kliknij aby powiększyć
1680x1050 : 769 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
1
Na tropie World of Tanks #59

kurkusmaximus
Napisany 05 Paź. 2013 - 19:40

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...--na-tropie-world-of-tanks-59/

WOT-owiec
Edytowany 05 Paź. 2013 - 21:04

użytkownicy
ja tam jestem ciekaw kiedy za okupacje prowinji , dadzom też srebrniaki ...

MIchal_PL96
Edytowany 06 Paź. 2013 - 00:33

użytkownicy
a na kij Ci srebrniaki?
lepiej tutaj looknij

efekty niszczenia terenu takie jak w demie SpinTires [http://www.youtube.com/watch?v=eTPWFPFNY8Q] nie będą wprowadzone

zabawne bo ostatnio o tym myślałem no i ta informacja mnie zawiodła...

Wotanik
Napisany 06 Paź. 2013 - 10:05

użytkownicy
Ciekawe ile osób przejdzie na czołgi do Warthundera :D

Dawid25
Napisany 06 Paź. 2013 - 11:54

użytkownicy
Na pewno ja

MIchal_PL96
Edytowany 06 Paź. 2013 - 17:52

użytkownicy
taa, a ja wam mowie, ze kazdy sie tak jara ta gra, ze w koncu okaze sie niewypalem i kazdy do wota wroci

moze inaczej, to bedzie symulator a wot to zupelnie co innego

Vampir750
Napisany 06 Paź. 2013 - 20:37

użytkownicy
"nie będzie premium arty ani LT wyższego poziomu niż VI tier"

To czemu Typ 62 jest LT 7T XD co za ściema, miało nie być premium 10T, a są i będą nowe XD. WG robi co che po mimo tego że się zarzeka że tego czy tamtego nie będzie...

kanti
Napisany 07 Paź. 2013 - 01:28

użytkownicy
Przecież nie ma premiumek X tieru. Te czołgi za kampanie wcale lepiej nie zarabiają niż zwykłe 10 i naprawa kosztuje też tak samo więc nie pisz bzdur

losewos
Napisany 07 Paź. 2013 - 06:59

użytkownicy
@kanti to że zarabiają normalnie nie znaczy że nie są czołami premium...

kanti
Napisany 07 Paź. 2013 - 10:27

użytkownicy
dokładnie to znaczy. Premka ma zarabiać jak nie zarabia to nie jest to premka tylko pojazd kolekcjonerski. A kolekcjonerskich to moga dawac dowolny tier bo w żaden sposób nie zakłuca to gry i nie daje włascicielowi takiego pojazdu żadnych bonusów prucz szpanu ( ja mam a ty nie)

losewos
Napisany 07 Paź. 2013 - 17:21

użytkownicy
Właśnie słowo premium wg WG oznacza pojazdy kolekcjonerskie (czyli takie na które normalny gracz nie może sobie pozwolić)a to że część z nich zarabia więcej ma być tylko zachętą do zakupu tego pojazdu

1

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.