kliknij aby powiększyć
1920x1080 : 563 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Wieża oscylacyjna na rosyjskim czołgu?

Marley82
Edytowany 11 List. 2012 - 00:55

użytkownicy
mi troche przypomina wczesny model T58 oraz TS-2 i TL-4. ale to wszystko amerykańce. Ciekawe czy jest jakaś książka o radzieckich projektach, wątpie wszystko pewnie tajne

almechx
Napisany 11 List. 2012 - 22:24

użytkownicy
A zauważyliście może, że ostatnia oś zawieszenia nie jest połączona z kadłubem?
Zawieszenie z PzIII, działo zapewne 75mm KwK40 L/43 lub L48 i ta wieżyczka z CKM z M48A1. Bardziej to wygląda na obrazek do konkursu "Jaki element z jakiego czołgu" a nie realny projekt.

Mały Różowy Maus
Napisany 11 List. 2012 - 22:58

użytkownicy
@ almechx

No i tylne koła napinające nie mają osi i nie stykają się z żadnym kadłubem :)

Właśnie dlatego uważam, że to żart WG.

Szlachciak
Napisany 12 List. 2012 - 14:47

redaktorzy
Chce tylko powiedziec wszystkim tym, którzy twierdza ze to fejk tyle: czołg jest w fazie projektowania, dlatego tylne zawieszenie sie nie zgadza. Tak samo pisaliscie na temat artykulu o T-34-1, "chinskie drzewko nie powstanie!", "to fejk do kitu grafika!", "kolejny premium" itd. Wiec prosze was, to jest poczatkowe zdjecie moze sie zmienic wszystko. Zawieszenie z pz 3? Nie, za szerokie, za wysokie.

Mały Różowy Maus
Edytowany 13 List. 2012 - 14:40

redaktorzy
@

Szlachciak, ja tam nie pisałem, że T-34-1 to "fake". W tym wypadku mamy jednak elementy stricte amerykańskie + elementy niepasujące do wozów amerykańskich (w zasadzie identyczne zawieszenie jak w Pz III - porównaj sobie ze zdjęciami i rysunkami Pz III Ausf G) + ruskie oznaczenia i wyraźnie niepełny model. Żart jak nic.

Dodane 13 listopada

W końcu złamałem Overlorda i odpowiedział mi na blogu, co to za wóz :)

"Ok, think, we have had enough options by now. :). This is a sci-fi creation of our modelers based on Stug chassis and T69 or T71 elements. So a non-existent vehicle all in all."

http://overlord-wot.blogspot.c...812098853#c4761501859828549035

Czyli fantazja plastyków WG oparta na podwoziu Stuga (czyli Pz III) oraz elementów T69 bądź T71.

A więc miałem całkowitą rację.

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.