kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 1202 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
123następna
Konkurs - Wielki Quiz Wortalu - pytania

kurkusmaximus
Napisany 11 List. 2012 - 14:59

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...s-wielki-quiz-wortalu-pytania/

Gryglus
Napisany 11 List. 2012 - 16:06

użytkownicy
Dobra, wysłane. Ale znając moje szczęście i tak nic nie wygram :D

Sasilton
Napisany 11 List. 2012 - 16:37

użytkownicy
done
z niektórymi pytaniami miałem problem szczególnie z pytaniem nr 67 bo z tego co czytałem na oficjalnej stronie to zmiany były w 2 medalach podanych w odpowiedziach ;/

KruczoCzarny
Napisany 11 List. 2012 - 16:45

administracja
@Sasilton - dokładnie tak. Przeczytaj jeszcze raz pytanie :)

Sasilton
Napisany 11 List. 2012 - 16:48

użytkownicy
o to lipa
od tych literek nie zauważyłem "nie" ;/
odp znałem tylko sie zagapiłem

da się wysłać 2 raz jako poprawione?

szczurek157
Napisany 11 List. 2012 - 16:51

użytkownicy
Niestety nie.

col_Kurtz
Napisany 11 List. 2012 - 17:02

użytkownicy
wOw... Napracowaliście się, trochę tego jest. Nie biorę udziału, ale podacie oczywiście poprawne odpowiedzi? Takie małe kompendium nie zaszkodzi ludzkiej (czyt.: mojej:D ) ciekawości;)
Btw. Fajny pomysł:)

quatromen
Napisany 11 List. 2012 - 17:09

użytkownicy
o kurde niezly byl ten quiz . widzieliscie nowego Stuga E-100 ?
link : http://zapodaj.net/0b368bb1adb05.jpg.html

mickey93
Edytowany 11 List. 2012 - 17:30

użytkownicy
heh szkoda że za późno wróciłem do domu o jak na to patrzę to pytania nie wymagały jakiś szczególnych umiejętności i były wręcz banalnie łatwe. chociaż jest parę pytań potchwytliwych i na pewno bedą o nie wykłócenia np. 1,54,47,43,41,27(błąd w nazwie),15,8

Gryglus
Napisany 11 List. 2012 - 17:17

użytkownicy
@quatromen
Skąd ty to masz? Tylko mi nie mów, że chcę to wprowadzić -_-

A tak poza tym to kiedy ogłoszenie zwycięzców? :D

FastKillerPL
Napisany 11 List. 2012 - 17:32

użytkownicy
Jaaaaa to ja też się rąbnąłem na 67:/ podchwytliwe cwaniaki dali xD
Ale to też moja wina, że nie umiem czytać ze zrozumieniem.... szkoda ale teraz jest nadzieja że nikt nie zrobi wszystkich poprawnie :P

quatromen
Napisany 11 List. 2012 - 17:37

użytkownicy
@Gryglus
To jest STUG E-100
Ma się te znajomości na necie to znalazłem wczoraj .
On ma zostać najprawdopodobniej wprowadzony w patchu 8.3 z resztą TD nizszych tierów jako 2 drzewko niemieckich Td , i ma zostać kilka czołów jescze podmienionych ten patch ma wyjsc pod koneic stycznia lub w lutym.
Jedyne co moze w nim ulec zmianie to wytrzymalosc i predkosc.
z pzredniego pancerza i tak zmniejszyli z 360 na 312.
Ponoć ma miec wanienke grubsza od e-100 o 70 mm czyli jak teraz ma e-100 180 to bedzie miec na wanience ten td 250 :D to jedyna dobra informacja :P

Matti
Napisany 11 List. 2012 - 17:40

użytkownicy
W pytaniach 28 i 37 są błędy w literowaniu odpowiedzi. Każdy domyśli się o co chodzi (mam nadzieję) ale może to wprowadzić niepotrzebne konflikty w razie coś. Poza tym jest parę pytań subiektywnych czyli takich, w których musimy odgadywać co miał autor na myśli np. pytanie numer 52. Inne nie są dostatecznie sprecyzowane np. 62.
Pozwoliłem sobie dogłębniej to wyjaśnić w moim mailu z odpowiedziami, ponieważ nie mogłem tego zamieścić tutaj (być może zasugerowałbym jakieś odpowiedzi, a zgodnie z regulaminem robić tego nie wolno), a uważam, że redakcja powinna bliżej się im przyjrzeć. Mam nadzieję, że w wyniku tego mój mail nie zostanie nie wzięty pod uwagę i nie zostanę zbanowany :D. (WG pewnie by tak zrobił ;P).

Ogólnie cała inicjatywa i konkurs na wieeeelki plus :D. Pozdrawiam.

kurkusmaximus
Edytowany 11 List. 2012 - 22:44

administracja
Pytania, w których są błędy lub są niejasne - 6, 28, 29, 37, 42, 52, 69 - nie będą brane pod uwagę.

Gryglus
Napisany 11 List. 2012 - 19:12

użytkownicy
A kiedy tak mniej więcej zostaną podani zwycięzcy?

123następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.