kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 1087 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Film "Dla kierowców lekkich maszyn" czyli M24 Chaffee

col_Kurtz
Edytowany 29 Gru. 2012 - 19:02

użytkownicy
Michal_PL Tego to nie wiem ;) Ot, wyszedłem, chcę wrócić i lipa. Odpalam Launchera, coś zassało ale nadal nie mogę wejść. No to na główną i stamtąd udało mi się to jeszcze wkleić. Też już nie działa.

JUŻ! :)

MIchal_PL96
Napisany 29 Gru. 2012 - 19:24

użytkownicy
miało być o 6
http://worldoftanks.eu/news/51...ver-maintenance-December-29th/

Wpis został usunięty przez wortalowe służby porządkowe.

MIchal_PL96
Edytowany 30 Gru. 2012 - 13:16

użytkownicy
what the fuck was that? <.<

Sasilton
Napisany 30 Gru. 2012 - 15:20

użytkownicy
gość wysyłał wirusy

ktosiek
Napisany 30 Gru. 2012 - 18:23

użytkownicy
sprawdźcie i usuńcie także w innych tematach, np o modelach,też jest tam ten post.

Scytian
Napisany 30 Gru. 2012 - 19:21

użytkownicy
W prawie wszystkich tematach jest ten spam.
Gość nie wysyłał żadnych wirusów, tylko ten który dał się na to nabrać pobrał je sam ze swojej własnej woli. I jeszcze jedno, zakładam że nie był to żadem wirus tylko zwykły keylogger.

Nimrod
Napisany 31 Gru. 2012 - 10:47

użytkownicy
Mogli zostawić ten spam, bo jeśli ktoś ściąga takie programy to jest zerem i życzę im wszystkim żeby stracili konta a to był dobry sposób żeby kilku oszustów załatwić.

dzordzan
Edytowany 31 Gru. 2012 - 11:03

użytkownicy
A tam pierdzielicie, dostałem tyle golda ile chciałem.
Myślicie dlaczego administracja usuwa posty, bo nie chce żeby ktoś miał więcej golda niż oni sami.

Ps.
Ten program to pewnie zwykły fake, nawet nie keylogger, bo na samym obrazku widać że była to prosta okienkowa aplikacja pisana w c++/delphi. A o ile się nie mylę tam było samo pole login do wpisania (bez hasła) więc ktoś to robił dla jaj żeby nabrać debilów, a debile powinni być tępieni, więc gratki dla autora programiku :P.

Za starych czasów pamiętam jak takich rzeczy do ogame było tysiące :P.

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.