kliknij aby powiększyć
1280x800 : 726 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
123następna
Wyniki Wielkiego Quizu Wortalu

kurkusmaximus
Napisany 21 List. 2012 - 11:37

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...yniki-wielkiego-quizu-wortalu/

Phobya
Napisany 21 List. 2012 - 11:54

użytkownicy
64. Ile w chwili obecnej mamy aktywnych (możliwych do zdobycia) "epickich" medali?
a) 17
b) 18
c) 19

mozecie je wymienic ? rozwinac ta odpowiedz ? wedlug wot wiki jest ich 18, dwa plutonowe zaliczane sa wedlug wiki do tzw: battle achievements, poza tym z nimi bylo by 20 wiec i tak takiej odpowiedzi nie ma.

Gryglus
Napisany 21 List. 2012 - 11:58

użytkownicy
Gratuluję wszystkim zwycięzcom :)

Eomi
Edytowany 21 List. 2012 - 12:13

użytkownicy
Może wliczony został medal Biolter? Już niedostepny?

I też gratuluję, nawet nie wziąłem udziału, czułem, że są tu więksi wyjadacze niż ja ;)

Phobya
Napisany 21 List. 2012 - 12:16

użytkownicy
No wlasnie takie mam podejrzenia, w moim przypadku to i tak pewnie nic nie zmienia :D ale po prostu lubie jak cos jest robione porzadnie, a tu sporo pytan wykreslonych, gdzie indziej watpliwosci...

WiewiorNH
Napisany 21 List. 2012 - 12:47

użytkownicy
@Eomi Tak tyle, że w pytaniu jest wyraźnie napisane, że chodzi o aktywne medale a Bioltera nie można zdobyć.

Phobya
Napisany 21 List. 2012 - 15:38

użytkownicy
Kurkus nie rob wiochy, i nie kasuj komentarzy, tylko po to zeby zatuszowac wszelkie kontrowersje, bledy w odpowiedziach, itp. Tylko po prostu lepiej sie przyznaj w imieniu wszystkich zaangazowanych w konkurs do problemow, powiedz ze teraz nie wiele da sie juz zrobic/zmienic, i wyraz przekonanie, ze nastepnym razem sie bardziej przylozycie, bo teraz to juz wypadacie blado nawet na tle wg. ps mam screena z wczesniej bo spodziewalem sie takich akcji po tobie, redaktorzyno ty mizerna ;) a jak tutaj sie nie wypowiem, bo dostane bana, to zawsze wklej sie go gdzies indziej ;) takze nie zatuszujesz tego.

Gryglus
Napisany 21 List. 2012 - 16:15

użytkownicy
Też chciałem zapytać gdzie są komentarze, ale wolałem sobie odpuścić, żeby nie dostać bana. No ale skoro już się znalazł jakiś odważny to popieram Phobya ;)

kwiatek
Napisany 21 List. 2012 - 16:33

użytkownicy
Jeżeli przy sprawdzaniu odpowiedzi zauważyłem, że wpisałem np 44.B a następnie zamiast 45.A dałem 44.A to też odpowiedzi zostały anulowane?

mega
Napisany 21 List. 2012 - 16:36

użytkownicy
Bardzo nie jasne odpowiedzi , i czas to nie był quiz na pewno ci co mieli po 2 błędy wbijali na wikipedi , pytali się kolegów wg itr. by wydobyć odpowiedzi tak też umiem.

mickey93
Napisany 21 List. 2012 - 16:37

użytkownicy
hehe a myślałem że redaktorzy ego portalu działają na innych zasadach niż WG.(no chyba ze warunkiem dostania przydziału golda było zastosowanie się do "wskazówek" WG)

Sasilton
Napisany 21 List. 2012 - 17:03

użytkownicy
pytanie co do pytania 19 :D
czy naprawdę czołg jest unieruchamiany jak każdy jest na "pomarańczowo"?Bo chyba o to chodzi a nie jak wtedy gdy są na "czerwono" nie?Bo mam wątpliwość czy to pytanie jest poprawne bo w pytaniu 40 jest już o zabiciu dowódcy wiec tu wiem że chodzi o "czerwonego"

Berni90PL
Napisany 21 List. 2012 - 17:13

użytkownicy
Jest to rzadka sytuacja ale się zdarza. W momencie kiedy wszyscy Twoi załoganci są zranieni wtedy nie możesz już sterować czołgiem czyli jak byś był zniszczony.

Matti
Edytowany 21 List. 2012 - 17:57

użytkownicy
@mega tak dla twojego świętego spokoju odpowiem Ci jaki był mój przepis na sukces, bo widzę, że z zazdrości nie mogłeś się powstrzymać od uszczypliwego komentarza.
Gram w WoTa od bety rosyjskiej, więc to jest jakieś 2,5 roku. Często modyfikowałem pliki, bawiłem się w pierwsze spolszczenie WoTa wraz z kilkoma innymi osobami, brałem udział w pisaniu wiki WoTa. Poza tym jednak grałem i gram w niego ponad 2,5 roku od wersji 0.2.2 (lub coś koło tego), dlatego znam go od podszewki. Moje hobby to militaria i II WŚ - na około 90% pytań udzieliłem poprawnej odpowiedzi bez zaglądania do czegokolwiek. Oczywiście były pytania przy których musiałem się zatrzymać, pomyśleć i sprawdzić.
Niestety, jak to w Polsce zwykle bywa, znalazła się osoba, której przeszkadzało, że sama nie wygrała. Tak to już jest, zdążyłem się przyzwyczaić, aczkolwiek pozwoliłem sobie napisać tutaj posta.

Dzięki za zorganizowanie konkursu. Był to pierwszy i mam nadzieję nie ostatni. Nie wszystko działało jak należy ale to jest normalne.
Wejście np. na front PzKpfw. V Panther na front też wiązało się z wieloma klęskami i niepowodzeniami, a jednak okazały się one dobrymi czołgami (jeśli nie najlepszymi) po wprowadzeniu niezbędnych modyfikacji. Myślę, że z konkursami na WORTALU powinna wiązać się podobna historia. Z czasem staną się lepsze jeśli tylko wybaczymy im "błędy młodości".

PS: Skoro wiedziałeś i umiałeś wydobyć informacje to dlaczego tego nie zrobiłeś ? To jest pytanie retoryczne. Nie odpowiadaj na nie na forum. Mam nadzieję, że większość osób zrozumie mój przekaz.
Pozdrawiam,
Matti015

Fett11
Edytowany 21 List. 2012 - 18:01

redaktorzy
"28. Inna nazwa rosyjskiego czołgu T-34 to:
a) A-34
b) Object 34
c) Ten czołg nie posiada żadnej innej nazwy"

Większość z Was wybrała odpowiedź C (mimo iż pytanie było anulowane). Dla ciekawostki powiem, że poprawna odpowiedź to A. ;)

Co do pewnych komentarzy - na razie się wstrzymam od napisania czegoś, ale tylko do czasu.

123następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.