kliknij aby powiększyć
1920x1080 : 324 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
1
Na tropie World of Tanks #53

kurkusmaximus
Napisany 25 Wrze. 2013 - 22:32

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktua...--na-tropie-world-of-tanks-53/

Warynsky
Napisany 25 Wrze. 2013 - 22:58

użytkownicy
"w ostatnich 2 patchach nie było ninja nerfa celności"
- zgoda, ale nie do końca.
Nerf wprowadzono w 0.8.8 (w 0.8.7 z kolei był buff do celności).

asjek
Napisany 26 Wrze. 2013 - 08:26

użytkownicy
"wygląda na to, że istnieje kandydat na czołg X tieru "a la T-54" (niekoniecznie sowiecki): "Gdy go zobaczycie, będziecie bardzo zaskoczeni"

Gdzieś już widziałem propozycję owego X tieru. To coś rumuńskiego, niestety nie pamiętam nazwy.

Vulpix
Napisany 26 Wrze. 2013 - 15:05

użytkownicy
Witam !
Czy jest szansa że pojawi się w WOT-ie Marder I ?

MIchal_PL96
Napisany 26 Wrze. 2013 - 15:09

użytkownicy
@asjek
świetnie, cygański czołg, pewnie będzie miał specjalne moce, np. wchłanianie gruzu albo kradzież HP od wroga

Kafar
Napisany 26 Wrze. 2013 - 15:32

użytkownicy
Jak można ocenić dobrego gracza po winratio, skoro w WOT dobrzy gracze często przegrywają?

mickey93
Napisany 26 Wrze. 2013 - 16:14

użytkownicy
hmm rumuński czołg być może coś z serii tm800

matejj
Edytowany 26 Wrze. 2013 - 16:34

użytkownicy
"SerB nie lubi ratingów tworzonych przez graczy, on ocenia graczy tylko po winratio: "Ponieważ zadane uszkodzenia, podświetlanie, ilość trafień itd. są tylko środkami do celu, którym jest zwycięstwo"?

Ciekawe, gdybym gadal z nim, odpowiedzial bym mu ze samemu bitwy nie wygrasz matole, do tego specjalnie ustawiane bitwy itp.

Sasilton
Napisany 26 Wrze. 2013 - 17:38

użytkownicy
60% "plutoniarza" jest według mniej warte niż 60% osoby która gra bez plutonów :)
Więc nie zawsze win ratio to wyznacznik dobrego gracza.

Franio
Napisany 26 Wrze. 2013 - 18:52

użytkownicy
@up
To prawda, ale patrząc z drugiej strony, to gracz, który gra głównie plutony, jest wart mniej, niż gracz o takich samych statach, grający tylko randomy.
WR nie jest idealnym wyznacznikiem gracza, ale na randomy to wystarczy, aby 'jako-tako' ocenić gracza. Nooby zawsze będą miec WR poniżej chociażby 47%, a każdy, kto ma więcej niż 54%, jest już graczem, który coś potrafi, i nie ważne czy nabił to na randomach czy plutonach, bo w plutonach też trzeba umieć grać...

PS. Żeby nie było, że wyliczałem to pod siebie. Sam mam jakieś 51,7% WR i raczej za dobrego nigdy się nie uważałem ;D

Donvito
Napisany 27 Wrze. 2013 - 07:22

użytkownicy
@MIchal_PL96.

Cygan to nie Rumun, tylko Rom.

adamczik
Napisany 27 Wrze. 2013 - 21:13

użytkownicy
"MM oparty na umiejętności graczy nie będzie wprowadzony"- Ciekawe dlaczego? Najlepsze, co mogliby zrobić i wprowadzić do tej gry.

SerB nie lubi ratingów tworzonych przez graczy, on ocenia graczy tylko po winratio: "Ponieważ zadane uszkodzenia, podświetlanie, ilość trafień itd. są tylko środkami do celu, którym jest zwycięstwo"- Pominę to chwilą milczenia połączonego z ubolewaniem nad zacietrzewieniem, lenistwem i otępieniem umysłowym SerBa.

P:"Wiele bitew koczy się dla mnie wynikiem 0-15, czy to się zmieni?" O:"Owszem, jak tylko przestaniesz nawalać"- Tak. Logika SerBa- ty, graczu, winien jesteś wszystkiemu. Ja nie jestem winien niczemu. Boże, jak ja żałuje, że Niemcy lub Amerykanie nie zrobili tej gry.

Lincz
Edytowany 30 Wrze. 2013 - 23:22

użytkownicy
SerB nie lubi ratingów tworzonych przez graczy, on ocenia graczy tylko po winratio.

cos w tym jest. jak masz 5k dmg to pewnie nie stoisz i spotujesz tylko kampisz z tylu i nabijasz komuś potencjalke (nie mowie o X td gdzie 3x hit i masz "tons of dzymydż"), ktos Ci musi pomoc w zlapaniu takiego wyniku.

"samemu gry nie wygrasz".

1

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.