kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 894 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
Pierwsze wrażenia po grze nowymi pojazdami w teście 0.8.2

Mały Różowy Maus
Napisany 27 List. 2012 - 17:24

@Gryglus

Jeszcze nigdy nie było na europejskim serwerze tylu aktywnych graczy co teraz. Podobnie jest w Rosji (USA nie śledzę na tyle), a do tego co chwilę nowe serwery pojawiają się w Azji. WoT jest z miesiąca na miesiąc popularniejsze. W chwili obecnej nie ma moim zdaniem wątpliwości, że ta gra będzie miała sporą popularność jeszcze przez ładnych parę lat. Wszak przecież dopiero jakieś parę dni temu w polskich telewizjach zaczęły się pojawiać jej reklamy. A w 2014 pojawi się europejskie drzewko. To zdecydowanie zwiększy zainteresowanie grą w wielu mniejszych krajach Europy.

Walter_NovotnyPL
Napisany 27 List. 2012 - 17:29

użytkownicy
@MIchal_PL96 nie koniecznie. Mogą dowalić w jednym patchu z 30 maszyn i nadrobią. Trzeba pamiętać co mówił kolo z WG, że oni pracują nad wieloma rzeczami równocześnie. W następnym ma dojść trochę Niemców niskich tierów. Dalej zapewne dojdą brytyjskie arty i niszczyciele.

Sasilton
Napisany 27 List. 2012 - 18:09

użytkownicy
Gryglus
pamiętam ze jeszcze nie tak dawno temu na serwerach w najlepszych porach było z 100 000 ludzi teraz jest nawet ponad 130 000

Gryglus
Napisany 27 List. 2012 - 20:33

użytkownicy
@Mały Różowy Maus
@Sasilton

Sorry, źle sformułowałem o co mi dokładnie chodzi. Chodziło mi o to, że WG zrobiło z WOTa maszynkę do zarabiania i przez to wielu moich znajomych od niego odeszło, a byli to dobrzy gracze (średnio ponad 7k bitew każdy). Szczególnie po tej akcji ze złotem z allegro. Według mnie to chcieli wprowadzić chińczyków tylko po to, żeby ludzie wydawali kasę na wolnego expa i kasę, a potem tradycyjnie znerfiliby je do zera.

mickey93
Napisany 27 List. 2012 - 21:45

użytkownicy
hehe od poczatku było jasne że chińskie drzewko było co najmniej kontrowersyjne. dziwi fakt że dopiero w fazie otwartych testów zdecydowali się na to. być może to taktyczny manewr przed ogłoszeniem czegoś bombowego co nie przypadnie do gustu graczom. być może to tylko efekt powracającej fali (mści się na nich to ze w jednym momencie robią kilka rzeczy)

kwiatek
Napisany 27 List. 2012 - 22:04

użytkownicy
Czy przy tym patchu otrzymamy jakiś czołg "gratis"? nie wliczając tego 1 tieru i czy odkrytym m4a3e8 zostanie również odkryty czołg w jego miejsce? mam na myśli gałązkę nowych amerykanów.

Walter_NovotnyPL
Edytowany 27 List. 2012 - 22:28

użytkownicy
Żadnego gratisowego miejsca w garażu nie będzie. Nie będzie chińskich czołgów w 8.2 "w jego miejsce"? Czyli mówisz że m4a3e8 znika?

Może wszyscy dali się nabrać sądząc, że testują chińskie czołgi? Wystarczy podmienić grafiki i może okazać się, że to było prototypowe drzewko polskie.

Berni90PL
Napisany 27 List. 2012 - 22:58

użytkownicy
No już nie przesadzaj. Bez czołgów TP. co jak co ale tu przesadziłeś z wyobraźnią.

Mały Różowy Maus
Napisany 27 List. 2012 - 23:48

użytkownicy
@ kwiatek

Czasy wozów gratis to już raczej przeszłość. Gratisy występowały, gdy WG zmieniało istniejące linie podmieniając czołgi. Obecnie nic takiego nie jest planowane.

A w przypadku Chińczyków rozważane jest dodanie innego czołgu ciężkiego X tieru i to jest jeden z głównych powodów wycofania całego drzewka (info o możliwym innym czołgu pochodzi zarówno od SerB-a jak i Overlorda).

M4A3E8 nie znika. Jeśli go wynalazłeś, będzie dalej wynalezony. Natomiast T21 będzie trzeba wynajdywać od nowa.

Chińczycy nie znikają bynajmniej, ale są jedynie opóźnieni. Mają być wprowadzeni w patchu 0.8.3. na początku 2013 r.

mickey93
Napisany 28 List. 2012 - 00:07

użytkownicy
tylko "mają" mieli być w 0.8.2 i ich nie bedzie. a z dodanie/podmana X tieru jako główny powód usuniącia całego drzewka. no cóż nie jest to zbyt logiczny argument

kwiatek
Napisany 28 List. 2012 - 06:18

użytkownicy
@ Mały Różowy Maus
dzięki za odpowiedź, właśnie chodziło mi czy T21 zostanie automatycznie odkryty jeżeli będę miał odkrytego M4A3E8 :)
bo granie M3 Lee ciężko wspominam :P

BloodWolF
Napisany 28 List. 2012 - 09:10

użytkownicy
Ja tak tylko zapytam czy ktoś może pamięta co miało być dodane w 8.3? Czy nie była to druga gałąź niemieckich td?

Berni90PL
Edytowany 28 List. 2012 - 11:30

użytkownicy
Nie TD, tylko pododawanie różnych wersji niższych maszyn.

http://world-of-tanks.eu/aktua...iek-czyli-pierwsze-informacje/

Hallack
Napisany 28 List. 2012 - 09:17

użytkownicy
Dlaczego wy dajecie tak zdeformowane screeny?

Nie wiecie jak się proporcjonalnie zmienia wielkość obrazka?

Przecież te czołgi wyglądają jak jakieś karykatury. Niedługo będą wyższe niż szersze... jak można tak grać?

Mały Różowy Maus
Napisany 28 List. 2012 - 09:31

użytkownicy
@ mickey93

Napisałem "jeden z głównych powodów". Nie przekręcaj. Poza tym podano m.in., że wozy te wymagają dalszego mocnego dostrajania.

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.