kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 1095 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
Konkurs - Wielki Quiz Wortalu - pytania

Sasilton
Napisany 11 List. 2012 - 19:24

użytkownicy
jak ktoś trafi to chyba w tym samym dniu a jak nikt nie odp poprawnie to 13 wiec za 2 dni

Assire
Edytowany 11 List. 2012 - 20:40

użytkownicy
@quatromen: powiedz komuś kto robił te fotoszopkę żeby poćwiczył jeszcze trochę perspektywę i stemplowanie tekstur. Nadbudówka wyszła krzywa, tekstura przedniej płyty jest nieostra względem reszty modelu, a lufa nierówno wycięta z tła. A te staty to sobie można wsadzić o, wiesz gdzie.

almechx
Edytowany 11 List. 2012 - 22:16

użytkownicy
@Assire
I na dodatek te włazy na dachu nadbudówki... A obok nich klapy dostępowe do silnika(lub jakkolwiek to nazwać)...

kurkusmaximus
Napisany 11 List. 2012 - 22:43

administracja
Jak na razie nikt nie odpowiedział poprawnie na wszystkie pytania

Phobya
Napisany 12 List. 2012 - 00:17

użytkownicy
Nie odpowiedzial bo za duzo w nich subiektywnosci bylo, przynajmniej kilka takich. Takze bardziej czekam na ujawnienie odpowiedzi, niz wyniki, a potem na wyklocanie ktore na pewno bedzie mialo miejsce ;)

Gryglus
Napisany 12 List. 2012 - 10:05

użytkownicy
Sprawdziliście już wszystkie nadesłane odpowiedzi? :)

kurkusmaximus
Napisany 12 List. 2012 - 10:30

administracja
Nie, za dużo ich.

Sasilton
Napisany 12 List. 2012 - 14:46

użytkownicy
napiszecie jaki był średni procent poprawnych odpowiedzi?

battleking
Napisany 12 List. 2012 - 14:49

użytkownicy
Mnie - nie ukrywam - zniszczyło pytanie o Wentylacje w artach. Dla osób bez nich (art) na pytanie ciężko było odpowiedzieć. Wiki WoTowska nic nie mówiła, a nawet forum nie chciało pomóc. Niektóre pytania były podchwytliwe, ale to akurat na plus, no i w niektórych palnąłem bez zastanowienia. (O drugą nazwę T-34 np.)

Phobya
Napisany 12 List. 2012 - 15:50

użytkownicy
Sasilton ty jak juz cos palniesz czlowieku... na prawde, popracuj nad tym zeby przed napisaniem pomyslec nie 2, nie 4, a 100 razy. Kurkus napisal ze odpowiedzi jest tak wiele ze jeszcze nie sprawdzili wszystkich, a myslisz ze bedzie im sie chcialo przygotowywac dane statystyczne ? zliczac odpowiedzi kazdego, ile jest zgloszen, jaka srednia ?

Sasilton
Napisany 12 List. 2012 - 16:28

użytkownicy
po 100 zastanowieniach myślę ze będzie im sie chciało
idz hejcić gdzie indziej
sio

Assire
Napisany 12 List. 2012 - 16:55

użytkownicy
Akurat policzyć średni procent jest bardzo łatwo. Widać ile mali przyszło, piszą pewnie ile błędów, wszystko to to proste mnożenie I dzielenie, całe da się zrobić na kompie z resztą

Fett11
Napisany 13 List. 2012 - 10:34

redaktorzy
Sęk w tym, że żeby sprawdzić wszystko - potrzebny czas. Żeby się wyspać do/po pracy - potrzebny czas. Żeby zjeść posiłki dnia - potrzebny czas. Żeby zająć się resztą obowiązków na necie (moderacja, praca redaktora itd.) - potrzebny czas. Żeby zbić gwiazdki w grze - potrzebny czas. I kiedy mamy się niby zabrać za wyliczanie głupich statystyk? Wolę ten czas naprawdę przeznaczyć na sprawdzenie kolejnych kilkunastu maili od Was. Jestem dzisiaj po służbie, powinienem trochę odespać - ale byłem współorganizatorem tego konkursu i jestem zobowiązany pomóc w sprawdzaniu Waszych odpowiedzi. Dlatego wybaczcie, ale musicie poczekać na ostatecznie wyniki, które powinny się dzisiaj pokazać.

Ps Dziękuję za pozytywne podejście do konkursu i za udział. ;)

Gryglus
Napisany 13 List. 2012 - 14:16

użytkownicy
@Fett11
Nie przejmujcie się takimi typami, którzy chcą wszystko na zaraz. Gdyby oni mieliby to sprawdzać to kilka tygodni czekalibyśmy na wyniki ;)

I WIELKIE DZIĘKI (pewnie od wszystkich użytkowników) ZA ZORGANIZOWANIE TEGO KONKURSU!!! :D

Kto też tak uważa niech się wpisze niżej :)

Assire
Napisany 13 List. 2012 - 19:04

użytkownicy
Też się cieszę, że jest coś takiego :) A statystki? Olać je, wyniki się liczą :D

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.