podgryza wydajnościowo tego 660 TI,a 7950 kosztujący podobnie do tego GTX-a jest jeszcze troszkę wydajniejszy. Ten którego ci podlinkowałem ma naprawdę dobre chłodzenie i jest tani, poza tym dobrze się podkręca.
A co płyty umożliwiającej podkręcanie szukaj takich z chipsetem P67 lub Z77
Edit: ta płytka którą chcesz wziąć umożliwia podkręcanie ale ma gołą sekcje zasilania która może się przegrzewać.
Zobacz sobie te 2 Asrocki :
Z77 Pro3
Z77 Pro4
Wyposażeniem nie odstają od tego Asusa a mają radiatory na sekcji zasilania :p
@Miszcz
Och mając otwarte 18 stron w operze mini na telefonie za 100zł laguje mi przewijanie :( przeglądarka jest strasznie źle zoptymalizowana :(
Och mając zainstalowanego Windowsa Xp ze śmieciami na komputerze z 256 MB ramu laguje mi pulpit jak ten Windows jest strasznie źle zoptymalizowany :(
Mając 15 letni procesor z taktem 800 Mhz Wot mi laguje na niskich co za beznadzieja, przecież w BF-a 3 gram na maksymalnych a Saper prawie nie przycina...
Testy testami ale na 5 letniej karcie graficznej z średniej półki cenowej gram na maksymalnych detalach chodź nie powinienem :)
Kolega grając na kompie złożonym za 800zł (min celeron na s1155 kupiony na allegro za 90zł)gra na średnich ale ta gra jest strasznie źle zoptymalizowana :(