kliknij aby powiększyć
1200x750 : 308 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
12następna
Na tropie World of Tanks #62

kurkusmaximus
Napisany 12 Paź. 2013 - 18:18

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...--na-tropie-world-of-tanks-62/

mickey93
Edytowany 12 Paź. 2013 - 20:10

użytkownicy
ciekawe jak nick ma król Jordani?

sorry za ot ale są już oficjalne drzewka czolgów warthundera
world of tanks
world of tanks

dupy nie urywa :/

MIchal_PL96
Edytowany 12 Paź. 2013 - 20:18

użytkownicy
w Chinach przeklinanie jest prawnie zabronione, więc WG musiało wprowadzić filtr wypowiedzi na stałe, bez możliwości wyłączenia. SerB stwierdził, że na RU dojdzie do tego tylko, jeśli parlament ustanowi takie prawo

to na EU z związku z tym też musieli wprowadzić?

wg SerBa, "zasięg renderowania" w opcjach nie ma wpływu na widoczność czołgów, tylko na widoczność terenu, np. czołg z 500 metrów można zobaczyć nawet na najniższych ustawieniach

to jest fake, renderowanie ma wpływ na widoczność czołgów, może nie na spotowanie ale żeby strzelić przez pół mapy to jednak trzeba mieć nastawioną wartość na max

@up, dupy nie urywa ale nie ma czołgów, które istniały tylko na papierze albo, które nawet na papierze nie były tylko są z plotek

WIECEq
Napisany 12 Paź. 2013 - 20:30

użytkownicy
@mickey93 - Gaijin powiedziało : "To drzewko jest drzewkiem początkowym (wersja drzewka - alpha i Work in Progress - praca w trakcie) i nie przedstawia ukończonego drzewka czołgów,które będzie widniało po ukończeniu wydawania czołgów do Ground Forces (prawdopodobnie środek 2014) - czołgi będą dodawane w kolejnych patchach stopniowo."

mickey93
Napisany 12 Paź. 2013 - 20:30

użytkownicy
"@up, dupy nie urywa ale nie ma czołgów, które istniały tylko na papierze albo, które nawet na papierze nie były tylko są z plotek"

no tak tylko że fanowskie drzewka też były ich pozbawione a 1000 razy lepsze

Pioyer
Napisany 12 Paź. 2013 - 21:21

użytkownicy
zeby zapelnic drzewko to beda robic 2-5 wersji jednego czolgu

MachTraxzs
Napisany 12 Paź. 2013 - 21:27

użytkownicy
"około 12 roboczomiesięcy jest potrzebne do wprowadzenia jednego czołgu do gry: obejmuje to badania historyczne, modelowanie, tekstury, inne efekty, dzwięk i równoważenie"

Dźwięk?Przepraszam, jaki dźwięk?Ja chociażby samych dźwięków silników, dla wszystkich czołgów jakie spotkałem nie kojarzę więcej niż 3 w tej grze!

oRkA
Napisany 12 Paź. 2013 - 21:34

użytkownicy
Dupy nie urywa, ale czegoś takiego właśnie się spodziewałem. Narzekacie na prototypy w wocie, ale w WT wam ich będzie brakowało :)
Ciekawe czy użyteczne będą CKM-y przeciwlotnicze na dachach? Czy karabiny burtowe również będą strzelały do samolotów jeśli nadarzy się taka okazja (odnotowano wiele przypadków zestrzeleń samolotów przy pomocy karabinów burtowych, oraz karabinu w jarzmie działa) oraz czy dodatkowe wieże w ruskich wielowieżowcach będą aktywne, czy tylko atrapami jak w WoT.

mickey93
Napisany 12 Paź. 2013 - 21:53

użytkownicy
nie odróżniasz prototypu od czołgu zmyślonego coś jak E-50M T-28 prototype czy większości niemieckiego drzewka

gvynblade
Napisany 13 Paź. 2013 - 05:15

użytkownicy
jaja se robicie czy jak ? twierdzicie ze nie ma prototypow w tym drzewku???

to co to do urwy nedzy jest tiger 2 kwk 46 ??? no slucham oswieccie mnie bo juz maus byl bardziej namacalnym czolgiem niz ten

Scytian
Napisany 13 Paź. 2013 - 11:57

użytkownicy
@gvynblade
Były plany umieszczenia tego działa w Tigerze II. Nie zrobiono tego nigdy, ale Gaijin przyznało że największe problemy sprawia drzewko Niemieckie, ponieważ nie istniały czołgów powojennych z wiadomych przyczyn, z tego względu musieli wprowadzić coś co może walczyć z późno wojennymi i powojennymi pojazdami aliantów. Przynajmniej nie dostaniemy T28 :D

mickey93
Edytowany 13 Paź. 2013 - 13:08

użytkownicy
"Przynajmniej nie dostaniemy T28 :D"

idąc tą drogą to w wocie jest tylko kilka kilkanaście przypadków takich jak T28 czy E-50m większość to prototypy istniejące albo w zaawansowanym stadium projketowym

Oculto
Napisany 14 Paź. 2013 - 08:23

użytkownicy
Za każdym razem jak czytam te wypowiedzi, to potwierdza się moja opinia o sąsiadach ze wschodu, buce, chamy, zarozumialstwo i pycha :/

MIchal_PL96
Napisany 14 Paź. 2013 - 11:22

użytkownicy
jakbyś czytał codziennie kilkaset idiotycznych pytań, które w kółko się powtarzają to też byś się przełączył na sarcasm mode

Oculto
Napisany 15 Paź. 2013 - 11:59

użytkownicy
@MIchal_PL96
No masz niewielkie pojęcie o rzeczy :/ Jestem klientem firmy i mam być traktowany poważnie, jeśli nie, idę do konkurencji. WG to firma, nie przedszkole.

12następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.