kliknij aby powiększyć
1280x720 : 312 KB
worldoftanks
Nasze forum World of Tanks

Ta strona używa Cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Stosujemy je, aby ułatwić Tobie korzystanie z naszego serwisu. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz zmienić ustawienia dotyczące Cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej.

world-of-tanks.eu
Strona główna  »   Forum  »  Aktualności
12następna
Przegląd patcha 0.8.8

kurkusmaximus
Napisany 11 Wrze. 2013 - 18:27

administracja
Dyskusja dotyczy aktualności ze strony głównej wortalu.
Aby zobaczyć jej zawartość przejdź pod ten link: http://world-of-tanks.eu/aktualnosci/-1272--przeglad-patcha-088/

Upadly
Napisany 11 Wrze. 2013 - 19:34

użytkownicy
Dodali jeszcze autoban'a za tk - na frt jest filmik z RU gdzie rusek dostaje bana za popychanie arty (z zadawaniem dmg)

Krzywy
Napisany 11 Wrze. 2013 - 21:52

użytkownicy
A ja zauważyłem chyba 2 problemy
1 po zakończonej bitwie "garaż" chce abym zapłacił za sprzęt eksploatacyjny pomimo, że niczego nie zużyłem oprócz amunicji i ewentualnej naprawy czołgu. Muszę wtedy anulować wyskakujące okienko z zapytaniem czy chcę uzupełnić sprzęt, zamknąć główne okno i ponownie otworzyć - wtedy pojawia się właściwa kwota do zapłaty
2 w okienku informacyjnym o zamontowanych modułach np. działo - brak jest opisu parametrów typu szybkostrzelność, kaliber itp. - tzn. są tylko w linii poziomej przy pierwszym parametrze zbite w dłuuuugi napis zamiast w pionie przy każdym parametrze

Exedy
Napisany 11 Wrze. 2013 - 22:04

użytkownicy
A ja mam problem tego typu iż: nawet bez ani jednego moda nie pokazuje mi załogi w koszarach (nie ważne co zaznacze) a w górnej części okna napisy: #menu:barracks/tankmenLabel.

Ktoś też mi pisał, że ma tak samo nawet bez modów.

Marley82
Napisany 11 Wrze. 2013 - 22:14

użytkownicy
Musisz w garażu zaznaczyć wszystkie pojazdy i chyba wszystkie załogi i wtedy masz podgląd swoich załogantów

Lincz
Napisany 11 Wrze. 2013 - 22:25

użytkownicy
spodziewajmy sie minipatcha w najblizszym czasie ;f

col_Kurtz
Napisany 11 Wrze. 2013 - 23:01

użytkownicy
Ostatnim czasem WG zasypuje - ostatnimi czasy Droga Redakcjo;)

Vooyseeck
Napisany 11 Wrze. 2013 - 23:06

użytkownicy
Zastanawiam się nad kupnem 112, bo mi się już trochę przejadł ten T34 :P Grał nim ktoś na teście? Jakie odczucia? Czytałem, że niezły pancerz ale działo niecelne i pena słaba. Ale chciałbym przeczytać odczucia kogoś kto nim grał.

lipa666
Napisany 11 Wrze. 2013 - 23:37

użytkownicy
ok trochę się pogubiłem.. zmodyfikowano tiger II, Jagdtiger ale czemu zniknęły wszystkie opracowane moduły ?? To samo w jagdpanther i panter... o co c'mone !! Nie ma sreberek za moduły ani doświadczenia... wszystko w tych maszynach trzeba robić od początku ??

sylwester11PL
Napisany 12 Wrze. 2013 - 06:44

redaktorzy
Sporo namieszali z tym patchem. Ja z kolei dostałem sporo wolnego doświadczenia bo aż 25 000. Mam prawie całe drzewko niemieckie tak więc jakaś rekompensata jednak jest.

Mały błąd się wkradł, dzięki za zwrócenie uwagi col_Kurtz :)

Krzywy
Napisany 12 Wrze. 2013 - 08:17

użytkownicy
Do Lipa666 - mam Tigera 2 i zastaem go ze stockowymi modułami, na szczęście wymaksowane moduły odnalazłęm w magazynie także wystarczyło tylko podmienić, a za stare zgarnąć kaskę drugi raz :)

Toms
Napisany 12 Wrze. 2013 - 09:16

użytkownicy
Witam wszystkich.
Co do aktualizacji to dobrze nie jest.
SP jest osłabiony, ale jeszcze da się grać.
Natomiast zarobki to wg mnie są ok 30-50% niższe.
Nie po to kupowałem czołgi premium żeby SP i churchill 3
zarabiały mniej od 5-tych czy 6-tych poziomów.
Oczywiście porównywanie kasy odnosi się do podobnych wyników bitew przed i po poprawce.
Pozdro

adamczik
Napisany 12 Wrze. 2013 - 10:07

użytkownicy
Gra zmula po tym patchu. Miast działać płynniej ona się zaczyna krzaczyć. A tandetne fpsy, jak były tak są tandetne.

deffit
Napisany 12 Wrze. 2013 - 12:24

użytkownicy
Gram na słabym sprzęcie i necie ale ostatnie 2,3 aktualizacje to zupełny paraliż. Raz mam 30 fps a gdy tylko zobacze jakieś zarośla lub drzewa to od razu 10 fps. Nie wspomne już o gęsto zalesionych mapach bo tam to już katastrofen. No i racja gra może nie zamula ale wyraźnie klatkuje co strasznie drażni i męczy wzrok.

Sasilton
Napisany 12 Wrze. 2013 - 19:51

użytkownicy
Też mi ilość klatek spada w krzakach. Dwa patche temu nie było problemu. WG jest jakieś dziwne, jeden błąd poprawią jak np niską ilość klatek na jednej mapie i zaraz psuja coś innego.
Dobrze że przynajmniej poprawili serwer EU2, nie wiedzieć czemu tam miałem po 120-150ms, a na EU1 było po 30-50ms.

12następna

Zabrania się kopiowania, zmieniania i rozpowszechniania zawartości wortalu bez uprzednio otrzymanej zgody od redakcji.