Matti
Edytowany 21 List. 2012 - 17:57
@mega tak dla twojego świętego spokoju odpowiem Ci jaki był mój przepis na sukces, bo widzę, że z zazdrości nie mogłeś się powstrzymać od uszczypliwego komentarza.
Gram w WoTa od bety rosyjskiej, więc to jest jakieś 2,5 roku. Często modyfikowałem pliki, bawiłem się w pierwsze spolszczenie WoTa wraz z kilkoma innymi osobami, brałem udział w pisaniu wiki WoTa. Poza tym jednak grałem i gram w niego ponad 2,5 roku od wersji 0.2.2 (lub coś koło tego), dlatego znam go od podszewki. Moje hobby to militaria i II WŚ - na około 90% pytań udzieliłem poprawnej odpowiedzi bez zaglądania do czegokolwiek. Oczywiście były pytania przy których musiałem się zatrzymać, pomyśleć i sprawdzić.
Niestety, jak to w Polsce zwykle bywa, znalazła się osoba, której przeszkadzało, że sama nie wygrała. Tak to już jest, zdążyłem się przyzwyczaić, aczkolwiek pozwoliłem sobie napisać tutaj posta.
Dzięki za zorganizowanie konkursu. Był to pierwszy i mam nadzieję nie ostatni. Nie wszystko działało jak należy ale to jest normalne.
Wejście np. na front PzKpfw. V Panther na front też wiązało się z wieloma klęskami i niepowodzeniami, a jednak okazały się one dobrymi czołgami (jeśli nie najlepszymi) po wprowadzeniu niezbędnych modyfikacji. Myślę, że z konkursami na WORTALU powinna wiązać się podobna historia. Z czasem staną się lepsze jeśli tylko wybaczymy im "błędy młodości".
PS: Skoro wiedziałeś i umiałeś wydobyć informacje to dlaczego tego nie zrobiłeś ? To jest pytanie retoryczne. Nie odpowiadaj na nie na forum. Mam nadzieję, że większość osób zrozumie mój przekaz.
Pozdrawiam,
Matti015