kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 504 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
1
Na tropie World of Tanks #19

mordoret
Napisany 22 Ma. 2012 - 18:33

redaktorzy
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...--na-tropie-world-of-tanks-19/

p11k
Napisany 22 Ma. 2012 - 18:45

użytkownicy
Coz, nie jest źle. WG zarobiło u mnie plusa za brak możliwości płacenia za doświadczenie załogi.

Warynsky
Napisany 22 Ma. 2012 - 18:55

użytkownicy
"Mają się pojawić nowe elementy wyposażenia np. pochyłe ekrany kulminacyjne"

Ekran do kulminacji w lotto? Bez sensu.

adamczik
Napisany 22 Ma. 2012 - 18:57

użytkownicy
Niemiecki TD X tieru- StuG E-100 (ten prawdziwy)! Niezniszczalny pancerz i działo 170mm wyjęte z GW Tigera :D Haha, już to widzę na polach bitewnych, jak wszystko będzie przed nim uciekało. No, dawajcie go, dawajcie. Jazda czołgami straci sens, skoro StuG brałby na hita wszystko od tieru 8 w dół. a resztę na dwa. I te odłamki, które niszczyłyby moduły wszystkich wrogich pojazdów dookoła, o lol. Co za bezsens.

Dyaebl
Napisany 22 Ma. 2012 - 18:58

użytkownicy
"Czy planujecie ujawnić, w jakim stopniu stopień wyszkolenia załogi ma wpływ na obsługę czołgu przez załogę?
Te wartości nie zostaną ujawnione."
To mnie rozwala. Wprowadzają nowe skille, ale tak na dobrą sprawę nie wiadomo plus ile daje zasięgu widzenia taki "Recon" na dowódcy itp i nie podadzą tej wartości "bo nie". Krew zalewa.

Walter_NovotnyPL
Napisany 22 Ma. 2012 - 19:58

użytkownicy
Oni nie podadzą ile dodaje każdy procent, ale 100% zapewne będzie wiadomo ile dodaje.

mordoret
Napisany 22 Ma. 2012 - 22:14

redaktorzy
@Warynsky

dzieki za wylapanie literowki ;)

DJKAMORR
Napisany 22 Ma. 2012 - 22:20

użytkownicy
Medy X tieru to już przesada,wtedy X HT będą bez sensu.
Wyleci ci taki X med z 1900 hp+

Walter_NovotnyPL
Napisany 23 Ma. 2012 - 07:23

użytkownicy
Mi się wydaje, że to taki pic na wodę z tymi pojazdami X tieru.
Nie mogły by być mocniejsze niż te IX tieru bo to zachwiało by równowagę. Ja sądzę, że NIGDY nie będzie X tierowych medów.

Walka z nałogiem
Napisany 23 Ma. 2012 - 11:02

użytkownicy
"Medy X tieru to już przesada,wtedy X HT będą bez sensu.
Wyleci ci taki X med z 1900 hp+"

DJKAMORR jeszcze nie wiadomo jakie beda mialy parametry a ty juz placzesz co za ludzie

Trent
Edytowany 23 Ma. 2012 - 16:35

użytkownicy
Nie siejcie dezinformacji o nowych tierach X ;)

W rosyjskim oryginale stoi jak byk:

"Znowu pytanie o TD i MT tieru X. Czy deweloperzy podjęli już decyzję w tej sprawie?
- Podjęli. Ale jeszcze jej nie ogłaszają. :D"

("-И снова вопрос по ПТ10 и СТ10. Разработчики уже пришли к общему знаменателю по данному вопросу?
Да, пришли. Результат пока не оглашаем. :Smile-izmena: :Smile-izmena: :Smile-izmena:")

Fakt, angielskie i polskie tłumaczenia zniekształciły mocno tę informację, ale wy chyba jeszcze bardziej ;)

adamczik
Napisany 24 Ma. 2012 - 07:41

użytkownicy
Wy się przejmujecie X tierowym medem? StuG E-100 brałby go na strzał z obojętnie której strony. Wielkie mi zagrożenie. Jedynym zachwianiem balansu byłyby X tiery TD. Powiedzcie mi, co musiałoby być na X tierze u Amerykanów? Pieprzony bunkier na gąsienicach. Jeśli wprowadzą X tier TD, to ja raczej zakończę przygodę z tą grą, bo straci ona jakikolwiek sens.

stud3nt
Napisany 27 Ma. 2012 - 18:28

użytkownicy
Boicie się medów i TD X? Ech, zastanówcie się sami!

1) Co widujemy na CW? HT i wysokopoziomowa arta! Medy są w bardzo małych ilościach, w porywach 3 na stronę. TDki biorą chyba tylko desperaci, bo musi taki wyjechać, obrócić się, wycelować, strzelić, obrócić się, schować... A HP mają na poziomie IX tieru, więc na CW są kompletnie nieprzydatne. To bardzo niedobrze - całe gałęzie maszyn się marnują.

2) Twórcy wielokrotnie wypowiadali się, że TD i MT IX tieru mają walczyć z HT IX tieru. W sumie słusznie - z X-kami mają szanse tylko z ukrycia, ew. z boku. W walce 1vs1 na klaty zostaną rozwalone - może T95 ma tu jakieś szanse, ale jego mordercza szybkość przemieszczania się niweluje tą zaletę.

3) Wcale nie będą takie superpotężne i niepokonane. Czy dzisiejsze HT tieru X są niepokonane? Nie. Nawet magicznego IS-7 z włączonym polem siłowym da się skasować. Amerykanie nie muszą dostawać bunkra, tylko np. T30-2, z takimi statami, jak obecny czołg ciężki T30, zanim zrobią z niego niszczyciela.

p11k
Napisany 27 Ma. 2012 - 21:34

użytkownicy
średnie i niszczyciele 9 tieru mają szansę pokonać cięzki 10 tylko trzeba nimi grać i myśleć jednocześnie co nie wszyscy potrafią. Poza tym gdybyś miał meda X tieru, który ma takie same szanse co ciężki X tieru to jaki byłby tego sens?

1

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.