kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 496 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
12następna
Nowe wersje pudełkowe w sklepach

kurkusmaximus
Napisany 05 Gru. 2012 - 20:06

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...e-wersje-pudelkowe-w-sklepach/

TityBoy
Napisany 05 Gru. 2012 - 20:26

użytkownicy
Przecież to jest bezsensu, robienie pudełka pod nowych graczy. Świeży gracz, który chce zacząć grę i tak wykorzysta całe pudełko bo oba kody będą mu pasowały. Wiec dla niego wszystko jedno, który kod ile daje a dla obecnych graczy jest to znacząca sprawa więc nie mogę zrozumieć dlaczego tak podzielili te bonusy.

Sasilton
Edytowany 05 Gru. 2012 - 20:32

użytkownicy
konta dla nowych graczy są bardzo tanie na allegro
1000godla za 1zł wiec to będzie warte z 5zł

edit
sprawdziłem teraz i można taki kod kupić nie za 5zł a za 2 :D

Exedy
Edytowany 05 Gru. 2012 - 20:47

użytkownicy
Dziwi mnie to... może sie to po prostu nie opłacało, że te pudełka znikały w masowych ilościach, chociaż nie chce mi sie wierzyć że WG na tym sporo nie zarobiło. A te pudełka to głownie kupią Ci którzy jakimś cudem nie wiedzą że to na nowe konta tylko(bo zamiast tych 1k golda i 3 dni premki lepiej dać te ponad 40zł i mieć miesiąc premki albo 2500golda), a jak już coś to pewnie mało komu się to będzie opłacało. Szkoda, bo na 1 wydanie (to lepsze dawno temu xd) nie trafiłem.

Vampir750
Napisany 05 Gru. 2012 - 20:59

użytkownicy
Jaki żal... Masakra, co za sknery, masakra... Kupić kupie pudełko, ale tylko do kolekcji, normalnie żal!!!

col_Kurtz
Napisany 05 Gru. 2012 - 21:28

użytkownicy
Mnie inna rzecz ostatnio nurtuje. Jaka jest rotacja, czyli ilu graczy zostało/trwa nadal w grze, a ile wchodzi w grę zupełnie jako fresh meat, pomimo upływu lat. Mi jakoś do niej się nie pali ostatnio (nie zmienia to faktu, że art worki podziwiam i wortal odwiedzam).

Faren
Napisany 05 Gru. 2012 - 21:32

użytkownicy
A ja się zapytam: która wersja gry jest na pudełku?

Walter_NovotnyPL
Napisany 05 Gru. 2012 - 21:38

użytkownicy
A co to właściwie zmienia? Przecież nie 8.2 a starsze to i tak bez różnicy. Płyta jest i tak co najwyżej dla szpanu bądź osobistej radości.

Mały Różowy Maus
Napisany 05 Gru. 2012 - 23:44

użytkownicy
@col_Kurtz

W zasadzie regularnie z miesiąca na miesiąc na europejskim serwerze przybywa coraz więcej nowych graczy, a aktywnych graczy jest obecnie najwięcej w historii.

AbduLLachWML
Napisany 06 Gru. 2012 - 04:00

użytkownicy
@Mały Różowy Maus

Pytanie ile z tych nowo-założonych kont to rzeczywiście świeżaki, a ile ludzie tacy jak mój kumpel, który ostatnio założył już trzecie albo bodaj czwarte konto, bo poprzednie (wszystkie hiendowe) poszły za grubą kasę na allegro... -_-

Walter_NovotnyPL
Napisany 06 Gru. 2012 - 07:07

użytkownicy
Ale jak poszły za kasę na allegro, to jeśli nie zostały zbanowane to ktoś na nich gra, czyli i tak przybyło graczy.

Mały Różowy Maus
Napisany 06 Gru. 2012 - 11:05

użytkownicy
@AbduLLachWML

To co napisał Walter plus dane o liczbie aktywnych graczy. W pierwszym tygodniu marca (4-11 marca) było na serwerze europejskim 307 tys. aktywnych graczy (czyli na tylu kontach zagrano w tym tygodniu). W ostatnim tygodniu (koniec listopada-początek grudnia) było to rekordowe 899 tys. graczy! Czyli w niecały rok trzykrotny wzrost liczby aktywnych graczy.

bigbastek
Napisany 06 Gru. 2012 - 11:10

użytkownicy
Gdyby do tej pudełkowej wersji był dodany jakiś unikatowy czołg to można się zastanowić, a tak to ....

bartekst
Napisany 06 Gru. 2012 - 11:52

użytkownicy
29.99 zł za 3 dni premki i 1000 golda czyli żadnej rewelacji nie ma

Fiks11
Napisany 06 Gru. 2012 - 17:20

użytkownicy
Ale dla początkowych graczy to jest trochę kasy. Mogą od razu przejść na 2 lub 3 tier. Nie popieram pomysłu, aby dawać początkowym graczom złoto. Sami powinni nauczyć się grać. Jeśli w szybkim tempie przejdą na następne tiery będą za słabi. Ja ani razu nie użyłem złota do 5 tieru.

12następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.