kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 298 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
12następna
Kill the Courier

Pancerny
Napisany 23 Ma. 2012 - 20:55

redaktorzy
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktualnosci/-529--kill-the-courier/

johnny1234
Napisany 23 Ma. 2012 - 21:55

użytkownicy
W mojej już prawie rocznej karierze w WoT na kuriera trafiłem tylko 2 razy; raz był w moim teamie a raz w przeciwnej i nabił 3 fragi samemu nie ginąc..

zajceff
Edytowany 24 Ma. 2012 - 00:48

użytkownicy
Ja też nie sądziłem, iż kiedykolwiek zobaczę kuriera. Gram nie za wiele, więc jeszcze mniejsze szanse. Jednak bodajże miesiąc temu spotkałem w końcu pierwszego grając S-51 i zupełnie przypadkowo czekając na pierwszego przeciwnika podjechał on w miejsce gdzie nie powinien. Poddał się po pierwszym strzale. Marne 3500 bitew za pasem, czuję się farciarzem ;)

Sasilton
Napisany 24 Ma. 2012 - 06:45

użytkownicy
ja chyba też miałem 2 razy z tym ze raz byłem świadom ze to od WG :D
gość grał bt-2 i został zabity przez sojusznika tory potem dostał bana :D
a dostał kolo ktory miał prawie 6000 pojedynków i miał premium tanki

adamczik
Napisany 24 Ma. 2012 - 07:43

użytkownicy
Daliby sonie siana z tym Kill the Courier. Dlaczego tej gry nie robią Amerykanie!?

Sasilton
Napisany 24 Ma. 2012 - 08:41

użytkownicy
jak by ją robili amerykanie to pewnie byś kupił cos podobnego do IS4 tylko jako tier VIII
i pewnie można było by kupić przewage w postaci jakiegos magicznego działa albo cos innego

HatefulEvil
Napisany 24 Ma. 2012 - 12:33

użytkownicy
A tu wystarczy ruski czolg do przewagi co nie?

zajceff
Edytowany 24 Ma. 2012 - 14:41

użytkownicy
Jenakże są zdobywane za kredyty - nie złoto, co myślę próbował zaakcentować Sasilton. Możesz więc ową "przewagę" zdobyć zwyczajnie grając. "Hamburgerowi" wydawcy znani są z odmiennych strategii marketingowych ;)

adamczik
Napisany 24 Ma. 2012 - 17:07

użytkownicy
Sasilton- może. Pomijam fakt, że połowa rosyjskich czołgów w tej grze jest magiczna (absolutnie nie mając nic wspólnego ani z rzeczywistością, bo nigdy nie istniały, ani nawet z planami). Tak, jakby ludzie z WG siedzieli i patrzyli na plany nowych rosyjskich czołgów: "Cooo? Tylko tyle pancerza!? Przecież tak nie może być. Damy mu tyle." - "Ale tyle mając Niemcy". - "Racja, musimy trzymać się zasady, że Niemcy mają pancerze a my działa. Dobra, to damy naszemu pancerz cieńszy o 50mm, ale tylko na papierze, w rzeczywistości tylko o 10mm a działo z penetracją o połowę większą". - "Ale ten pojazd nie miał mieć tego działa. Dopiero model z lat 60-tych je miał". - "No to co?".

Amerykanie prawdopodobnie ułatwiliby życie Wallett Warriorom. Ale za to nie byłoby strzałów za zero, żadnych bezsensownych odbić pocisków, żadnych znikających strzałów, znikających czołgów, silnika obsługującego aż jeden rdzeń procesora i przede wszystkim- niesamowicie skopanego MM. A jak zrobiliby promocję i podnieśli mnożnik, to na tydzień x5 i prawdopodobnie z każdej bitwy, albo każdej wygranej a nie tylko pierwszej.

Konkursy byłyby na najlepszą mapę, mod, projekt czołgu, nowego drzewka pojazdów etc a nie na kalendarz (WTF?) No i patche nie wychodziłyby raz na 4 miesiące pogarszając za każdym razem grę.

I PRZEDE WSZYSTKIM- nie byłoby żadnych bagietkowych czołgów.

Walter_NovotnyPL
Napisany 24 Ma. 2012 - 18:22

użytkownicy
Widzę poparcie dla Amerykanów. Amerykanie daliby więcej patosu do walki. W końcu to oni wyzwolili i do dziś wyzwalają świat. Rosjanie czy Białorusini jednak przykładają większą wagę do odzwierciedlania maszyn. Popatrz na grę Il2. Dla Amerykanów jest jedno kryterium: ma białą gwiazdkę to nasz a nie ma to wróg. Oni zbyt nie zagłębiają się w szczegóły. Pooglądaj film wojenny z za Atlantyku a taką dziewiątą kompanię.

adamczik
Napisany 25 Ma. 2012 - 06:23

użytkownicy
@Walter_NovotnyPL - Szeregowiec Ryan. 1:0 dla mnie.

P.S.

Przymknę oko na patos i białe gwiazdki, jeśli Hamburgery w zamian spełniliby to, o czym pisałem wyżej.

Pasierp
Napisany 25 Ma. 2012 - 21:43

użytkownicy
"szeregowiec" a "9 kompania" to inne kino. Kompania pokazuje pijanych chamskich żołdaków, jest bliższa prawdy. Nie zmienia to faktu, że lubię szeregowca, ale porównanie jest z dupy.

Palce
Napisany 25 Ma. 2012 - 22:23

użytkownicy
Jednych i drugich nie lubię, ruskich ze względu na historię a jankesów po prostu. A co do gry to sami zróbmy jakąś i będziemy mogli sobie wszystko wstawić na co nam przyjdzie ochota, ale czekajcie, nie potrafimy...

adamczik
Napisany 26 Ma. 2012 - 19:33

użytkownicy
@Pasierp - Miałem na myśli stopień realizmu wojennego. Szeregowiec jest w tej kwestii mistrzowski. "odzwierciedlenie maszyn" cytując Waltera.

@Palce - Nie potrafimy. Więc niech zrobi to za nas ktoś kto potrafi. Amerykanie.

Warynsky
Napisany 27 Ma. 2012 - 00:35

użytkownicy
Techland powinien się za to zabrać. Jedyna polska marka ze świata gier znana i uznana na świecie. Rozwijają swój autorski silnik Chrome od ładnych paru lat - takie tytuły jak Chrome, Call of Juarez czy Dead Island to ścisła światowa czołówka.

12następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.