kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 998 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
12następna
Na tropie World of Tanks #21

Nisu
Napisany 20 Kwie. 2012 - 10:14

redaktorzy
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...--na-tropie-world-of-tanks-21/

TiGeRrr
Edytowany 20 Kwie. 2012 - 14:22

użytkownicy
Dziś po wejsciu na podstrone z dzwiekami ( potrzebuje kilka do animacji poklatkowej ) klikam pobierz a tu Error 404 not found....

http://world-of-tanks.eu/multi...wiekowe/intro_malinovka_01.mp3
proszę moderatorów o naprawienie problemu

kurkusmaximus
Napisany 20 Kwie. 2012 - 16:25

administracja
Naprawione, choć wolałbym otrzymywać takie informacje na maila podanego w kontakcie. Nie zawsze czytam komentarze pod tekstami.

AlexXx
Napisany 20 Kwie. 2012 - 18:14

użytkownicy
"Czy planujecie wprowadzić przynoszące więcej zysków pojazdy premium, które będą mogły jeszcze bardziej przyspieszyć postęp w grze? Może były by to swego rodzaju pojazdy premium-VIP?
Obecnie mieliśmy tylko takie pomysły, nie podjęto żadnych kroków w tym kierunku."

Już niedługo premium-vip-super-extra-uber-cooltank, na którym za bitwę jest 500k, a o expie już nie wspomnę. Oni są już po prostu żałośni w swoim pazestwie, a nawet tych przeklętych strzałów "w dziesiątkę" nie zrobią.

mickey93
Napisany 20 Kwie. 2012 - 20:48

użytkownicy
@AlexXx
teraz to już przesadziłeś oskarżanie WG o cos czego nie zrobiło() jest żałosne przecież pisze jak byk że nie podjeli żadnych kroków w tym kierunku to po ch........ piszesz że są pazerni

"Dlaczego nie ma planów wprowadzenia Type 62, WZ-11 czy Typ 59 na serwerach EU/NA/RU? Jaki jest tego powód?
Powodem nie wprowadzenia tych czołgów jest problem z klastrami. Poza tym, Typ 59 prawdopodobnie nigdy nie zostanie wprowadzony na te serwery."
dla mnie to bez sensu co mają klastry do modeli czołgów?? jest lowe jest T34 jest KW-5 a mają problem z 3 chińczykami
"Czy macie zamiar wprowadzić drugą linię amerykańskich czołgów ciężkich?
To możliwe. Obecnie nadal jesteśmy na etapie rozważania, czy istnieje możliwość stworzenia kolejnej interesującej linii amerykańskich czołgów ciężkich."
ocho czyżby myśleli o wprowadzeniu amerykańskich bębenkowców?

p11k
Napisany 20 Kwie. 2012 - 23:41

użytkownicy
Przecież WoT musi się z czegoś utrzymywać. Poza tym twórcy WoTa zrobili tak tą grę, że nawet jeśli ktoś nie kupuje złota to ma identyczne szanse w grze jak gracz, który je kupuje(albo bardzo zbliżone jeśli liczyć złote pociski, apteczki i inne duperele, których jednak na randomie nikt nie używa).

adamczik
Napisany 21 Kwie. 2012 - 08:04

użytkownicy
@p11k - "albo bardzo zbliżone jeśli liczyć złote pociski, apteczki i inne duperele, których jednak na randomie nikt nie używa"- jak Ty mało o życiu wiesz.

Palce
Napisany 21 Kwie. 2012 - 09:18

użytkownicy
@adamczik pamiętaj że mogło być gorzej, te złote pestki mogły być samonaprowadzające, a tak istnieje szansa pudła.
Kiedyś zakupiłem 5 sztuk w jakimś czołgu (t29 chyba) tak z ciekawości żeby zobaczyć jak to wygląda w praniu. Liczyłem na to że stanę się postrachem pola bitwy a jak przyszło co do czego to miałem 3 rykoszety i dwa pudła. Mało tego, w garażu po bitwie miałem ustawione autouzupełnianie i kupiłem tą śmiercionośną amunicję jeszcze raz:/

p11k
Napisany 21 Kwie. 2012 - 10:22

użytkownicy
A Ty adamczik to taki specjalista rozumiem? Poza tym ile znasz osób, które na randomie używaja sprzętu, który kosztuje po 50 złota za sztukę?

Walter_NovotnyPL
Edytowany 21 Kwie. 2012 - 10:50

użytkownicy
Przecież adamczik ma nieograniczoną ilość golda i jeździ tylko ze złotymi pestkami. Wielu graczy którzy nie znają budowy własnej maszyny płaczą, że zostali przebici i myślą, że dostali ze złotych pocisków albo wyzywają od cheaterów. Jak zniszczyłem gościa w tygrysie czołgiem PzIV to do końca bitwy skumlał, że to niemożliwe i że oszukuję.

PS. w najkorzystniejszej ofercie 1 gold kosztuje 1.4 grosza. @adamczik zobacz ile strzałów oddajesz w bitwie ile grasz bitew dziennie i ile kosztuje 1 złoty pocisk.

Kenpachi
Napisany 21 Kwie. 2012 - 12:23

użytkownicy
"Mam pytanie odnośnie T-50-2. Czy zostanie on usunięty zupełnie, czy może zostanie w naszych garażach, jeżeli ktoś już posiadał go wcześniej? W jakiej aktualizacji macie zamiar go usunąć i czy w związku z jego usunięciem warto w ogóle inwestować w jego odkrycie?

Niestety nie możemy w tym momencie udzielić odpowiedzi na to pytanie, ponieważ nie podjęto w tej sprawie ostatecznej decyzji."

Czy myśleli o tym aby usunąć moją pchełke? Dlaczego? Wie ktoś coś więcej na ten temat?

Sasilton
Napisany 21 Kwie. 2012 - 12:45

użytkownicy
jak zauważyłeś ten czołg strasznie wymiata :D
jest to wróg nr 1 wśród artylerii

a 1 vs 1 jest praktycznie rozwalić każdy hevy tank

AlexXx
Napisany 21 Kwie. 2012 - 12:46

użytkownicy
mickey93 taki stary, a taki naiwny na wspaniałość WG...

p11k
Napisany 21 Kwie. 2012 - 13:10

użytkownicy
Za T50-2 ma wejść inny czołg po prostu.

Trent
Edytowany 21 Kwie. 2012 - 16:17

użytkownicy
Ankieta na temat wydawania złota na randomy:

forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/107892-

Niecałe 7% wypełniających ankietę przyznało się, że regularnie korzysta ze złotej amunicji na randomach, niecałe 5% - że używa w nich materiałów eksploatacyjnych za złoto.

[EDIT:
forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/100443-
Inna ankieta, zbliżone wyniki.]

@Palce

Hehe, ja miałem podobnie, kupiłem 5 pocisków do arty, 2 pierwsze zrobiły dinga, 3 pozostałe chyba do tej pory leżą w moim magazynie :)

12następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.