kliknij aby powiększyć
1920x1080 : 355 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
12następna
Aktualizacja 0.8.6 - zwiastun

kurkusmaximus
Napisany 20 Czer. 2013 - 17:32

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktualnosci/-1131--aktualizacja-086-zwiastun/

kanti
Napisany 20 Czer. 2013 - 19:55

użytkownicy
taaaaaa
jeszcze żeby teraz ta arta tak celnie jak na tym filmiku strzelała

mauserwisla
Napisany 21 Czer. 2013 - 11:21

użytkownicy
wiedziałem :) przed patchem był ciągły płacz na artę, że nie idzie grać, po patchu ciągły płacz że nie da się grać artą. Zdecydujcie się w końcu! Jak dla mnie patch 8.6 na duży plus!

Halfborn
Napisany 21 Czer. 2013 - 13:12

użytkownicy
skończyły się czasy easy mode na arcie? oooo jaka szkoda.....nauczcie się grać normalnymi czołgami.

kanti
Napisany 21 Czer. 2013 - 13:42

użytkownicy
Ale ja nie marudze moim ulubionym sprzetem jest E100 i jak widze mape bez arty to jest super. A po tym pathu jest coraz wiecej bitew bez arty

mickey93
Napisany 21 Czer. 2013 - 13:54

użytkownicy
nareszcie mniej tego gówna w bitwach 1 2 jak się trafią to nie ma tragedii.
"wiedziałem :) przed patchem był ciągły płacz na artę, że nie idzie grać, po patchu ciągły płacz że nie da się grać artą. Zdecydujcie się w końcu! Jak dla mnie patch 8.6 na duży plus!"

bo widzisz są gracze którzy do tej pory lecieli tylko na artach a dla nich ten pacz to deinstalacja wota.

mauserwisla
Napisany 21 Czer. 2013 - 14:07

użytkownicy
@mickey93

Wiem o co chodzi, mam kumpla w klanie, który właściwie tylko artami grał, dość powiedzieć że grał każdą dostępną w grze. Ale nazwa gry to World of Tanks, a nie World of Artillery, więc czas nauczyć się grać bez widoku satelitarnego :)

Sasilton
Napisany 21 Czer. 2013 - 19:45

użytkownicy
już nie mogę się doczekać tekstów "noob arty" :)

Aragroth
Napisany 22 Czer. 2013 - 13:58

użytkownicy
Arta wcale nie dostała żadnego nerfa, to tylko dym w oczy i zwykły szok. Tak naprawdę jest tak samo celna albo i bardziej. Zwiększono trochę czas przeładowania i zmniejszono prędkość pocisków. To ją trochę osłabiło, ale nie aż tak, żeby stała się niegrywalna. Za parę tygodni znów będą bitwy pełne artylerii, bo ludzie się muszą po prostu po tym szoku otrząsnąć i zobaczyć, że tak naprawdę zmienił się tylko minimalnie sposób grania artylerią.

mickey93
Napisany 22 Czer. 2013 - 20:36

użytkownicy
nie może być bardziej celna bo ją ominęła korekta fizyki lotu pocisków

Io36
Napisany 22 Czer. 2013 - 22:31

użytkownicy
Z tego co ostatnio czytałem z patch notow to na arte tez to działa ten buf celności i dlatego np GW_Panter dostał niby nerfa do celności dzial z 0,42 do 0,8 a i tak jest celny/celna. Szczerze powiedziawszy wole poczekać i zobaczyć oficjalne patch noty bo takowych nigdzie nie widziałem(co dokładnie zmienili, a nie ogólny opis).

Sasilton
Napisany 22 Czer. 2013 - 22:53

użytkownicy
Aragroth, mam wszystkie arty X i nie jest tak jak mówisz. Trafić coś z 800m graniczy z cudem. Jak dla mnie jedyne arty którymi się da gra to francuskie, są szybkie więc można trochę zaryzykować i ustawić się trochę bliżej przeciwnika i oddawać celniejsze strzały, zdecydowana większość art to klocki i takie manewry nie są zbyt opłacalne.

Czołgista111
Napisany 23 Czer. 2013 - 22:05

użytkownicy
teraz to ciężko będzie się grać artą

Franio
Napisany 24 Czer. 2013 - 12:32

użytkownicy
Jako fan dużych, wolnych maszyn, muszę powiedzieć, że ten patch jest na ogromny plus. Ostatnio jeżdżę głównie ST-1 i przed aktualizacją największym minusem były ciągle tłukące we mnie arty i działko które lubiło pudłować, a teraz... Art już praktycznie w grze nie ma, a jak trafią się jakieś to i tak pudłują i strzelają na tyle rzadko, że już w ogóle nie są groźne, a działo dzięki zmniejszeniu rozproszenia strzałów trafia w weakspoty nawet z większych odległości. Mimo, że dostał on nerfa do penetracji, gra się nim o niebo przyjemniej niż wcześniej. To samo tyczy się E-100, T34 i zapewne innych powolnych i kiepsko celujących kolosów.

Fidos1612
Napisany 24 Czer. 2013 - 12:57

użytkownicy
jak dla mnie, artą gra się lepiej niż przed pachtem. Fakt, trochę wolniej celują, rozproszenie też wolniej się zbiega, ale jak osiągnie minimalny rozmiar to w tedy jest bardzo celne. Przykład - grałem OB212A - 4 ubitych, 8 uszkodzonych - as pancerny, rozpruwacz. Dla niedowiarków mogę udostępnić screen. Jak dla mnie przyjemnie gra się artą.

12następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.