kliknij aby powiększyć
1280x720 : 184 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Nowe wersje pudełkowe w sklepach

col_Kurtz
Napisany 06 Gru. 2012 - 18:28

użytkownicy
@Mały Różowy Maus
Hm. Też to zauważyłem. Ale zastanawiałem się, czy przybywa więcej nowych, a tych starych i tak ubywa, powoli, ale jednak. Ale ok, to taki off top ;)
Granie około północy miało sens, wcześniej, taka jazda, że normalnie nie tylko ręce opadały (lufa zwłaszcza wraz z gąsienicami) i odechciało mi się w sumie nawet pykać.

Sasilton
Napisany 06 Gru. 2012 - 20:12

użytkownicy
teraz w nocy to same artki są
odpalisz sobie tgiera II i po obu stronach po 6 arty a ty jestes na dole walcząć z mausami i IS7

Walter_NovotnyPL
Napisany 06 Gru. 2012 - 22:38

użytkownicy
Koniec WoTa był już tyle razy zapowiadany co koniec świata i koniec konsol (stacjonarnych/przenośnych). Lepiej jak gra się z młodymi wilkami pełnymi zapału niż WoTowskimi weteranami, którzy już wszystkim grali i wszystko widzieli i ogólnie to chyba już przeszli cały WoT.

jkop
Napisany 07 Gru. 2012 - 12:06

użytkownicy
AbduLLachWML

za gruba kase tzn za ile?

Sasilton
Napisany 08 Gru. 2012 - 12:47

użytkownicy
na allegro mozna kupić za 15zł 1000 golda i 3 dni premium
myślę ze tak cena jest już ok

Wpis został usunięty przez wortalowe służby porządkowe.

Goldbluszcz
Napisany 02 Sie. 2013 - 09:32

użytkownicy
Taka ciekawostka, dostałem info, żeby taką wersje zakupić. Wbiłem obydwa kody i obydwa zadziałały! Oczywiście konto mam już od roku, wiec działa to nie tylko dla nowych graczy. Podsumowując 3tyś złota + 7 dni premium oraz FCM36PAK40 za jedyne 19.99zł !!!! Jadę za chwile po kolejne pudełko sprawdzić czy promocja się kumuluje.

kurkusmaximus
Napisany 02 Sie. 2013 - 09:51

administracja
@Goldbluszcz, daj znać redakcji jeśli zadziała

Goldbluszcz
Edytowany 02 Sie. 2013 - 10:42

użytkownicy
Więc tak, dokupiłem jeszcze dwa kolejne wersje pudełkowe i podsumowując:

Pierwsze pudełko - wszedł kod zaproszeniowy oraz kod dla obecnych graczy czyli: 3000 złota + 10 dni premium + 50 000 kredytów + FCM36PAK40

Drugie pudełko - wszedł tylko kod dla obecnych graczy czyli 1000 złota + 3 dni premium.
Trzecie pudełko - wszedł tylko kod dla obecnych graczy czyli 1000 złota + 3 dni premium.

Podsumowując za 59,97 zł otrzymałem w sumie:

16 dni premium
5 000 złota
50 000 kredytów

Najwidoczniej kod dla nowych graczy można użyć tylko raz. Choć mam informacje, że koledze udało się w pełni wykorzystać 3 pudełka, ale zrobił to w odstępie miesięcznym. Czyli użył jednego pudełka, po miesiącu, użył kojonego. Postaram się to ten fakt zweryfikować i dam znać jeśli dowiem się czegoś nowego.

Wersje pudełkowa zakupiłem dziś w Media Markt,nie była jej na pułkach, dopiero dopytując pracownik stwierdził, że im dojechała i przyniósł kilka pudełek z magazynu. Może się zdarzyć, że na opakowaniu będzie nalepka z cena 39.99zł - proszę się tym nie sugerować, na kasie nabije się 19.19zł

Dorzucam zdjęcia pudełek, na jednym z nich widać kod EAN.

world of tanks

world of tanks

world of tanks

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.