kliknij aby powiększyć
1344x756 : 374 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
12następna
Polataj ze mną, czyli fizyka do testów!

kurkusmaximus
Napisany 24 Sie. 2012 - 13:39

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...ze-mna-czyli-fizyka-do-testow/

mickey93
Napisany 24 Sie. 2012 - 14:14

użytkownicy
ale macie zapłon :D
ruski diesel na mrozie to pikuś

Sasilton
Napisany 24 Sie. 2012 - 14:26

użytkownicy
już dziś?Od kilku dni można testować

Cezetus
Napisany 24 Sie. 2012 - 14:44

użytkownicy
>Dostępny jest również nowy system renderingu(grafika.

Możliwości i ustawienia renderingu są ograniczone, test służy główne wypróbowaniu fizyki.

Przy okazji proszę wszystkich aby zaczęli w końcu normalnie grać. Mamy testować walkę na nowej fizyce, a nie skakać z mostów. Devsi chcą zebrać dane, żeby zobaczyć jak nowy silnik wpływa na rozgrywkę.

Kamil5551
Napisany 24 Sie. 2012 - 14:44

użytkownicy
Ciekaw jestem ile jeszcze będziemy czekać aż ta aktualizacja wyjdzie poza testy i będziemy cieszyć się nią w normalnej grze

HakkerLP
Napisany 24 Sie. 2012 - 14:51

użytkownicy
Ja mogę czekać nawet miesiąc lub dłużej, ale niech zrobią to bez większych bugów

mateuszmate7
Napisany 24 Sie. 2012 - 14:52

użytkownicy
Ja lubię spadać z mostu lub nurkować :D

Lincz
Napisany 24 Sie. 2012 - 14:52

użytkownicy
zapowiada sie nerf pzIV ;)

Althenor
Napisany 24 Sie. 2012 - 15:27

użytkownicy
Poki co wyglada to bardzo zabawnie, sa miejsca, gdzie czolgi (glownie lekkie - zwiadowcze) podjezdzaja pod skaly, na ktore w normalnych warunkach ciezko bylo by podjechac na motocrossie, by za chwile zaciac sie w miejsu, ktore zadnemu pojazdowi gasienicowemy nie powinno sprawiac najmniejszych klopotow.
Do tego wjezdzajac przy pelnej predkosci w czolgi sojusznikow, pojazdy zaczynaja sie odbijac jak od ogromnego balona. Ten sam efekt jest jak czolg ciezki uderzy w bok pedzacego T-50-2 (nawet z druzyny przeciwnej) nic sie nie stanie poza zabawnym odbiciem sie mniejszego pojazdu (bez straty HP).

mickey93
Napisany 24 Sie. 2012 - 16:05

użytkownicy
up strata HP jest i to spora no taranując T50-2 moim T110E5 zdjąłem mu połowe hp

Gryglus
Napisany 24 Sie. 2012 - 16:30

użytkownicy
Ej, naszła mnie taka myśl. Czy WG planuje wprowadzić jakieś tiery wyższe niż X? Pytam tylko z ciekawości. Sorry, że zadaję to pytanie tutaj, ale nie chciałem dla jednego głupiego pytania zakładać nowego tematu. :)

demeal
Napisany 24 Sie. 2012 - 16:59

użytkownicy
@Gryglus
Nie.

losewos
Napisany 24 Sie. 2012 - 17:47

użytkownicy
Jeśli ktoś chce zobaczyć fizyke i nowa grafike bez grania to macie: http://www.youtube.com/watch?v=GtoFau73Z2Y&feature=g-u-u

Marian Kuffa Abungo
Napisany 24 Sie. 2012 - 18:34

użytkownicy
http://overlord-wot.blogspot.c...ving-physics-of-80-update.html

Do tego ruscy teamkillerzy i lagi z kosmosu...

adamczik
Napisany 25 Sie. 2012 - 11:31

użytkownicy
Oby testy trwały w nieskończoność a fizyka nigdy nie weszła do gry. Największe gówno, jakie sobie można wyobrazić to właśnie fizyka. World of Flying Tanks.

12następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.