kliknij aby powiększyć
1600x1000 : 360 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
12następna
Special dedykowany TD

mordoret
Napisany 19 Kwie. 2012 - 23:55

redaktorzy
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktualnosci/-570--special-dedykowany-td/

s0ze
Napisany 20 Kwie. 2012 - 00:00

użytkownicy
Tak jak napisal autor tematu, promocja na kilka TDkow niskich tierow to żenada. Jakoś się nie wysilają szczególnie, mało kreatywny zespół od specjali. Skorzystam tu jedynie i zakupie troche sprzetu eksploatacyjnego.

seboran
Napisany 20 Kwie. 2012 - 00:07

użytkownicy
Event po prostu żałosny.Zebrałem na wszelki wypadek więcej pieniędzy i czekałem,bo może bym ferdka,t25at i t49 se kupił po zniżce,a tu dupa.Tak jak kiedyś event poświęcony artom-1,5x expa i kasy,tak teraz to po prostu jest żenujące.Ośmieszyli się po prostu i tyle.

Halfborn
Napisany 20 Kwie. 2012 - 00:54

użytkownicy
Kolejny special który mi pasuje. SU-100 kupię i może mi się zachce ruskie TD-ki dalej ruszyć, oraz garść zestawów naprawczych na deser wezmę :>

szwed
Napisany 20 Kwie. 2012 - 01:05

użytkownicy
aż tak krucho u was z kasą aby robić zapasy w narzędziach i apteczkach ?! nawet jakby dali 90% zniżki to i tak bym na to nie zwrócił uwagi

Sasilton
Napisany 20 Kwie. 2012 - 01:18

użytkownicy
załapałem sie na SU-100

viprogal
Napisany 20 Kwie. 2012 - 01:54

użytkownicy
a ja na sluggera hihi

a tak btw mogli by dac obnizke na kw3 ^^

UciN
Napisany 20 Kwie. 2012 - 01:55

użytkownicy
Myślałem że będą 7 tiery a tu lipa

Walter_NovotnyPL
Napisany 20 Kwie. 2012 - 07:16

użytkownicy
Specjalnie czekałem z zakupem jagdtigera. Myślałem, że dadzą choć 20% obniżki albo te 1,5 za każdą bitwę.

mateuszmate7
Napisany 20 Kwie. 2012 - 08:10

użytkownicy
Mam pytanie kiedy zaktualizujecie czołgopedie????

kurkusmaximus
Napisany 20 Kwie. 2012 - 09:48

administracja
@mateuszmate7, skrypt do automatycznej aktualizacji czołgopedii już napisany (jednym kliknięciem pobiera dane wszystkich czołgów ze strony WoT, aktualizuje ich dane w naszej, a jeśli pojawią się nowe pojazdy, to dodaje je do czołgopedii). Najbliższa aktualizacja wortalu zawierająca "nową" czołgopedię - ostatni dzień kwietnia.

RL89
Napisany 20 Kwie. 2012 - 11:44

użytkownicy
Nie spodziewałem się, że mogą zrobić gorszego specjala, od tego Wielkanocnego (miał być wyjątkowy), a jednak wyszła większa kupa.

Przynajmniej zakupiłem 700 zestawów naprawczych, 300 gaśnic i 400 apteczek :D

s0ze
Napisany 20 Kwie. 2012 - 12:03

użytkownicy
Szwed albo jestes goralem albo nie kombinujesz dalekowzrocznie. Wydajac teraz kilka milionow na zestawy, apteczki i np. olej do typa zaoszczedze drugie tyle. Schodzi to szybciutko, zakupy po ostatniej promocji tego typu juz mi sie wyczerpaly. Kasy nigdy nie za duzo jesli rozwija sie kilka drzewek no chyba ze stoisz w miejscu albo ciulasz jedna galazke.

dna78
Napisany 20 Kwie. 2012 - 14:49

użytkownicy
Zgadzam się całkowicie z przedmówcą - taki "zakup hurtowy" opłaci się w perspektywie tygodni i setek bitew, choć początkowo rzeczywiście, wydaje się bezsensowny... Mnie akurat starczyło "na styk" wszystkiego, ale to tylko oznacza, że rzeczywiście schodzi tego sporo - z 1000 zestawów naprawczych zostało może z 50, lepiej z apteczkami, a najlepiej z gaśnicami ;-) , na szczęście nie palę się zbyt często...

Co do eventu - nędza, bieda, mizeria, dumne określenie tego "eventem dedykowanym Tank Destroyerom" sugerowało jakieś specjalne gratyfikacje dla posiadaczy tychże, tymczasem... poza zakupem świeżutko odblokowanego SU-100 nie skorzystam z tego ani trochę, a szkoda...

Walter_NovotnyPL
Napisany 20 Kwie. 2012 - 15:54

użytkownicy
Co wy robicie z tymi zestawami naprawczymi? Zestaw naprawczy używam jedynie jak jest taka rzeczywista potrzeba. Użyłem dopiero z kilkadziesiąt razy.

12następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.