kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 894 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Na tropie World of Tanks #28

mickey93
Napisany 25 Sty. 2013 - 13:23

użytkownicy
"Ale piepszycie glupoty z tym WR. Dziwne ze jeszcze patch temu, na comecie wrzucalo mnie tak ze 1 na 6-7 bitew to wygrana. Uzywam XVM i dokladnie widzialem jakich ludzi mi wrzucalo do team a jakich im.
U mnie wiekszosc nooby a unich wiekszosc dobrzy"

tyle że MM dobiera pojazdy a nie nie graczy. a skoro wygrywałeś 1 na 6 bitew to nie dziw się że WR ci spadło

tutaj widać jakie czołgi maja jakie WR (oraz parę innych ciekawych żeczy)

http://wot-news.com/stat/server/eu/norm/en

Berni90PL
Napisany 25 Sty. 2013 - 16:38

użytkownicy
To że bitwy są ustawiane widać nawet bez XVM-ów. Wyjściem na to jest 3 osobowy pluton albo gra na premce. Bo z obserwacji własnych widzę że gracze z premium jak i 3-os plutony lepiej losuje.

przemo8998
Edytowany 25 Sty. 2013 - 22:19

użytkownicy
Berni90PL Ustawiane mówisz? Czyli lemming trainy i wszyscy kampiący w bazie jest ustawiane przez grę? Brednie i tyle.

Co do banów za free camera mod to chodzi o to:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=c3T-Iq0x2q8

Vulpik
Napisany 26 Sty. 2013 - 14:50

użytkownicy
@przemo8998
Dzięki! To to faktycznie podchodzi po cheaty i bardzo dobrze, że jest na czarnej liście.

mickey93
Napisany 26 Sty. 2013 - 15:01

użytkownicy
czy ja wiem dzięki temu mozna całkiem fajne filmiki by nagrywać

Berni90PL
Napisany 27 Sty. 2013 - 16:30

użytkownicy
@przemo8998

Brednie opowiadasz? To jak wyjaśnisz to że ludzie jada jeden za drugim kiedy inni patrząc na mapę starają się ustawić tak by coś zrobić. Ci którzy jada to po prostu noby którzy podążają za ich zdaniem najsilniejszym. Capienie jest tym samym wywołane. "Ja ich nie przebije nie jadą" no i kampią. A dobry gracz spróbuje coś z sowim czołgiem zrobić. Chociaż świecić.

Więc Twoja wypowiedz dokładnie udowadnia moją teorie.

Kolejny przykład. Te same w tej samej ilość piżdżiki, z jednej strony robią robotę za cały zespół z drugiej jadą na pałę i giną. Czy to przypadek?

mickey93
Napisany 27 Sty. 2013 - 20:18

użytkownicy
Berni90PL

oczywiście zawsze noby przydziela do twojego zespołu?

Walter_NovotnyPL
Napisany 27 Sty. 2013 - 20:21

użytkownicy
Ale jak ktoś jest lepszy to częściej ma frajerów w drużynie, niż jeśli sam jest frajerem. To wynika z czystego prawdopodobieństwa.

mickey93
Napisany 27 Sty. 2013 - 22:27

użytkownicy
z danych wynika że ok 10% graczy to gracze dobrzy bardzo dobrzy lub wybitnie dobrzy (na podstawie http://wot-news.com/stat/calc/en/ru i XVM) jednak nie ma to żadnego związku z ustawianiem losowań

Berni90PL
Napisany 29 Sty. 2013 - 20:55

użytkownicy
To jak wyjaśnisz btwy w których nagle działo ma humorek i nie możesz przebić czegoś. Albo 34 najlepsze czołgi są na stocku kiedy u nich wszystko wymaksowane. I nie mówię, że zawsze po 8.2 zrobiło się do dyskretniejsze i już tak nie denerwuje jak parę paczy przed.

Bitwy tego typu trafiają się na szczęście coraz rzadziej ale można spotkać serie przegranych w kilka ba 2 minuty,

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.