kliknij aby powiększyć
1280x800 : 598 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
Happy tanks day - nowy kod bonusowy

Sprzedam
Napisany 13 Sie. 2012 - 14:28

użytkownicy
Walter zauważ to nie są byle jakie gratisy nam też mogli by coś dołożyć zniżka 70 % na "zbiorniki"(czołgi) premium to już coś

Shr3KPL
Napisany 13 Sie. 2012 - 15:06

użytkownicy
Churcill nie jest best tankiem ale jak wchodziłem na Amerykański serwer to: T14 50% sold czyli zamiast 1500 golda to 750 za T14 (Ciężki Amerykański Czołg V)

Krogi
Napisany 14 Sie. 2012 - 02:03

użytkownicy
@Scytian

Wiesz co gram na rosyjskim serwerze od początku i powiem Ci że tam z eventami nie jest wcale tak wesoło... Ba powiem więcej czasem zazdroszczę wam (server EU) eventów bo jak porównuje je do waszych to mi ręce opadają ;P tym razem jest inaczej :P ale to wyjątek ;)

Kenpachi
Napisany 14 Sie. 2012 - 08:04

użytkownicy
@Shr3KPL

Ja też kupiłem Churcilla za 750 golda. Są od czasu do czasu obniżki na premium tanki, trzeba tylko grać odpowiednio długo i często zaglądać do newsów.

Shr3KPL
Napisany 14 Sie. 2012 - 10:01

użytkownicy
@Kenpachi ciągle po trzy razy na newsy zaglądam tyle że gram dopiero ledwo co miesiąc. Jedyne co mnie spotkało z bonusów to, to tylko narazie. ALe gra mi się bardzo podoba, zawsze interesowałem się czołgami to mam nadzieje że napotkam taką promocje :)

Kenpachi
Napisany 14 Sie. 2012 - 12:17

użytkownicy
Jak będziesz grał to napotkasz wiele promocji. Nie ma co porównywać jeśli gra się dopiero miesiąc. Pamiętam zarobki 200% na IS, 3 dni premium i złoto z jakichś kodów i wiele innych.

Scytian
Napisany 14 Sie. 2012 - 13:11

użytkownicy
Nom, nieraz się zdarzają bardzo dobre promocje, np rok temu z okazji rocznicy otwarcia ruskiego serwera był tydzień premium dla tych co grali w closed bete.

Shr3KPL
Napisany 14 Sie. 2012 - 14:45

użytkownicy
Nie zamierzam kończyć gry dopiero zaczynam :)

Sprzedam
Napisany 14 Sie. 2012 - 15:01

użytkownicy
dużo było tych kodów na złoto na premium łaćznie z kodów ja miałem 550 złota T-127 teatrch były zniżki na 7 tiery 200 % zarbków x5 za pierwsza bitwe zniżki na moduły miejsca w garażu na czołgi premium 5 tieru i wiele innych ale nie wiem czy inni to widza że jest coraz gorzej jedynie teraz ten kod na 1 dzien premki ale jakies pol roku temu bylo duzo lepiej niz teraz chodzi mi o specjale i kody

mk82
Edytowany 14 Sie. 2012 - 19:55

użytkownicy
Dlaczego u mnie nie dziala?????????????????????????????????

Helios25
Napisany 15 Sie. 2012 - 22:00

użytkownicy
A zresztą kto kupował by złoto jakby było wiadomo, że co miesiąc będzie kod bonusowy no coś tam. A tak dadzą raz na jakiś czas kod by ludzie zasmakowali premki przez dzień.
Pieniądz ponad wszystko...(zresztą te 1 000 osób i serwery trzeba za coś utrzymać)

Sprzedam
Napisany 15 Sie. 2012 - 23:29

użytkownicy
Tak Helios25 owszem ale nikt tu nie mówi o złocie tylko np 1-2 dni premki dla każdego co 1-2 miechy poprawiło by gre i to znacznie lepiej każdy by sobie kupił nowy pojazd i czekał na ten jeden dzień premki aby wbić początkowe 10-30 tyś dośw i się nie meczyć dwa dni tylko 4-6 godz ale ty widać tego nie rozumiesz a patrze na twoje konto to ci za dobrze nie idze

Helios25
Edytowany 16 Sie. 2012 - 15:52

użytkownicy
Mówiąc złoto mam na myśli również premke.(Jedno i drugie się ze sobą łączy)
(Nigdy nie mówiłem, że jestem PROGRACZEM i że jestem niewiadomo jak dobry. ;) A pisząc w ten sposób użytkowniku ,,Sprzedam" mam podstawę do stwierdzenia, że oceniasz ludzi po okładce)
Pozdrawiam.

Wpis został usunięty przez wortalowe służby porządkowe.

Helios25
Edytowany 16 Sie. 2012 - 19:27

użytkownicy
Statystyki powiedzą Ci jak i kogo kochać?
Zastanów się, i postaraj się zrozumieć, że statystyki to nie wyrocznia. A jeśli tego nie pojmujesz to kiepsko z tobą.

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.