kliknij aby powiększyć
1920x1080 : 545 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
poprzednia12
Polataj ze mną, czyli fizyka do testów!

Dudi
Napisany 25 Sie. 2012 - 13:33

użytkownicy
@adamczik

Dobrze że nie tworzysz gier i jesteś tylko biorcą.

Patjx
Napisany 25 Sie. 2012 - 15:07

użytkownicy
Ja stworzyłem materiał z tego patcha dzień po wyjściu, tylko wysłałem trochę później. Tutaj możecie go zobaczyć : http://www.youtube.com/watch?v=84NViuqEoE0&feature=plcp Większość rzeczy pokazałem.

tomcio23
Napisany 26 Sie. 2012 - 11:44

użytkownicy
Dobrze ze bedzie fizyka bo gra trocho tracila na realnosci ale z drugiej strony na testach wiekszoscbto debile biorom tanka i same samobojstwa lecom a te debilki nie wiedzom ze to tylko testy a WG obawialo sie wlasnie takie bedom skutki...

Vampir750
Napisany 26 Sie. 2012 - 12:03

użytkownicy
Wszyscy o tej fizyce, a widzieliście jak zepsuli IS-4, masakra jak on wygląda, żal na niego patrzeć, jak jeżdżąca zabawka, dosłownie byle co :( Trochę mi ta grafika zbrzydła, fajna zabawa i dobrze, że nie zatrzymujesz się na jakimś wypierdku malutkim, ale jakość i wykonanie czołgów zje*ali... Lew ma większy przedni pionowy kadłub, masakra...

Podsumowując, fajna zabawa, ale wielka lipa...

Sasilton
Napisany 26 Sie. 2012 - 12:36

użytkownicy
#17 tomcio23 i ty nazywasz innych debilami?

Walter_NovotnyPL
Napisany 26 Sie. 2012 - 14:31

użytkownicy
@Sasilton jak ja lubię się z kimś zgadzać. Powinieneś dostrzec tą piękną polszczyzną. Czy tam jest przerost formy nad treścią? NIE! Tam nie ma ani formy ani treści.

poprzednia12

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.