kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 468 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
123następna
Happy tanks day - nowy kod bonusowy

kurkusmaximus
Napisany 10 Sie. 2012 - 18:06

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktualnosci/-706--happy-tanks-day-/

dawits100
Napisany 10 Sie. 2012 - 18:33

użytkownicy
pisałem :D Może mnei dacie za redaktora.. Mmmmhm ;p Pośnić, spadam do wota, :)

SerpentSierp
Napisany 10 Sie. 2012 - 18:54

użytkownicy
@dawits100
Są wakacje, ciężko jest na bieżąco pisać i umieszczać newsy :)

dawits100
Napisany 10 Sie. 2012 - 19:07

użytkownicy
Nic nie mam do wstawiania newsów ; p : )

Aragroth
Napisany 10 Sie. 2012 - 20:08

użytkownicy
One są już umieszczone - na stronie oficjalnej. Na dobrą sprawę to można by napisać skrypt, który automatycznie by je tutaj wkładał. Mniej "roboty" dla redaktorów, mogliby spokojnie wypoczywać.

Krendzel
Napisany 10 Sie. 2012 - 21:25

użytkownicy
One są już umieszczone - na stronie oficjalnej. Na dobrą sprawę to można by napisać skrypt, który automatycznie by je tutaj wkładał. Mniej "roboty" dla redaktorów, mogliby spokojnie wypoczywać.

Wtedy portal by stracił na wartości bo całą zwartość to kopiuj/wklej czyż nie uważasz ?

Są z opóźnieniem , owszem ale dziękuj że masz alternatywne źródło informacji niż strona główna wota na której często walą byki w newsach. Tutaj dostajesz też newsy z forum WoT'a ( newsy o patchu 0.8 )

Narypany Meserszmit
Napisany 11 Sie. 2012 - 20:39

użytkownicy
Panowie/panie mam pewien problem.
Dzisiaj wpisałem ten kod na stronce ( zatwierdziło mi go ) a gdy wchodzę na konto pisze "Konto Standardowe"
Co zrobić? jest tu jakiś support ? czy coś.
Z góry thx

losewos
Napisany 11 Sie. 2012 - 20:48

użytkownicy
Musisz może trochę poczekać aż przeleje ci te wszystkie rzeczy na konto.Choć mi od razu przelało

Narypany Meserszmit
Napisany 12 Sie. 2012 - 00:21

użytkownicy
Dzięki :) po godzinie doszło

Shr3KPL
Napisany 12 Sie. 2012 - 23:20

użytkownicy
Dobra, ale czemu nie mogą zrobić
np. Churcill za darmo lub zniżka do 300 gloda...

Walter_NovotnyPL
Napisany 13 Sie. 2012 - 08:28

użytkownicy
Bo to mijałoby się z celem. Wszyscy mieliby churchille i kto potem by je kupował? Nie wystarczy, że każdy dostał Tetrarcha za darmo?

Sprzedam
Napisany 13 Sie. 2012 - 09:38

użytkownicy
za darmo było dużo maszyn przypomnę T-127 Tetrach i raz było 300 złota za darmo i akurat była zniżka na valentine na 300 złota więc można powiedzieć że go się też za darmo dostało

Scytian
Napisany 13 Sie. 2012 - 11:14

użytkownicy
My dostaliśmy badziewny kod troche zarobków x2 a ruski:
http://translate.google.pl/tra...F1379-world-of-tanks-2-year%2F
Wiem że to jest 2 rocznica startu serwera ruskiego, ale jak była nasza rocznica startu to dostaliśmy prawie nic, a ruski i tak więcej dostały wtedy.

Helios25
Napisany 13 Sie. 2012 - 11:50

użytkownicy
@up
...(bez komentarza)

Walter_NovotnyPL
Napisany 13 Sie. 2012 - 13:29

użytkownicy
I to jest cała polska mentalność. Jakby im nie dali to by ulżyło? Przecież to są gratisy! Jakby nie dodawali naklejek do chipsów to byście ich nie jedli, bo bez gratisów?

123następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.