kliknij aby powiększyć
1920x1280 : 1230 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
Wyniki Wielkiego Quizu Wortalu

Assire
Napisany 21 List. 2012 - 18:21

użytkownicy
Nie wiem czy zauważyliście, zapewne nie, że przez pewien czas, niezależnie od ilości komentarzy na głownej przy tym tekście wisiało "Komentarzy: 0". Więc nie ma tu usuwania a raczej coś z serwerem. Przy tym zniknęły nie tylko narzekania ale i parę gratulacji dla zwycięzców.

@mega: A bronił Ci ktoś sprawdzać na wiki czy innych stronach? Pokaż mi ten punkt regulaminu gdzie tego zabraniają. A co do niejasności, dla mnie wszystko było jasne, poza pytaniem o żywą tarczę i rannych załogantów, ale to ostatnie tylko za pierwszym przeczytaniem. Więc sorry, ale po takim tekście wniosek jest jeden - nie umiesz czytać ze zrozumieniem.

Nie rozumiem tylko dlaczego tacy ludzie jak Phobya od jedzie po Kurkusie i wyzywa, zamiast normalnie i po ludzku zapytać czemu komentarze poznikały. Więc Phobya, nie rób wiochy, człowieczyno Ty mizerna, tylko najpierw zapytaj po ludzku. Ale cóż, niektórzy głupoty i swego chlewu nie zatuszują..
Więcej się takich nazbiera, to redakcja sprawę oleje i nie będzie się zajmowała rozdawaniem golda, bo po co mają dawać się zbluzgać.

Matti
Edytowany 21 List. 2012 - 18:44

użytkownicy
@Fett11: posiadam kopie oryginalnych dokumentów dotyczących T-34 (przetłumaczone rzecz jasna na angielski, jeszcze nie nauczyłem się języka rosyjskiego ;D) i nie miał on innej nazwy. A-34 to prototyp T-34 posiadający odmienne parametry i różni się od pierwsze produkcyjnej tetki paroma szczegółami, których nie będę wypisywał, bo musiałbym zajrzeć do tych dokumentów. Z resztą kiedyś jakiś deweloper WoTa w jamkimś wywiadzie został zapytany o to jakiego czołgu brakuje mu najbarziej w grze i on stwierdził, że właśnie jest nim A-34, czyli "niedoszła" T-34-ka.

Nie można zatem powiedzieć, że jest to inna nazwa T-34, ponieważ w gruncie rzeczy były to dwa inne czołgi.

Sasilton
Napisany 21 List. 2012 - 19:37

użytkownicy
no dokładnie
nawet na wiki pisze że A-34 to prototyp

kurkusmaximus
Napisany 21 List. 2012 - 20:15

administracja
Wystąpił jakiś błąd w CMS, który to po opublikowaniu treści na stronie i jej ukryciu, a następnie zdublowaniu ukrytej treści i ponownej jej publikacji, pobierał/przypisywał komentarze do tej pierwszej. Jako, że byłem w robocie, to na szybko załatałem problem i nie miałem czasu na ręczne przeniesienie komentarzy. Teraz na początku powinny pojawić się zagubione komentarze.

Ostatnio, robimy sporo faili - i tych redaktorskich i technicznych - ale nie bijcie nas bez powodu :]

Berni90PL
Napisany 21 List. 2012 - 20:22

użytkownicy
A tak przy okazji, nadal jest ten błąd 404 po tym jak napisze post mi wyskakuje. Post się ukazuje ale mi nie wraca do miejsca, w którym pisałem tylko wyświetla się ten błąd

Fett11
Edytowany 21 List. 2012 - 21:31

redaktorzy
"Nie można zatem powiedzieć, że jest to inna nazwa T-34, ponieważ w gruncie rzeczy były to dwa inne czołgi. "

W takim razie książka historyczna, którą kupiłem kilka miesięcy temu, podaje błędne informacje. :) A więc dobrze, że pytanie zostało wykreślone.

Matti
Napisany 21 List. 2012 - 21:33

użytkownicy
Fett11 jeśli znajdę trochę czasu podeślę Ci na PW cytat z tej monografii.

mickey93
Napisany 21 List. 2012 - 21:56

użytkownicy
jutro public test 0.8.2
http://worldoftanks.eu/news/4732-public-test-version-82-pl/

Assire
Napisany 21 List. 2012 - 21:59

użytkownicy
Tak swoją drogą:

http://img211.imageshack.us/img211/1570/99954026.jpg

data wysłania wraz z godziną ;)

KruczoCzarny
Napisany 21 List. 2012 - 22:15

administracja
@Phobya, to nie było miłe. Naprawdę jeszcze się nie przekonaliście, że jesteśmy wobec Was całkowicie uczciwi? Jasne, zdarzają się faile, za które zawsze przepraszamy, ale tuszować czegokolwiek nigdy nie zamierzaliśmy i nie planujemy.

mickey93
Napisany 21 List. 2012 - 22:24

użytkownicy
@kruczy nie żebym kogoś bronił ale to dziwnie wyglądało pojawiają się posty z wątpliwościami i zarzutami i po pewnym czasie ot tak znikają zupełnie jak u WG :D

Phobya
Napisany 21 List. 2012 - 22:39

użytkownicy
dobra mniejsza o to ze sie pojawiaja znikaja itp, ale czemu znowu zaslona dymna i zmiana tematu ? czemu nie ustosunkuja sie jakos do sedna sprawy ? od razu by bylo wszystko jasne. Jesli ktos przegapil, powtorze: pytanie bodaj 64, czemu odpowiedz to 19 ? ustosunkujcie sie do tego jakos, wymiencie te medale, poniewaz wedlug wot wiki jest tych medali 18. 19 jest ich razem z biolterem, ktorego juz zdobyc nie mozna, a jak jasno stoi w pytaniu, musza to byc osiagniecia wciaz "do nabycia". Jakbyscie byli uczciwi to jakies pare godzin temu wasza oficjalna odpowiedz powinna brzmiec: Nie, nie ma tam bledu ( i na przyklad wymienienie tych medali) / tak jest tam blad, przyznajemy sie, ale niestety nic juz sie nie da zrobic. I tyle.

Hedzik
Napisany 21 List. 2012 - 23:31

użytkownicy
hmm..
Mam 1 błąd i nic nie wygrałem.

Fett11
Napisany 22 List. 2012 - 00:05

redaktorzy
W pytaniu 64 rzeczywiście wkradł się błąd w odpowiedziach. Medal Boltera nie był brany pod uwagę, za to "plutonowe" medale już tak - w grze zalicza je jako epickie. Osobom, które zaznaczyły C), zaliczano odpowiedź jako poprawną. (Czyli w sumie jest 20 medali.)

Z naszej strony możemy tylko przeprosić za tyle błędów w pytaniach - były one wertowane kilkanaście razy przed wstawieniem, sporo błędów było usuniętych i poprawionych, jednakże to nie uchroniło nas przed pojawieniem się innych przeciwności. W chwili publikacji unieważniliśmy kilka pytań, jednakże to zostało pominięte.
Jeszcze raz przepraszamy za utrudnienia i mamy nadzieję, że w przyszłości wszystko pójdzie sprawniej, jeśli ponownie będziemy coś organizować.

Ze swojej strony gratuluję zwycięzcom wiedzy - nawet 1000 golda drogą nie chodzi.
Mimo pewnych problemów liczymy na to, że konkurs się Wam podobał.

kurkusmaximus
Napisany 22 List. 2012 - 00:07

administracja
@Hedzik, nie wygrałeś bo masz 5.
Pozdrawiam!

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.