kliknij aby powiększyć
1280x800 : 189 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Wargaming.net kontynuuje walkę z modami

Dudi
Napisany 26 Luty 2013 - 09:04

użytkownicy
ciekawe czy do "white death" się przysrają. Mi najbardziej zależy na zoom modzie i white death i zmiana podstawowego gównianego celownika.

aryanek
Napisany 26 Luty 2013 - 09:34

użytkownicy
wiadomo coś o Scope Shadow Remover prawie każdy celownik ma zaimplantowany ten mod?

QuessWho
Napisany 26 Luty 2013 - 10:55

użytkownicy
@Franio

Jak Ci się nie podoba otwieranie plików, to sobie ściągnij czystego klienta, albo nie graj - proste jak drut, nikt ci nie kazał grzebać w plikach gry...

Jak maja zamiar sprawdzić czy zmieniony skin? Skanują pliki, sprawdzają rozmiar i porównują hash pliku z oryginalnym. Po takiej operacji wiedzą kto ma oryginalne skóry a kto nie, a najzabawniejsze jest to że będą mieć w tyłku czy masz na skinie oznaczone weakspoty czy nie, nikt w to nie będzie wnikał - niepoprawny skin = ban.

pol00
Napisany 26 Luty 2013 - 17:09

użytkownicy
Kolejne zmiany w WOT. Juz nic mnie nie zdziwi. Dlatego też gram tylko okazjonalnie. Znalazłem inną grę ( innego producenta o zupelnie innym podejściu dla graczy ) a w WOT grałem po 12 godzin dziennie kiedyś... Teraz gram w STO (Star Trek Online). W mojej nowej grze można kupować "złoto" za walutę, którą zdobywa się w grze podczas codziennych misji. Jeśli przez 10 kolejnych dni wykonam maximum misji (zajmuje mi to okolo 1.5 - 2 godzin dziennie) to za zdobyte w ten sposób złoto mogę kupic nowy pojazd "za złoto" ktore sie nazywa ZEN.

ZEN mozna zdobyć za SMS lub przelew ale tak samo za walute którą zdobywa sie w grze czyli DYLIT.

Nie wydając ani złotówki po 10 dniach gry(po 2 godziny) mam tak jak by w WOT "LOWE"

MIchal_PL96
Napisany 26 Luty 2013 - 20:19

użytkownicy
taak, i to jest zdrowa gra, wot jest niezdrowy, tutaj je więcej nerwów niż przyjemności...

Marcin
Napisany 27 Luty 2013 - 13:42

użytkownicy
Jestem za pokazywaniem weekspot po co sie uczyc gry jak to ma byc przyjemnosc. Sam używam takiego moda i nie mam zamiaru sie uczyc tego wszystkiego na pamiec. Inne mody tez sie przydaja szczegolnie usuwajace liscie :) bo innaczej komp mi muli

Scytian
Napisany 27 Luty 2013 - 16:57

użytkownicy
Po co uczyć się weakspotów na pamięć, przecież to jest proste, jak się popatrzy na czołg i wie się kilka naprawde podstawowych rzeczy to można dojść do tego gdzie strzelać żeby przebić.

kuci23
Napisany 28 Luty 2013 - 20:44

użytkownicy
Ten system nie zostanie wprowadzony na serwer EU. To już potwierdzone

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.