kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 1258 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Aktualizacja 0.8.6 - zwiastun

szwed
Edytowany 24 Czer. 2013 - 17:58

użytkownicy
a ja powiem tak. Nie gram już od jakiegoś czasu i wlazłem dzisiaj z ciekawości zobaczyć co z tym 8.6.. Zagrałem 2razy ciężkimi i raz artą. Gram od patcha 7.0 i szczerze powiem, że w dupie mam już tą grę... Po za tym, że totalnie mi się już znudziła, to nie zrozumiem obecnego pogorszenia artylerii. Nie po to grałem kiedyś tyle czasu żeby przekonać się jak mocne działo ma t92. Już wcześniej ta arta miała duży problem z celowaniem. M40/42 to była bajka...ale teraz ? obecne skupienie na słabo celnym t92 jest pare razy większe. Podliczając koszty amunicji, ewentualne koszty naprawy za zniszczenie podczas bitwy no i dodając jeszcze mase nerwów podczas grania, to śmiem stwierdzić z całą stanowoczośćią, ze granie artylerią nie ma już sensu. ŻADNEGO. Co do zwykłych czołgów nie mam obiekcji ale arta to była fajna odskocznia od normalnej napierdzielanki. Dzisiaj to, a jutro co ? może nagle stwierdzą, ze heavy tanki są za heavy i też polecą po celności albo pancerzu... Naprawdę szczerze zadziwiają mnie ludzie, którzy grają w tą grę od naprawde dłuższego czasu - nie mówiąc już o wydawaniu na to kasy. Nie wiem jak długo można uważać tą grę na tyle dobrą, żeby dalej w nią regularnie grać.. I nie znam też - przynajmniej nie słyszałem, o jakimś studiu, który przez pare lat rozwija wersje beta gry, ciągnie z tego niesamowitą kasę i bezkarnie wachluje sobie czasem poświącoym przez graczy. Wyobrażacie sobie to w rzeczywistości ? kupujecie samochód i po jakimś czasie przychodzi serwisant i mówi Ci że musisz oddać silnik bo w tym modelu producent teraz życzy sobie słabszy model. K**rwa tyle czasu mieli na wprowadzenie zmian, kto mi teraz odda za to mój czas i kase? Istna kpina. Mam nadzieje, ze nigdy więcej nie będę miał do czynienia z tą złodziejską firmą.

ps: jesli ktoś teraz sobie śmiesznie wywnioskuje, ze jestem fanatykiem artylerii to niech zobaczy sobie mój profil w grze: "gitbejbe". Nie mam zamiaru poprostu już uczestniczyć w tym bajzlu

dancomando
Napisany 24 Czer. 2013 - 23:14

użytkownicy
up@ Jak tak ci zle w tej grze to oddaj konto i nie placz.

deffit
Napisany 26 Czer. 2013 - 09:09

użytkownicy
witam
wie ktoś może gdzie można pobrać instalkę wot-a w częściach?
pobieranie prawie 5GB na raz to przy moim internecie rzecz niemożliwa.
za pomoc dziękuję

Franio
Napisany 26 Czer. 2013 - 15:30

użytkownicy
@up
Z oficjalnej strony możesz pobrać torrent do tego, czyli w każdej chwili możesz przerwać i wznowić pobieranie. Przez launcher bodajże działa to tak samo.

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.